Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Isterningsmaskiner

Perfekte glasklare og iskolde isterninger! Til drinken, saften eller bare til at køle sig ned på. Vi har et stort udvalg af isterningemaskiner.

Derfor skal du investere i enisterningmaskine

En isterningmaskine eruden tvivl måden at få isterninger på i en fart. Det går nemlig meget hurtigereend at fylde isterningeposer og vente på, at de fryser.

Isterningmaskinen skalblot sluttes til strøm og forsynes med vand, der kan blive til isterninger, ogvoila; på kort tid har du is til din smoothie eller sodavand. Isterningmaskinener altså uundværlig for dig, der bruger isterninger i dagligdagen, eller tildig, der skal holde fest. Du slipper nemlig for, at isterningerne ligger ogfylder i fryseren i tide og utide.

Den er specielt praktisk for folk med småfrysere, som stadig har et behov for at få iskolde isterninger til drikkevarerne.Mange isterningmaskinertil brug i hjemmet fylder ikke så meget og kan faktisk være i et ganskealmindeligt køkkenskab. Man kan regne med, at disse har en størrelse på omkring30-40 cm, hvilket er nogenlunde gældende for både højde, længde og bredde. Deter ikke meget for et lille is-producerende vidunder.

Maskinen er altså bådepraktisk og nem at have som en del af køkkenudstyret. Inden køb er det dog engod idé at finde ud af, hvad ens behov er og ikke blot tænke på, hvor meget denfylder. Overvej om du har brug for en isterningmaskine, der kun skal laveisterninger til dagligt brug? Eller skal du holde fest og har brug for en, derkan spytte isterninger ud i en vis fart? I begge tilfælde er det værd atundersøge, hvor hurtigt isterningmaskinerne kan lave isterninger.

Hvor hurtigt får man isterninger?

Hvor hurtigt man kanforvente at få kolde, gennemfrosne isterninger kommer selvfølgelig an på, omman skal bruge en isterningmaskine til industrielt brug eller privat brug.Isterningmaskiner til industrielt brug har både større kapacitet, er kraftigereog kan lave flere isterninger i minuttet sammenlignet med dem til privaten.

Deter dog forskelligt fra maskine til maskine, hvor mange isterninger der kanlaves i minuttet, samt maskinens kapacitet og størrelse. Nogle isterningmaskiner blivermålt på, hvor mange isterninger de kan lave i timen, og andre måles på, hvormange isterninger de kan producere pr. cyklus. En cyklus er svarende til dentid, det tager for maskinen at producere en håndfuld isterninger.

Noglemaskiner kan tage helt ned til 10 minutter om at nedfryse vandet og lave det omtil isterninger. Men det er heller ikke unormalt, at det tager mellem 10-30minutter at producere en omgang kolde isterninger. Tiden kan variere alt efter,om maskinen lige er sat til strøm eller allerede er nedkølet. Des hurtigereisterningmaskinen laver isterninger, jo mere bruger den i strøm.

Rengør din isterningmaskine

Som alt andetkøkkenudstyr kan en isterningmaskine også blive beskidt og trænge til rengøring.Isterningmaskinen fyldes med vand, og i vand kan der være bakterier. Det erderfor en god idé at rengøre den jævnligt for at disse ikke ophober sig imaskinen og sætter sig på de nylavede isterninger.

Maskinerne kommer som oftestsammen med en brugsvejledning til anvendelse, vedligeholdelse og rengøring. Deter derfor altid en god idé at følge brugsvejledningen for at få mest glæde af isterningmaskinen.