Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Opvaskemaskiner og tilbehør

Uanset, om I skal bruge en hurtig, støjsvag og effektiv opvaskemaskine til et storkøkken, en mindre restaurant eller en bar, har vi en model, der passer til jeres behov. Vores mål er, at give jer den reneste mulige opvask, så hurtigt som muligt. Her finder I også en lang række tilbehør til opvaskemaskiner.

Industriopvaskemaskiner - glimrende ren opvask på ingen tid

Med en industriopvaskemaskine bliver opvasken klaret på en brøkdel af tiden sammenlignet med en almindelig opvaskemaskine. Vores mange modeller passer elegant ind i ethvert storkøkken, og samtidig kan I være sikre på at få en industriopvaskemaskine med markedets bedste funktioner. Vores mål er, at give jer den reneste mulige opvask, så hurtigt som muligt.

Hvilke egenskaber er vigtigst for jer?

På denne side finder I vores udvalg af driftssikre maskiner med innovative funktioner, som letter jeres arbejde og forlænger servicens levetid. Vælg en maskine, der kan tilsluttes et afkalkningsanlæg for at få glas og porcelæn til at holde sig flot længere.

Hvad der er rigtigt for jer, kommer an på pladsen, I har til rådighed lagt sammen med jeres krav til støjniveau, energiforbrug, kapacitet og ekstrafunktioner. Uanset, om I skal bruge en hurtig, støjsvag og effektiv opvaskemaskine til et storkøkken, en mindre restaurant eller en bar, har vi en model, der passer til jeres behov.

Der er tre slags opvaskemaskiner til professionel brug; underbordsmodeller, der ligner almindelige opvaskemaskiner, hætteopvaskemaskiner, der er todelte og særdeles effektive, samt tunnelopvaskemaskiner. En tunnelopvaskemaskine er et godt valg, når opvaskemængden er stor. Maskinen er konstrueret i moduler, og det er nemt at tilpasse maskinen til forskellige mængder af opvask, hvilket gør den til et ressourcebesparende valg.

Husk at bekæmpe kalken

En industriopvasker med afkalkningsanlæg afhjælper problemet med kalk, der sætter sig på glas og porcelæn, så jeres nye maskine præsterer bedre, holder længere og giver jer en nemmere hverdag i køkkenet. Særligt i det østlige Danmark er der meget kalk i vandet, og det hårde vand kan skade både servicen og maskinen. Med et afkalkningsanlæg kan I hurtigt og effektivt behandle vandet, før det kommer i kontakt med servicen.

Se vores afkalkningsanlæg her >>

Vi elsker Zanussi

Foruden kvalitetsmaskiner fra det tyske Miele og italienske Aristarc fører vi flere industriopvaskemaskiner fra et af vores yndlingsbrands, Zanussi, der i over 100 år har produceret hvidevarer og husholdningsapparater af højeste kvalitet. Det startede med gaskomfurer, og senere kunne Zanussi som de første præsentere et køleskab med automatisk afrimning. Det er intelligent, italiensk design, og det samme gør sig selvfølgelig gældende for vores udvalg af industriopvaskemaskiner fra Zanussi. I kan blandt andet vælge en maskine med indbygget sæbedosering. Så bliver det ikke nemmere.

Har I spørgsmål om et køb?

Hvis I har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er I velkommen til at kontakte os med jeres spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, I har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, I har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har jeres ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, I finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet til både professionelle og private. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan I få slebet jeres sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>