Arbejdsmåtter
Ved at bruge de rigtige arbejdsmåtter på jeres arbejdsplads, får I sundere personale og højere trivsel. Da vores primære målgruppe er professionelle køkkener, er vores arbejdsmåtter af typen industrimåtter. Læs mere nederst på siden.
Popularitet
Måtte Star Comfort m/bobler 90x120 cm
12306
 
DKK 2.873,75 / stk inkl. moms
DKK 2.299,00 ekskl. moms
Måtte, 100x150 cm. Gummi Sort
503502
 
DKK 1.248,75 / stk inkl. moms
DKK 999,00 ekskl. moms
Måtte Star Comfort m.Bobler 60*90cm Sort
12305
 
DKK 1.748,75 / stk inkl. moms
DKK 1.399,00 ekskl. moms
Viser 1 til 3 af 3

Arbejdsmåtter - et fundament for en sundere arbejdsplads

De mange timer på gulvet i det professionelle køkken bliver mindre belastende for jeres personale, når I gør brug af arbejdsmåtter. Måtterne på denne side er af typen industrimåtter, der er meget robuste for at kunne klare at bruges i grove miljøer med meget slitage. Arbejdsmåtternes høje kvalitet og gode egenskaber betyder, at de med fordel kan bruges på mange andre arbejdspladser end køkkener, fx i værksteder eller hos dyrlæger.

Er ringmåtter eller boblemåtter bedst til jer?

Her på siden kan I vælge mellem arbejdsmåtter bygget op af ringe og solide boblemåtter.

Boblemåtterne er ergonomiske måtter, der giver en særdeles god aflastning. De modvirker belastning på knæ, leder, ryg og nakke ved at give god stødabsorption. Desuden giver boblerne på måttens overside en let fodmassage, hvilket stimulerer blodcirkulationen. På den måde kan en arbejdsmåtte være med til at mindske træthed og holde koncentrationen - og arbejdsglæden - oppe.

Ringmåtter, der er bygget op af gummiringe, er særligt velegnede til arbejde, hvor der bruges meget vand og andre væsker. Hullerne leder effektivt væsken væk fra måtten, så den bevarer sin stabilitet under arbejdet. De er naturligvis også virkelig behagelige at stå og arbejde på.

Overvej også materialet

Vi tilbyder ringmåtter i syntetisk gummi, blandt andet nitrilgummi, samt boblemåtter i naturgummi.

Til de helt grove opgaver, vil det bedste valg være en arbejdsmåtte af syntetisk gummi, som nitrilgummi. Syntetisk gummi er resistent over for de allerfleste kemikalier samt fedt og olie. En arbejdsmåtte af syntetisk gummi klarer også høje temperaturer og kan modstå skader selv, hvis man (kortvarigt) taber eller stænker noget meget varmt på dem.

En måtte lavet af naturgummi er elastisk, blød og behagelig at stå på. Den er takket være elasticiteten meget robust og klarer høj belastning. Naturgummi tåler fint vand og andre væsker, men er mindre god på arbejdsstationer, hvor der bruges kraftige kemikalier.

En arbejdsmåtte er en forbrugsvare

Det er vigtigt at skifte sine arbejdsmåtter ud med nye måtter, når man begynder at mærke, at de aflastende egenskaber er blevet forringet. En arbejdsmåtte er en forbrugsvare, og kernen i måtten vil med tiden blive slidt op og miste sine gode egenskaber. Det er dog en investering, der virkelig betaler sig i form af sundere og mere glade medarbejdere.

Har I spørgsmål om et køb?

Hvis I har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er I velkommen til at kontakte os med jeres spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, I har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, I har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har jeres ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, I finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet til både professionelle og private. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan I få slebet jeres sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>