Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 375,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Vaske og vandhaner

Man skal huske at vaske hænder. Derfor kan du købe både håndvaske og armaturer hos H.W. Larsen.

Vaske og vandhaner

Mangler du en ny vask eller vandhane til bryggerset ellerindustrikøkkenet, så find det her hos os. Er du så heldig at have adgang til etbryggers, så gælder det om at indrette det således, at du får mest muligt ud afdet i hverdagen. Med en vask får du mulighed for at gøre beskidte støvler ogandet overtøj rent, uden at du behøver at svine inde i selve huset. Et bryggersmå nemlig gerne blive beskidt, og derfor er det oplagt at installere en vaskher.

Vi har håndvaske her på siden i rustfrit stål, som er perfekte til industrikøkkener.Rustfrit stål kan nemlig tåle lidt af hvert og er ikke på samme måde sart somfx en vask i porcelæn. Det kan også være, du allerede har en vask, men blotmangler en ny vandhane eller blandingsbatteri. Det kan vi selvfølgelig ogsåhjælpe dig med. Vi har et flot udvalg af vandhaner i forskellige modeller, såmon ikke du kan finde en, du kan bruge.

Vandhaner til køkken og bryggers

Det er selvfølgelig ikke kun i bryggerset, du har brug foren vandhane. Det kan også være, din nuværende vandhane i køkkenet trænger tilen udskiftning. Her på siden finder du forskellige typer af vandhaner ogblandingsbatterier. Vi har dem i både lave og høje modeller samt nogle medforbruser eller miniforbruser. Mulighederne er mange, men det er naturligvishelt op til dig, hvilke vaske og vandhaner, du bedst kan lide.

Uanset hvad, såer der ingen tvivl om, at dit liv bliver en lille smule nemmere, når du haradgang til nogle gode materialer. Hos H.W. Larsen fører vi kun gode produkter,som vi mener, lever op til forventningerne omkring både kvalitet og design. Vier glade for at kunne tilbyde et stort udvalg af produkter til køkkenet, og visynes bestemt ikke, du skal gå glip af et kig forbi vores mange andre spændendekategorier. Hvad end du har brug for, så kan du regne med at modtage det iløbet af 2-5 hverdage, ogskulle du have spørgsmål til vores varer, bestillings- ellerleveringsbetingelser, så giv os et kald på 33 24 11 22, hvor vi kan gøre diglidt klogere.