Vareskærme
Vareskærme, eller nyseskærme, er en nem og praktisk måde at sørge for, at serveret mad er beskyttet så meget som muligt fra luftbårne partikler, der kan smitte med alt fra almindelige forkølelser til mere alvorlige sygdomme. Vareskærmene er særlig oplagte at bruge, når mange mennesker samles omkring en buffet. Læs mere nederst på siden.
Popularitet
Vareskærm 60 cm
3060
 
DKK 656,25 / stk inkl. moms
DKK 525,00 ekskl. moms
Vareskærm 50 cm
3050
 
DKK 573,75 / stk inkl. moms
DKK 459,00 ekskl. moms
Viser 1 til 2 af 2

Vareskærme - hygiejne frem for alt

Takket være den øgede bevidsthed om, hvor meget ravage en global pandemi kan forårsage, er der fokus på hygiejne som aldrig før. Det gælder naturligvis ikke mindst for restaurantbranchen. For at jeres gæster skal få den optimale spiseoplevelse, skal hygiejnen og fødevaresikkerheden være i top hele vejen fra køkken til spisebord.

Hold maden og gæsterne beskyttet

Vareskærme, eller nyseskærme, er en nem og praktisk måde at sørge for, at serveret mad er beskyttet så meget som muligt fra luftbårne partikler, der kan smitte med alt fra almindelige forkølelser til mere alvorlige sygdomme. Vareskærmene er særlig oplagte at bruge, når mange mennesker samles omkring en buffet. At spise mad fra en buffet skal jo være en dejlig oplevelse af at kunne nyde sin helt egen sammensætning af mange forskellige madretter og tilbehør - uden at frygte for at blive syg. 

Skærmene kan dog bruges i en lang række andre situationer end buffeter, fx ved servering af smørrebrød, kager og is.

Har I spørgsmål om et køb?

Hvis I har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er I velkommen til at kontakte os med jeres spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, I har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, I har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har jeres ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, I finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet til både professionelle og private. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan I få slebet jeres sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>