Inventar til storkøkkener
Fra vaske og borde til hylder og reoler - Vi vil gerne være jeres totalløsning, så I kan lægge kræfterne på at bruge jeres nye faciliteter. Vi står klar til at hjælpe med at gøre jeres køkken færdigt. Læs mere nederst på siden.

Storkøkkeninventar - til opbevaring, tilberedning og servering

På denne side finder du en lang række af forskelligt inventar til alle led af kæden; fra opbevaring til tilberedning og servering i storkøkkenet. Find alt fra reolsystemer, arbejdsborde og vægskabe til møbler, vaske og vandhaner og insektdræbere.

Vi står desuden klar til at hjælpe med at gøre jeres køkken færdigt. Vi tegner, måler og skaber de perfekte rammer for jer - sammen med jer. Fra vaske, borde, hylder og reoler - til de store maskiner. Vi vil gerne være jeres totalløsning, så I kan lægge kræfterne på at bruge jeres nye faciliteter. Kontakt os for at høre mere >>

Storkøkkenudstyr - til køkkener i alle størrelser

Ved at have et storkøkken integreret i fx en institution, hvor maden laves i eget hus, sparer I penge samtidig som medarbejdere, gæster, borgere eller patienter kan få helt frisklavet mad. Ved at have eget køkken er der helt styr på, hvilke ingredienser maden kommer til at bestå af og hvor god og sund, der bliver serveret. 

Se vores køkkenudstyr til professionelle køkkener her >>

Et storkøkken kan fungere på mange forskellige måder, afhængig af de individuelle behov og køkkenets størrelse. Derfor tilbyder vi maskiner og redskaber til storkøkkener med alsidighed som kompas. Vi vil gøre det nemt for jer. Helst skal I kunne finde alt det nødvendige storkøkkenudstyr hos os, så I slipper for at bestille fra flere forskellige forhandlere.

Hos os er intet behov for lille eller for stort! De fleste af varerne i denne kategori er tiltænkt industrikøkkener specifikt, men nogle produkter kan også købes til almen brug, fx stavblendere og strygejern. Gå på opdagelse på disse sider, og find alt fra salatbarer, pizzaovne og vandbade til pakkemaskiner, kaffemaskiner og køle/frysediske. Vi håber, I finder det, I skal bruge!

Har I spørgsmål om et køb?

Hvis I har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er I velkommen til at kontakte os med jeres spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, I har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, I har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har jeres ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, I finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet til både professionelle og private. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan I få slebet jeres sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>