Afkalkningsanlæg
Hårdt vand er storkøkkenets værste fjende. Det er derfor klogt at forebygge problemet, før det - med garanti - opstår. Heldigvis er det desuden nemt.
Popularitet
PH buffer 7 væske Testo 205 PH-måler
2052
 
DKK 398,75 / stk inkl. moms
DKK 319,00 ekskl. moms
Afkalkningsanlæg KVD 621
MAFKALK5
 
DKK 33.737,50 / stk inkl. moms
DKK 26.990,00 ekskl. moms
Afkalkningsanlæg KVD-613 ekskl. slange
MAFKALK613
 
DKK 29.237,50 / stk inkl. moms
DKK 23.390,00 ekskl. moms
Afkalkningsanlæg HOH AK 1030
LARSEN PRIS
MAFKALK1030
 
DKK 12.487,50 / stk inkl. moms
DKK 9.990,00 ekskl. moms
Afkalkningsanlæg HOH AK 1019 ex.vandmåler
LARSEN PRIS
MAFKALK1019
 
DKK 9.987,50 / stk inkl. moms
DKK 7.990,00 ekskl. moms
Monteringssæt til HOH ET6 , slangekit
MAFKALK2-MONT
 
DKK 3.487,50 / stk inkl. moms
DKK 2.790,00 ekskl. moms
Monteringssæt til HOH KVD
MAFKALKMSAETKVD
 
DKK 3.362,50 / stk inkl. moms
DKK 2.690,00 ekskl. moms
Bestmax S Afkalkningsfilter
MAFKALKBESTMAXS_master
 
Fra DKK 998,75 inkl. moms
DKK 799,00 ekskl. moms
Highflow hoveder for forstærket transpor
MAFKALKFLOW
 
DKK 4.112,50 / stk inkl. moms
DKK 3.290,00 ekskl. moms
Afkalkningsfilter Bestmax Premium XL
MAFKALKBESTPREXL
 
DKK 2.987,50 / stk inkl. moms
DKK 2.390,00 ekskl. moms
Bestprotect XL filterpatron
MAFKALKBESTPROXL_master
 
Fra DKK 2.487,50 inkl. moms
DKK 1.990,00 ekskl. moms
Monteringssæt m. hoved BESTMAX m. waterb
MAFKALKBESTMAXMONTNY
 
DKK 1.873,75 / stk inkl. moms
DKK 1.499,00 ekskl. moms
Viser 1 til 12 af 12

Afkalkningsanlæg - en af de klogeste investeringer til jeres køkken

I det meste af Danmarks undergrund har vi store mængder af kalk. Derfor er vores vand mange steder meget kalkholdigt, dvs. hårdt. Det høje indhold af kalk i vores drikkevand er ikke på nogen måde farligt for os, med det er en heftig belastning for de maskiner, vi bruger fx ved madlavning, opvask og anden rengøring.

For at slippe for store problemer med kalk i storkøkkener, restauranter og andre steder, hvor der er høj belastning på de vandforbrugende maskiner, er det en glimrende idé at installere et afkalkningsanlæg. Tidligere kalk vil også forsvinde fra jeres udstyr, der lidt efter lidt vil blive renere og fungere mere effektivt. I det lange løb kan det virkelig betale sig, dels i form af mindre rengøring, dels fordi I får mindre problemer med jeres udstyr. Og rent økonomisk svarer det sig bestemt også. Garantien på fx isterningmaskiner dækker ikke, hvis problemet med maskinen er forårsaget af kalk.

6 fordele ved at installere et afkalkningsanlæg

1) Ingen belægninger i vandsystemer, vandrør, ventiler, termostater, der fører til dårligt gennemløb og nedsat funktion

2) Betydeligt bedre resultater både med hensyn til hygiejne og rengøring

3) Ingen kalk, der lukker mundstykker til, giver dårlige tætninger og fører til dryppende vandhaner

4) Kraftigt nedsat forbrug af vaskemiddel, opvaskemiddel og andre rengøringsmidler

5) Ingen belægninger i vandvarmere og varmesystemer, der giver sænket effekt og større strømforbrug

6) Hurtigere, mere effektivt og mere holdbart udstyr i køkkenet

Hårdt vand er køkkenets værste fjende

Hårdt vand, dvs. vand med højt kalkindhold, er faktisk det, der har den tydeligste negative påvirkning på udstyret i jeres køkken. Det gælder særligt for maskiner, der bruger opvarmet vand, fx opvaskemaskiner, da varmt vandt aflejrer mere kalk end koldt. Det er klogt at forebygge problemet, før det - med garanti - opstår. Heldigvis er det desuden nemt. 

Hvad gør et afkalkningsanlæg helt præcist?

Når man installerer et afkalkningsfilter bliver vandets kalcium og magnesium skiftet ud med natrium. Vandets natrium kommer fra det salt, der påfyldes i filteret. Et afkalkningsfilter kan indstilles mere eller mindre afkalkende. Hvis man lader alt vand løbe gennem filteret, bliver vandet totalt afkalket og maksimalt blødt, dvs. alt kalcium og alt magnesium bliver skiftet ud med natrium. Man kan også lade en del af vandet løbe gennem filteret, og lade resten være. I det tilfælde blandes det totalafkalkende vand med vand, der slet ikke er afkalket. 

Det kommer an på jeres specifikke behov, hvilken indstilling I ender op med at læne jer op ad. Hvis man går direkte fra hårdt til helt blødt drikkevand, kan nogle opleve det som en for stor smagsforskel. Til gengæld vil mange opleve smagen af fx kaffe brygget på en almindelig kaffemaskine som langt bedre, når vandet er totalt afkalket. Prøv jer frem, så finder I med tiden ud af, hvordan I foretrækker jeres vand.

Har I spørgsmål om et køb?

Hvis I har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er I velkommen til at kontakte os med jeres spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, I har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, I har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har jeres ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, I finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet til både professionelle og private. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan I få slebet jeres sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>