Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Grill

Find jeres nye grill til gas eller el blandt flere forskellige størrelser og designs - udstyr der er designet med stort fokus på holdbarhed og hygiejne. Her kan I også finde kyllingegrill eller en salamander.

Grilludstyr til professionelle

På denne side finder I grill til gas eller el i flere forskellige størrelser og designs, fx vores grill fra Zanussi, der fås med eller uden lavasten og er udstyret med solide riste af støbejern, der er med til at give maden en ægte grillsmag. Derudover tilbyder vi også kyllingegrill og en salamander.

Kvalitet altid - også når det skal gå hurtigt

Hvis du køber ind til en grillbar eller et andet sted, der laver lækker mad hurtigt, vil grilludstyret være den vigtigste investering næst efter selve lokalet. Derfor er det vigtigt, at udstyret er nemt at bruge og rengøre og har en lang holdbarhed. Materialerne må ikke kunne opsuge fedtstoffer eller danne bakteriekolonier, men skal modstå angreb fra madrester og andet i løbet af lange arbejdsdage. 

Kvalitetsproducenterne bygger derfor udstyr med stort fokus på holdbarhed og hygiejne. Maskinerne skal jo holde til at blive gjort rene hver dag. Og alt udstyr skal gøres rent hver dag - også salamandere, skæremaskiner og diverse beholdere og redskaber. Også ud fra et miljømæssigt perspektiv er det vigtigt med god kvalitet, der holder længe og ikke skal udskiftes ofte.

Har I brug for en salamander?

En salamander bliver ofte brugt til gratinering og bruning og er fx genial til Crème brûlée, men kan lige så vel bruges til tilberedning, hvor maden grilles ovenfra - eller til at holde maden varm samt til genopvarmning. Salamanderen bliver hurtigt et nyt stykke yndlingsudstyr i jeres køkken takket være dens mange bekvemmeligheder.

Sammenlignet med en almindelig ovn opvarmes en salamandergrill hurtigere og er grundet det åbne design nem at placere tallerkener i og at tage dem ud igen. Salamanderen kommer derfor til gavn, når der er travlt i køkkenet. En anden praktisk fordel er, at det ofte ikke er et problem at få plads til salamanderen i køkkenet. Den skal monteres i øjenhøjde for at gøre arbejdet maksimalt bekvemt og gøre det let at holde øje med fx gratineringen. Derfor stjæler grillen ikke plads fra hverken gulv eller arbejdsborde. Takket være varmelegemernes placering øverst i salamanderen er der ingen risiko for, at der går ild i dryppende mad som fx sauce eller ost. Derfor er salamanderen desuden et sikkert stykke udstyr.

Kronen på værket - Rotisseriegrillen

Grillet kylling smager ofte så godt, at det nemt bliver vanedannende for jeres kunder, hvis I kan tilberede kyllingen med manér. Der er naturligvis ingen bedre måde at sprødstege hel kylling på end med en rotisseriegrill, hvor kyllingerne roterer på spyd for en perfekt, jævn tilberedning af kødet og et sprødt, smagfuldt, velkrydret skind. Det både dufter og smager fantastisk - og så ser en rotisseriegrill desuden så godt ud i ethvert køkken. Vi tilbyder professionelle rotisseriegrill med plads til mellem 20 og 30 kyllinger - og hvis I vil bruge jeres grill til andet end kylling, er den heldigvis også velegnet til al anden mad, kød som grøntsager, der kan sættes på et spyd.

Har I spørgsmål om et køb?

Hvis I har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er I velkommen til at kontakte os med jeres spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, I har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, I har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har jeres ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, I finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet til både professionelle og private. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan I få slebet jeres sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>