Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Industri Kaffemaskine


Kan du klare dig uden en industrikaffemaskine?

Det er vist ikke nogen hemmelighed, at kaffemaskinen har encentral status på langt de fleste arbejdspladser. Det er her, de fleste starterderes dag, og her man mødes i løbet af dagen og hører nyt.

Det kræver meget kaffe, og derfor anbefaler vi, atdu investerer i en industri kaffemaskine,der er særligt udviklet til at følge med og holde hjulene i gang konstant heledagen. Her er effektivitet i højsædet.

Med en industrikaffemaskine skal kaffekvaliteten være god og ensartet, kapaciteten skal værestor, vedligeholdelsen minimal og så skal alle hurtigt og enkelt kunne finde udaf at sætte kaffe over.

Hos H. W. Larsen kan vi naturligvis tilbyde dig flere modeller,og alt efter behovet i din organisation kan du vælge flere hastigheder, flerebryggesystemer, flere kogeplader, selvregulerende varmeplader og modeller derer direkte tilkoblet vandforsyningen, så der blot skal tømmes en pose kaffe iet filter hver gang.

Få en effektiv industrikaffemaskine

Der findes mange almindelige kaffemaskiner, og vi kan ogsåtilbyde dig mange gode modeller, men har du en større organisation, vil viklart anbefale dig en industri kaffemaskine.Den er ganske enkelt udviklet specifikt til at blive brugt hele tiden dagligt,så udover at den leverer god kaffe konstant og hurtigt, bliver maskinen hellerikke slidt ned som en almindelig maskine.

En anden fordel ved at have en stor fælles maskine frem forflere små enheder er, at folk i virksomheden kommer rundt til hinanden dagligt.Det giver et andet liv og sammenhold.Vi fører de kendte mærker Bonamat, Fetco og Bunn i forskellige varianter, så vi har helt sikkert enmaskine, der passer til dit behov.