Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Vandhaner

Man skal huske at vaske hænder. Derfor kan du købe både håndvaske og armaturer hos H.W. Larsen. Her finder du også vandhaner til kogende vand.

Vaske og vandhaner

Mangler du en ny vask eller vandhane til bryggerset ellerindustrikøkkenet, så find det her hos os. Er du så heldig at have adgang til etbryggers, så gælder det om at indrette det således, at du får mest muligt ud afdet i hverdagen. Med en vask får du mulighed for at gøre beskidte støvler ogandet overtøj rent, uden at du behøver at svine inde i selve huset. Et bryggersmå nemlig gerne blive beskidt, og derfor er det oplagt at installere en vaskher.

Vi har håndvaske her på siden i rustfrit stål, som er perfekte til industrikøkkener.Rustfrit stål kan nemlig tåle lidt af hvert og er ikke på samme måde sart somfx en vask i porcelæn. Det kan også være, du allerede har en vask, men blotmangler en ny vandhane eller blandingsbatteri. Det kan vi selvfølgelig ogsåhjælpe dig med. Vi har et flot udvalg af vandhaner i forskellige modeller, såmon ikke du kan finde en, du kan bruge.

På denne side finder du også vandhaner til kogende vand. En Quooker består af en lille beholder, der placeres i skabet under køkkenvasken. Beholderen forbindes til Quooker-hanen, der er monteret i din køkkenvask eller i din bordplade. Beholderen er forbundet til den kolde vandledning og opvarmes med el.

Vandhaner til køkken og bryggers

Det er selvfølgelig ikke kun i bryggerset, du har brug foren vandhane. Det kan også være, din nuværende vandhane i køkkenet trænger tilen udskiftning. Her på siden finder du forskellige typer af vandhaner ogblandingsbatterier. Vi har dem i både lave og høje modeller samt nogle medforbruser eller miniforbruser. Mulighederne er mange, men det er naturligvishelt op til dig, hvilke vaske og vandhaner, du bedst kan lide.

Har I spørgsmål om et køb?

Hvis I har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er I velkommen til at kontakte os med jeres spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, I har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, I har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W.Larsen - vi har jeres ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, I finder hos H.W.Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet til både professionelle og private. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan I få slebet jeres sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>