Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Elektrisk kartoffelskræller

En heldig kartoffel! Fortjener at blive skrællet i en kartoffelskræller, hvad enten du skal bruge 5 kg eller 20 kg, så har findes det her.

Gør livet lettere med en elektriskkartoffelskræller

Er du på udkig efter en elektrisk kartoffelskræller, så har viflere modeller på lager. Fælles for dem alle er, at de kan spare dig masser aftid og ressourcer, så din investering er snart er tjent hjem igen.

En elektriskkartoffelskræller kan ofte mere end blot at skrælle kartofler. Du kan fåflere modeller, hvor du kan udskifte bundskiven, så maskinen udover at skrælleogså kan skrubbe, vaske, og tilberede forskellige grønsager.

Vores 20 kg model har slibeskive i bunden og slibebånd på siderneaf skålen, og derfor kan den skrælle de 20 kg på ca. 120 sekunder. Den kan ogsåbåde vaske og rengøre kartofler og gulerødder. Vi har naturligvis også modellertil både 5 kg og 10 kg, hvis dit behov ikke er helt så stort. Maskinerne erbåde nemme at rengøre og kræver minimal vedligeholdelse, og samtidig ersikkerheden gennemtænkt, så betjeningen er enkel og ufarlig.

Udstyr til elektriskkartoffelskræller

Hos H. W.Larsen kan du naturligvis få flere driftsikre modeller fra Dito-Electrolux og LaMinerva, så du kan finde en elektriskkartoffelskræller, der dækker lige præcis dine behov. For eksempel kan duvælge forskellig kapacitet, 5 kg, 10 kg og 20 kg, samt få modeller med bord,uden bord, med understel og du kan købe separat bord.

Desuden kan du altid købe slibeplader, der passer til de enkeltemodeller, som ekstra udstyr. Alle modeller er udviklet til industrielt brug, ogde er derfor fremstillet med fokus på høj hastighed, driftsikkerhed, ydeevne ogsikkerhed samt absolut minimal vedligeholdelse og nem rengøring.