Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Vandhaner

Vi tilbyder blandingsbatterier og vandhaner i mange designs og størrelser, lave såvel som høje og med eller uden forbruser eller miniforbruser. Her finder I også vandhaner til kogende vand samt beholdere til disse. Læs mere nederst på siden.

Vandhaner til alle behov

Mangler I en ny vandhane til det professionelle køkken - eller til bryggerset eller køkkenet derhjemme - så finder I den her. Her på siden kan I vælge mellem blandingsbatterier og vandhaner i forskellige modeller, lave såvel som høje og med eller uden forbruser eller miniforbruser.

Kogehaner – geniale i det professionelle køkken

På denne side finder I også et stor udvalg af vandhaner til kogende vand fra Quooker. Når I installerer en vandhane til kogende vand, skal I ikke længere vente på at få kogende vand i køkkenet på restauranten, i caféen eller baren. Kogehanen er også smart, når skærebrætter og andre køkkenredskaber, hvor bakterier nemt ophobes, skal rengøres.

Kogehanen erstatter elkedlen

Når man bruger en elkedel, sker det nemt, at der opvarmes lidt ekstra vand, så man er sikker på ikke at have for lidt. Det er også almindeligt, at man sætter vandet til at koge, går i gang med noget andet og så glemmer det kogte vand, hvorefter det må koges igen. Det er spild af både tid og ressourcer. Når I bruger en kogehane, koger I præcis den mængde vand, der er brug for.

Kogehanen tilsluttes en kogevandsbeholder, der placeres under køkkenbordet. Beholderen er udstyret med en vakuumisolering, der giver et minimalt energiforbrug. Beholderen til det kogende vand kan tilsluttes på flere måder, det kan enten have sin egen hane eller komme ud af en fælles vandhane for alle temperaturer.

I finder beholdere fra Quooker i forskellige størrelser og udførsler til forskellige behov samt mundstykker/perlatorer til kogehaner på denne side.

Har I spørgsmål om et køb?

Hvis I har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er I velkommen til at kontakte os med jeres spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, I har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, I har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har jeres ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, I finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet til både professionelle og private. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan I få slebet jeres sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>