Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Vandbade

Når maden skal opvarmes langsomt og forsigtigt, eller den bare skal holdes varm på en nænsom måde, er vandbadet den mest pålidelige metode. Med et vandbad varmes maden indirekte, hvilket gør det til den oplagte metode til at tilberede og holde fx sauce og gryderetter varme både inde i køkkenet og på buffeter.

Vandbade - hold varmen uden postyr

Når maden ikke må trække skind eller få en brunet overflade - eller hvis maden nemt brænder på uden omrøring - er vandbadet en af de mest pålidelige metoder til at holde maden varm, da temperaturen bliver holdt under kogepunktet. Lige så oplagt er et vandbad til arbejde med fødevarer, der ikke kan smelte på direkte varme. Klassiske eksempler på mad, der smeltes eller tilberedes i vandbad er chokolade, ost, bearnaise- og hollandaisesauce.

Ro i butikken

Når man driver en restaurant, kantine eller anden virksomhed, hvor der tilberedes store mængder mad hver dag, er en af forudsætningerne for, at det hele klapper, at der er styr på tempereringen. Alle ved fx, at det er no-go, at begynde med at servere en del af et spisende selskab og derefter lade den anden del af selskabet vente mere end et par minutter på deres mad. Eller endnu værre at servere fx sauce, der er blevet kold til de sidste gæster i selskabet.

Et vandbad kommer ind i billedet, når maden skal opvarmes langsomt og forsigtigt, og ikke må koge, eller når maden bare skal holdes varm på en nænsom måde, som fx ved servering for større selskaber eller på buffeter. Med et vandbad varmes maden indirekte, hvilket gør det til den oplagte metode til at tilberede og holde fx sauce og gryderetter varme både inde i køkkenet og på buffeter. 

På denne side finder I vores udvalg af vandbade til el eller gas, fx fra Zanussis EVO-serie. Sortimentet er tiltænkt professionel brug - med produkter, der kan tåle daglig slitage i mange år fremover. Det skal desuden både være nemt at bruge og rengøre udstyret.

Ledte I efter udstyr til Sous Vide? Find vores Sous Vide-udstyr her >>

Har I spørgsmål om et køb?

Hvis I har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er I velkommen til at kontakte os med jeres spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, I har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, I har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har jeres ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, I finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet til både professionelle og private. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan I få slebet jeres sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>