Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Ovne til industrikøkken


Industriovne

Skal kagerne stå snorlige? Skal brødet være ekstra sprødt? Vil du sikre dig, at dine kunder får den allerbedste kvalitet? Så er en af vores industriovne løsningen for dig og dit professionelle køkken. Vi har et stort udvalg af konvektionsovne og kombiovne til dit storkøkken, og vi hjælper dig gerne med at finde den professionelle ovn, der passer lige præcis til dit behov.

Man kan ikke komme udenom det - ovnen er et af de vigtigste redskaber i et storkøkken, og det er derfor ikke her, du skal spare, hvis du ønsker glade og tilfredse kunder. Din ovn skal kunne levere hver eneste dag, mange timer om dagen. Derfor er en god kvalitetsovn den bedste investering for dig og din virksomhed. Det vil spare dig penge i det lange løb, da vedligeholdelsesudgifterne er lavere og el/gas forbruget er mindre, når du vælger en god kvalitetsovn.

Hvilken type ovn skal jeg vælge?

Hvilken type ovn du skal vælge til dit storkøkken, afhænger selvfølgelig af dine behov. En ting er helt sikkert – du har brug for en kvalitetsovn. Vi har nøje udvalgt de bedste industriovne fra de førende brands. Vi har blandt andet industriovne fra de populære og kvalitetsbevidste brands Zanussi og Distform.

I en travl hverdag er det altafgørende, at køkkenelementerne fungerer, som de skal. De skal hjælpe dig til en mere effektiv og tidsbesparende arbejdsproces, og det kan derfor være en fordel at vælge en af vores ovne med rengøringsprogrammer. Vi ved alle, at rengøringsdelen i køkkenet ikke er den mest spændende del af arbejdet, når man arbejder i et køkken. Så hvorfor ikke lade maskinen gøre det sure arbejde for dig? Det er både smart og effektivt, og det giver dig tid til at fokusere på det, du virkelig brænder for.

Er pladsen trang, så kan en af vores kombiovne være en løsning for dig. På denne måde kan du klare det hele i en ovn. Du har måske hørt, at en kombiovn kan være en dyr løsning, men hos H.W.Larsen har vi kombiovne i flere forskellige prisklasser.

Industriovn med damp sikrer den gode smag

Dampovne er endelige ved at finde vej til de private køkkener rundt omkring i Danmark, men dampovne har i mange år været en del af de professionelle køkkener, og det er der god grund til. En dampovn er nemlig med til at bibeholde næringsstoffer, smag og tekstur til dine madretter. Maden tilberedes mere skånsomt og ved lavere temperaturer, som er med til at undgå, at maden bliver tør og kedelig. En dampovn er derfor perfekt til f.eks. fiskeretter og til at dampe grøntsager. Som bonusinfo kan vi informere dig om, at grøntsager tilberedt i en dampovn, indeholder helt op til 50 % flere vitaminer end kogte grøntsager.

Den eneste ulempe ved en dampovn er dog, at den ikke kan stege dine retter. Du bør derfor overveje om en kombiovn kan være løsningen for dig. Du får dermed det bedste fra både den traditionelle ovn og dampovnen. Når du kombinerer konvektion og damp, får du mulighed for at få dine retter dejlige saftige indvendig, samtidig med at du kan få den lækre sprøde overflade. Denne kombination er perfekt til tilberedningen af kød, fjerkræ og brød.

Er du ikke helt overbevist endnu? Så kan du måske overveje, om vores kulfyrede ovne eller en røgovn er noget for dig. 

Køb din industriovn hos H.W.Larsen

Ovnen er en af de vigtigste elementer i dit køkken og det er derfor en stor og vigtig beslutning. Hos H.W.Larsen sidder vi klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og vi hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning. Vi har mange års erfaring og vi har i årenes løb hjulpet mange med at finde den helt rigtige ovn.

Har du brug for at se og mærke ovnen i dens fulde form, inden du træffer beslutningen? Så har du muligheden for at komme ned i en af vores butikker i Kødbyen eller Brøndby. I butikken vil du også blive mødt af engagerede og erfarne medarbejdere, som står klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål om din nye industriovn.

Hos H.W.Larsen tilbyder vi en landsdækkende prisgaranti, som sikrer dig de bedste priser. Vi har selvfølgelig også fri levering på alle vores industriovne. Derudover har vi 365 dages fuld returret på alle vores varer.