Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Opvaskemaskiner til industrikøkken

Det er ingen sag at komme igennem selv den største opvask med en opvaskemaskine fra Zanussi

Industriopvaskemaskiner - til ethvert køkken

Søger du en industriopvasker af højestekvalitet eller sæbe til industriopvaskemaskiner? Så går du ikke forgæves hosH.W. Larsen. Vi fører et bredt udvalg af driftssikre maskiner i flotte designsog med innovative funktioner, som letter dit arbejde og forlænger servicenslevetid. 

Hvorfor tage opvasken manuelt, når enindustriopvasker løser opgaven på en brøkdel af tiden? Og hvorfor ikke vælge enindustriopvaskemaskine med afkalkningsanlæg, så dine glas og dit øvrige serviceholder sig flot meget længere? 

Find din nye Zanussiindustriopvaskemaskine hos H.W. Larsen i dag. Vores eksperter sidder altid klartil at rådgive dig om de mange muligheder. 

Vælg den retteindustriopvaskemaskine

Der findes en bred vifte afindustriopvaskemaskiner til storkøkkenet, baren eller hvor end, du måtte ønskedig en hurtig, støjsvag og effektiv opvasker. Hos H.W. Larsen finder dueksempelvis fritstående hætteopvaskemaskiner og underbordsopvaskemaskiner, derinstalleres under bordpladen. 

Den rette model til dit industrikøkkenafhænger naturligvis af pladsen, du har til rådighed, men også af dine krav tilkapacitet, forbrug, støjniveau og ekstra funktioner.  

Vægter du driftsomkostninger og miljøet højt,vil du værdsætte en industriopvasker med reduceret strøm- og vandforbrug. Detkan også være, du søger en ekstra støjsvag industriopvasker eller en ekstrakraftfuld model, som lynhurtigt giver en skinnende ren opvask. 

Hos H.W. Larsen behøver det ene ikke udelukkedet andet. Fælles for alle vores modeller er det flotte design og deninnovative teknologi, som gør din industriopvasker let at bruge og samtidigsærdeles effektiv.

Zanussi industriopvaskemaskiner

 Italienske Zanussi har siden 1916 producerethusholdningsapparater af højeste kvalitet. Det startede med gaskomfurer, ogsenere kunne Zanussi som de første præsentere et køleskab med automatiskafrimning. Netop funktioner som automatisk afrimningeller selvrensende ovne er kendetegnende for Zanussi i dag.

Det er intelligentitaliensk design, og det samme gør sig selvfølgelig gældende for det storeudvalg af Zanussi industriopvaskemaskiner. Der findes helt sikkert også en Zanussiindustriopvaskemaskine, der opfylder dine behov. Hos H.W. Larsen sætter vinemlig en ære i at kunne tilbyde dig den bedste kvalitet til den bedste pris.  

Teknologi og design går hånd ihånd

I H.W. Larsens udvalg af industriopvaskere gårteknologi og design hånd i hånd. Vores mange modeller passer elegant ind iethvert industrikøkken, og samtidig kan du være sikker på at få enindustriopvaskemaskine med markedets bedste funktioner.

På den måde slipper dufor at knokle, og du får samtidig den bedst mulige opvask.  Vidste du for eksempel, at en industriopvaskermed afkalkningsanlæg kan afhjælpe problemet med kalk, der sætter sig påglassene? Særligt i det østlige Danmark er der meget kalk i vandet, og det hårdevand kan skade opvasken. Med et afkalkningsanlæg kan du hurtigt og effektivtbehandle vandet, før det kommer i kontakt med din service.  

Søger du sæbe til industriopvaskemaskiner? HosH.W. Larsen finder du flere sæbedoseringskit, ligesom du kanvælge en Zanussi industriopvaskemaskine med indbygget sæbedosering. Så bliverdet ikke meget nemmere. 

<a target="_blank" rel