Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Rullevogne

Uanset om du vælger rustfrit stål, plast eller træ, er vores rulleborde helt i top med letkørende hjul og god stabilitet.

Rullebord – den geniale køkkenløsning

De fleste kender til atmangle plads i hjemmet. Mange kan derfor nok nikke genkendende til, at detville være rart med noget ekstra bord- eller opbevaringsplads i køkkenet. Deter her rullevognen, måske bedre kendt som rullebordet, kommer ind i billedet.Det er nemlig en genial inventarløsning til detfleksible køkken. Et køkken rullebord er nemlig super alsidigt og yderst handyat have med at gøre. Som navnet indikerer, så er det et bord med hjul, hvilketgør det rigtig nemt at flytte frem og tilbage. Det kan nemlig stilles lige,hvor du ønsker. Står det en dag i vejen, så flytter man det bare. Mangerulleborde og rullevogne er nemlig lavet i et let materiale såsom plast ogaluminium, der gør dem nemme at rykke rundt med – og nemme at gøre rene.

Rullebord eller rullevogn – fordele ogulemper

For at udnytte pladsen ikøkkener optimalt, er mange rulleborde og rullevogne udstyret med hylder. Rullebordeter altså meget mere end blot et bord på hjul. Det er et lille rullendeopbevaringssystem. Forskellen på en rullevogn og et rullebord til køkkenet afhængeraf, om vognen eller bordet er udstyret med håndtag eller ikke.

  • Et rullebordhar gerne en hel flad overflade, så det kan benyttes som et rigtigt bord. Manskal dog huske at låse hjulene, så det ikke triller, når man står og hakkergulerødder – man skal jo helst undgå, at der ender en ekstra gulerod på bordet. 
  • Rullevognenhar håndtag i enderne, der gør den nemmere at skubbe frem og tilbage. Hylderneunder bordet gør det muligt at have endnu flere ting på vognen på samme tid –man slipper altså for at trave frem og tilbage i en uendelighed, når man har etrullebord (selvom det kan være god motion).

Alsidige anvendelses-muligheder

Rullebordet ogrullevognen behøver ikke kun at blive brugt i køkkenet. Faktisk kan de brugesalle steder, hvor der er behov for fleksible løsninger. Dette kunne foreksempel være til brug på et lille lager, hvor pladsen og behovet for enpalleløfter ikke er tilstede, men hvor der stadig er mange tunge ting, der skalflyttes frem og tilbage. Det kunne også være til brug på kontoret eller iværkstedet. Anvendelsesmulighederne er mange, og det er kun fantasien, dersætter grænser for, hvad et rullebord kan bruges til.

  1. Hvad skal det bruges til? 
  2. Hvor mange hylder er der brug for? 
  3. Skal bordet eller vognen være udstyret med bremser? 
  4. Hvilket materiale skal det være lavet af? 
  5. Hvor meget vægt skal bordet kunne holde til?

Har du overvejet dissefem punkter inden køb, så er du uden tvivl godt på vej til et godt oglangtidsvarende samarbejde med dit nye rullebord. Samtidig undgår du at skulleskifte det ud til et andet, fordi det ikke helt udfylder dine behov. Du vilhurtigt opleve, at rullebordet bliver din faste ”partner in crime”, om det erhjemme, i køkkenet eller på arbejdspladsen. Har du brug for ekstra informationvedrørende vores rulleborde, er du velkommen til at søge hjælp hos voreskundeserviceteam, der altid er klar til at hjælpe dig.

H.W.Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W.Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>