Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Komfurer, stegeborde og kogeplader

Uanset om I foretrækker at lave mad på induktion, traditionel el eller gas, skal I kunne stole på, at udstyret yder længe fremover. Det drejer sig om driftssikkerhed, holdbarhed og hastighed.

Komfurer, stegeborde og kogeplader I kan stole på

Komfurer, kogeplader og stegeborde er dele af køkkenets helt centrale funktioner. Jeres nye komfur, stegebord eller kogeplade skal dels gøre arbejdet i køkkenet komfortabelt og ergonomisk, og uanset om I foretrækker at lave mad på induktion, traditionel el eller gas, skal I kunne stole på, at udstyret yder længe fremover. Det er særlig driftssikkerhed, holdbarhed og hastighed, det kommer an på, når der laves mad i stor skala.

Skal det være gas eller el?

Forskellen på professionelle stegeborde, komfurer og kogeplader til gas eller el er dels den tid, det tager at opvarme udstyret - og dels den tid, det tager at opnå den rigtige tilberedningstemperatur, når temperaturen er faldet, hvis en kogeplade er blevet slukket eller fordi store mængder kold mad er lagt på stegebordets overflade. Udstyr til gas præsterer ofte højt på begge parametre.

Til gengæld er det både nemmere at flytte og installere stegeborde og kogeplader til el, hvilket kan være en mere afgørende faktor, hvis I har brug for et køkken af mere mobil karakter.

Når det kommer til, hvor godt et stegebord præsterer, kommer det også an på, hvor tykt det er. Et tykt stegebord er ikke lige så følsomt som et tyndere, hvorfor det bedre bevarer varmen, også når der bliver placeret kolde fødevarer på det. 

Køb kun det, I mangler

På denne side kan I vælge mellem fritstående komfurer, der placeres direkte på gulvet og også giver jer en ovn, eller modeller af kogeplader og stegeborde med kun den udvalgte funktion, hvis det kun er den, I har brug for. Fritstående kogeplader og stegeborde kan placeres på de fleste køkkenborde, hvilket giver større fleksibilitet i jeres køkken.

Samtlige modeller bør placeres under eller i den umiddelbare nærhed af en emhætte.

Har I spørgsmål om et køb?

Hvis I har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er I velkommen til at kontakte os med jeres spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, I har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, I har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har jeres ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, I finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet til både professionelle og private. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan I få slebet jeres sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>