Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Insektdræbere

Fluer og andre insekter er ikke blot irriterende, de indebærer også en sundhedsrisiko. Ved at installere insektdræbere, beskytter I mennesker, mad, inventar og redskaber og holder lokalerne fri for ubudne gæster. Læs mere nederst på siden.

Insektdræbere - løser problemet, før det opstår

Fluer og andre insekter bliver nemt lokket ind i ethvert køkken. En restaurant, en bager eller en café er jo et slaraffenland, der med sine dejlige dufte også tiltrækker disse ubudne gæster. Men at have insekter i et professionelt køkken er naturligvis en no-go uden lige.

Små dyr med potentiale for stor ødelæggelse

Fluer og andre insekter er ikke blot irriterende, de indebærer også en sundhedsrisiko - og det kan være nok med en eneste flue i køkkenet for at sprede maveinfektioner til jeres gæster - hvilket i værste tilfælde kan medføre dårlig omtale og lukning af et spisested. Det er selvfølgelig en katastrofe, der skal undgås til enhver pris.

Effektive, giftfri og hygiejniske insektdræbere

Ved at installere insektdræbere beskytter I mennesker, mad, inventar og redskaber mod at udsættes for insektoverførte mikroorganismer.

Elektriske insektdræbere med lysrør løser jeres problemer, før de udvikler sig - og det er både giftfrit og hygiejnisk. Det er også hygiejnisk at komme af med de døde insekter, der bliver liggende på stedet, indtil I tømmer insektdræberen. Insekterne dør hurtigt uden at lide.

Her på siden finder I blandt andet også insektdræbere, der bruger limplader til at dræbe bananfluer, almindelige fluer og andre irriterende insekter. Vi har også insektfælder specifikt til frugtfluer og møl, der ved hjælp af giftfri lokkemidler tiltrækker insekterne.

Har I spørgsmål om et køb?

Hvis I har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er I velkommen til at kontakte os med jeres spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, I har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, I har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har jeres ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, I finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet til både professionelle og private. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan I få slebet jeres sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>