Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Ovne

En kvalitetsovn er blandt de bedste investeringer til det professionelle køkken - en investering, der vil spare jer penge i det lange løb. Opdag vores konvektionsovne, dampovne, kombiovne, kulfyrede ovne og pizzaovne. Filtrer efter produkttype for kun at se den eller de produkter, I er interesseret i.

Ovne - til restauranter, storkøkkener og alle andre steder, hvor maden skal være i top

På disse sider ligger vores store udvalg af ovne til storkøkkener og restauranter. Gå på opdagelse blandt konvektionsovne, dampovne, kombiovne, kulfyrede ovne og pizzaovne. Vi hjælper naturligvis gerne med at finde den professionelle ovn, der passer til jeres behov.

En højtydende ovn er en klog investering

Ovne er uden tvivl blandt det vigtigste udstyr i det professionelle køkken. Det er altså ikke her, der skal spares på budgettet - for en ovn skal jo kunne levere hver eneste dag, mange timer om dagen. En kvalitetsovn er derfor blandt de bedste investeringer til det professionelle køkken. Det vil desuden spare jer penge i det lange løb, da vedligeholdelsesudgifterne er lavere og forbruget er mindre, når I vælger en kvalitetsovn.

Vi har nøje udvalgt de bedste industriovne fra de førende brands, fx fra de kvalitetsbevidste brands Zanussi og Distform. Hvis I er på udkig efter en ny pizzaovn, tilbyder vi forskellige størrelser og modeller fra henholdvis Zanussi, Effeuno og Montana, afhængig af, hvor mange pizzaer I vil kunne bage samtidig, samt om ovnen skal være elektrisk eller der skal fyres med brænde for et mere autentisk resultat.

Hvilke funktioner skal jeres nye ovn kunne udføre?

Ovne med varmluft

En konvektionsovn er en ovn, der bruger varmluft til at tilberede maden hurtigere og ved lavere temperaturer. Navnet kommer fra en af de tre typer af varmetransport; konvektion. Konvektion betyder, at varme bliver sendt rundt i ovnen i strømme ved hjælp af ventilatorer.

En konvektionsovn kan bruges til alt, en traditionel ovn kan - bare mere effektivt.

Ovne med dampfunktion

Dampovne er endelig ved at finde vej til de private køkkener rundt omkring i Danmark, men i de professionelle køkkener har dampovne i mange år haft sin faste plads og ikke uden grund. En dampovn er fortræffelig til at bibeholde madens næringsstoffer, smag og form, da tilberedningen sker mere skånsomt og ved lavere temperaturer.

Det er med andre ord svært at lave tør og kedelig mad i en dampovn, hvilket gør den særdeles velegnet til fx fiskeretter og dampede grøntsager. Grøntsager tilberedt i en dampovn kan indeholde helt op til 50 % flere vitaminer end kogte grøntsager.

Ovne der kombinerer damp og varmluft

Den eneste ulempe ved en dampovn er, at den ikke kan stege jeres retter. Måske vil en kombiovn i stedet være den rigtige løsning? I får dermed det bedste fra både dampovnen og en varmluftsovn. Desuden kan en kombiovn kombinere konvektion og damp. Det giver maden en dejlig saftighed indvendigt og en sprød overflade. En kombiovn er velegnet til kød, fjerkræ og brød.

En kombiovn er selvsagt også en rigtig smart løsning, hvis der skal spares på pladsen. Så kan det hele klares i en ovn. Vi har kombiovne i flere forskellige prisklasser. 

Ovne der fyres med kul

Med en af vores kulfyrede ovne fra Mibrasa får I både en ovn og en grill, der varmes op med kul for at give maden en røget smag. 

Mibrasas kulfyrede ovne bruges af Michelin-restauranter verden over, takket være deres skyhøje kvalitet og store brugbarhed. Hvis I vil have den autentiske smag af tilberedning over åben ild kombineret med alle de bekvemmeligheder, der kendetegner det moderne køkken, vil I elske jeres nye Mibrasaovn. Med denne ovn får I et særdeles holdbart stykke udstyr til tilberedning af alt fra kød og fisk til grøntsager og brød. Ved at åbne eller lukke ovnens ventil bestemmer I, hvor kraftig røgsmagen skal være i jeres flammegrillede burgers, pizzaer, grillede østers eller noget fjerde.

Har I spørgsmål om et køb?

Hvis I har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er I velkommen til at kontakte os med jeres spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, I har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, I har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har jeres ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, I finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet til både professionelle og private. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan I få slebet jeres sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>