Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Elektriske kartoffelskrællere

Hvis I foretrækker at lave maden fra bunden, er der god hjælp at hente i en elektrisk kartoffelskræller. Desuden kan en elektrisk kartoffelskræller bruges til mere end blot at skrælle kartofler.

Kartoffelskrællere - friske kartofler hver gang

Kartofler er geniale takket være de mange måder, de kan tilberedes på. Men som bekendt kan det kan godt tage meget lang tid at skrælle kartofler - særlig hvis man skal tilberede mad til store selskaber eller mange gæster i løbet af dagen.

Klarer opgaven på en brøkdel af tiden

I storkøkkener vil det nemme valg ofte være at købe kartoflerne semi-tilberedte, så man ikke selv skal bruge tid på at forberede dem. For jer, der foretrækker at lave maden fra bunden er der god hjælp at hente i en elektrisk kartoffelskræller.

En elektrisk kartoffelskræller gør alt det kedelige skrællearbejde for jer på kort tid, så I kan fokusere på hvordan kartoflerne skal smage, tilberedes og serveres. Vores maskiner er både nemme at rengøre og kræver minimal vedligeholdelse. Sikkerheden er naturligvis også tænkt ind i designet for at give en enkel og ufarlig betjening.

Brug jeres elektriske kartoffelskræller til mere end kartofler

Når I investerer i en elektrisk kartoffelskræller, kan I servere friske kartofler, der ikke har været frosne eller ligget i lage, hver gang.

Desuden kan en elektrisk kartoffelskræller bruges til mere end blot at skrælle kartofler. Hvis I kan udskifte bundskiven, vil maskinen udover at skrælle også kunne vaske og skrubbe - og det gælder også for andre rodfrugter, grøntsager og meget andet. Find slibeplader til skrællerne her på siden, hvor vi også tilbyder en slibeplade til at rense skaldyr.

Vores modeller er udviklet til industriel brug, og de er derfor fremstillet med fokus på høj hastighed, driftssikkerhed, ydeevne og sikkerhed samt absolut minimal vedligeholdelse og nem rengøring.

Har I spørgsmål om et køb?

Hvis I har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er I velkommen til at kontakte os med jeres spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, I har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, I har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har jeres ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, I finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet til både professionelle og private. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan I få slebet jeres sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>