Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Pakkemaskiner og vakuumposer

Vi tilbyder et bredt udvalg af vakuumpakkere i mange forskellige modeller - til gulv eller bord, alt afhængig af jeres behov, fx fra La Minerva. Her finder I også jeres nye pakkemaskine til film og et bredt udvalg af vakuumposer.

Pakkemaskiner og vakuumposer - en tidsmaskine for jeres mad

Fødevarer, der opbevares i køleskabet eller i fryseren taber relativt hurtigt sin smag, konsistens, generelle kvalitet og ernæringsværdi, fordi maden kommer i kontakt med ilt. Mad, der bliver lagt i fryseren i en almindelig frysepose bliver naturligt frosset ned sammen med en smule luft, hvilket betyder, at mikroorganismer kan udvikle sig og danne bakterier, mug og gær i posen. Når I i stedet bruger vakuumpakning, forlænger I madens holdbarhed i op til fem gange længere tid, og al den gode smag bevares.

En vakuumpakker fjerner først ilten fra indpakningen ved at suge luften ud, når maden er placeret i vakuumposen. Trin to er en helt tæt lukning af vakuumposen, som maskinen laver ved hjælp af varme. Den tætte lukning sørger for, at der ikke kan komme ny ilt ind i posen. Vakuumpakning er med andre ord et indlysende nemt valg for jer som professionelle.

Vi tilbyder et bredt udvalg af vakuumpakkere i mange forskellige modeller - til gulv eller bord, alt afhængig af jeres behov, fx fra La Minerva - der står for innovation og kvalitet fra ende til anden. Med en maskine fra La Minerva kan I stole på højeste stabilitet og effektivitet.

Helt frisk mad – selv efter lang opbevaring i fryseren

Den almindeligste brug af vakuumindpakning er ved frysning af forskellige madvarer, fx kød. Sammenlignet med at lægge maden i almindelige fryseposer er vakuumpakning en absolut overlegen metode - fx kan man fryse et stykke vakuumpakket kød og lade det ligge i fryseren i op til 3 år, før man tager det ud. Og når man endelig skal bruge det, vil kødet have præcis den samme kvalitet, det havde den dag, man lagde det i fryseren - helt uden frostskader i form af tørre partier og fedt, der er blevet harsk.

Her på siden finder I også et stort udvalg af vakuumposer. Poser til vakuumpakning er meget tykkere end almindelige fryseposer - og det er ikke en mulighed at erstatte dem med andre poser. Til gengæld kan poserne også bruges til tilberedning - på lav temperatur i ovn eller i vandbad/sous vide. 

Se vores sous vide-udstyr her >>

Har I spørgsmål om et køb?

Hvis I har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er I velkommen til at kontakte os med jeres spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, I har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, I har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har jeres ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, I finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet til både professionelle og private. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan I få slebet jeres sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>