Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 400,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Kaffemaskiner

En kaffemaskine, der laver rigtig god kaffe, er en hyldest til alle, der drikker kaffe hos jer. Jeres nye kaffebrygger skal være effektiv, nem at bruge, gerne brygge hurtigt og være holdbar.

Kaffemaskiner til store og små arbejdspladser

Der bliver brugt store mængder kaffe på alle slags arbejdspladser, uanset om arbejdspladsen er en restaurant eller en café, et kontor, et hospital eller I blot har en kaffestue på en mindre arbejdsplads. Vi anbefaler derfor, at I investerer i en kaffemaskine af høj kvalitet, der klarer at følge med og holde til konstant eller hyppig brug i løbet af dagen. Jeres nye kaffebrygger skal være effektiv, nem at bruge, gerne brygge hurtigt og være holdbar.

Kaffemaskinen er et socialt midtpunkt

På mange arbejdspladser er kaffebryggeren det sociale midtpunkt. Ved den mødes man med andre, der strækker benene eller hviler dem for en stund. Man henter ny energi både i form af koffein og almindelig småsnak. Ved kaffemaskinen lader man ganske enkelt batterierne, så man orker at koncentrere sig yderligere en stund.

Eftersom kaffen er så stor en del af hverdagen på en arbejdsplads, synes vi, at en kaffemaskine, der laver rigtig god kaffe, er en hyldest til alle, der drikker kaffe hos jer.

Se også vores udvalg af kaffekværne her >>

Hvor stor skal jeres kaffemaskine være?

På denne side tilbyder vi forskellige modeller for at møde behov af forskellige størrelser. Vores største kaffebrygger er Bonomat Matic Twin, der kan lave store mængder kaffe hurtigt. Maskinen tilsluttes direkte til vandforsyningen, påfyldes automatisk med vand og brygger 2 kander kaffe ad gangen, med en kapacitet på ca. 24 liter i timen. Kaffen kan holdes varm på pladerne oppe på kaffemaskinen. Takket være den præcise vanddosering får I altid kaffe i den samme gode kvalitet.

Har I brug for en noget mindre kapacitet, kan fx vores maskine fra Bunn være det rigtige valg for jer. Med Bunn får I en kaffebrygger med en kapacitet på ca. 14 liter i timen - fremstillet af holdbare kvalitetsmaterialer som rustfrit stål (vandtanken) og kobber (vandrørene). Med en maskine fra Bunn behøver I ikke tænke på kalkaflejringer lige så ofte som med andre maskiner. Bunns maskiner har ofte kun brug for at blive afkalket en eller et par gange om året, selv når I laver 10 kander kaffe hver dag. Det er både praktisk og miljøvenligt.

Har I spørgsmål om et køb?

Hvis I har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er I velkommen til at kontakte os med jeres spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, I har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, I har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har jeres ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, I finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet til både professionelle og private. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan I få slebet jeres sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>