Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Stålborde, vaske og bord-dele

Intet er for stort eller for småt. H. W. Larsen leverer alt i stål - i alle mål. Vi laver alt fra borde, hylder og emhætter til vægbeklædning, buffetborde. Kontakt evt. en af vores sælger.

Stålborde

Når der skal laves lækker mad – uanset om det er iprivaten eller i det professionelle køkken – findes der ikke noget bedreudgangspunkt end et rent køkkenbord. Valget af køkkenbord og bordplade spiller en væsentlig rolle, når detkommer til den generelle hygiejne i køkkenet, og ønsker du et bord, der er nemtat holde rent, og hvor det er svært for snavs og bakterier at gemme sig i krogeog samlinger, så er et stålbord i rustfrit stål et oplagt valg. Hos H.W. Larsenfinder du stålborde til ethvert behov.

Fordele ved et stålbord

Et stålbord er utrolig praktisk til brug i køkkenet, da det er lavet afrustfrit stål, der er et af de mest hygiejniske materialer til bordplader pågrund af dets antibakterielle egenskaber. Dette skyldes, at overfladen er glat,hvilket gør, at det ikke er muligt for bakterier at trænge ned i bordpladen.Den glatte overflade i kombination med en yderst funktionel udformning afstålbordet samt særligt jævne og glatte svejsninger gør det nærmest umuligt forbakterier og urenheder at sætte sig i bordets samlinger. Det betyder, atstålbordet er ualmindeligt nemt at gøre rent, hvilket gør det yderst velegnettil brug i private og især industrielle køkkener.

Udover at være nemme at rengøre så er stålborde også ekstremt slidstærke.Der skal altså rigtig meget til før, at der opstår hakker i overfladen. Du vildog opleve, at der altid kan opstå brugsridser, men disse kan heldigvis blotpoleres væk, når du finder det nødvendigt. Du bør dog være opmærksom på, atikke alle stålborde er lavet af en solid stålbordplade. Nogle består af ettyndt lag stål limet på en træplade, hvilket gør denne type mere sårbare over forvarme genstande, da varmen i nogle tilfælde kan få limen mellem træpladen ogstålet til at løsne sig. Har du spørgsmål vedrørende vores mange stålborde, erdu velkommen til at kontakte os påmail og telefon.

Hvad errustfrit stål?

Stålborde i rustfrit stål er geniale i køkkenet, men hvad er rustfrit stålegentlig? 

  • ”Rustfritstål” er en betegnelse for stål, der indeholder mindst 11,5 % krom. Kromforøger ståls brudstyrke, hårdhed og varmebestandighed. Det sammensætningen afde forskellige metaller i rustfrit stål – krom, molybdæn og nikkel – der giver ståletdets helt unikke rengøringsvenlige og slidstærke egenskaber, som gør detsærligt velegnet til køkkenudstyr.

Sådan holder dudit rustfrie stålbord rent

Det kræver ikke den store indsats at holde dit stålbord pænt og rent idagligdagen. Start med at tørre overfladen af med en fugtig klud, der er hårdtopvredet i sæbevand. Du kan opleve, at bordet får striber efter den våde klud.Det betyder ikke, at overfladen ikke er blevet ren. Striberne opstår, nårstålet kommer i kontakt med fugt og kan blot fjernes ved at tørre efter med entør klud. Du skal altså kun igennem to nemme steps, når dit stålbord skalrengøres:

  1. Aftørring medopvredet klud. 
  2. Efterpoleringmed tør klud.Det er dog vigtigt, at du undgår brugen af skrappe rengøringsmidler, derikke er beregnet til brug på stål, da rengøringsmidler som skurecreme kanefterlade ridser og give en grim overflade. Du bør ligeledes altid anvende en ordentligkludog ikke en skuresvamp til at vaske bordet af med, da denne også kan ridse stålet.  

Derfor skal duinvestere i et stålbord

Der er flere gode grunde til at investere i et praktisk stålbord:

  • Det erslidstærkt, rengøringsvenligt og funktionelt. 
  • Det fås iforskellige størrelser og designs, så det passer ind i ethvert køkken. 
  • Du får etstålbord i god kvalitet, der kan holde i rigtig mange år. 

Har I spørgsmål om et køb?

Hvis I har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er I velkommen til at kontakte os med jeres spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, I har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, I har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W.Larsen - vi har jeres ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, I finder hos H.W.Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet til både professionelle og private. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan I få slebet jeres sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>