Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Varmeskabe

Vores varmeskabe og varmediske er tiltænkt professionel brug og kan derfor tåle daglig slitage i mange år fremover. Skabene er valgt ud med fokus på brugervenlighed og ergonomi både i forhold til at holde på varmen og i forhold til rengøring.

Varmeskabe - bevar roen i køkkenet

Det er en forudsætning for en velfungerende storkøkken- eller restaurantdrift, at der er styr på madens temperatur, da der bliver tilberedt i store mængder og til mange mennesker. Som professionelle ved I alt om, hvor vigtigt dette er - både for de spisende gæsters tilfredshed og for trivslen i køkkenet. Når maden holder den rigtige temperatur stabilt, smager den for det første bedre. For det andet undgår I, at der dannes bakterier i maden, når den ikke udsættes for unødvendige temperatursving før servering.

Brugervenlighed og holdbarhed som ledestjerne

Vores sortiment af varmeskabe og varmediske er udformet til professionel brug og kan derfor tåle daglig slitage i mange år fremover. Skabene er valgt ud med fokus på brugervenlighed og ergonomi både i forhold til at holde på varmen og i forhold til rengøring.

De fleste af vores varmeskabe er industrielle, stationære skabe, der kan betragtes som en primær del af det store køkkens inventar. Vi tilbyder skabe i forskellige størrelser, så I skal kunne finde den løsning, der passer til jeres faktiske behov.

Mobile varmeskabe, varmeskabe til tallerkener og varmediske

Hvis I har brug for at transportere mad i varmeskabe, tilbyder vi også nogle mobile modeller med låsbare hjul, der er nemme at køre op i bilen. Skabene har ventilation og holder derfor maden varm og indbydende under transporten.

Varmeskabe bruges fx også til at holde tallerkener varme, så selve tallerkenen ikke nedkøler den serverede mad på vej til spisebordet. Find specialdesignede varmeskabe til tallerkener her på siden, på hjul eller stationære.

Vi tilbyder også varmediske, der giver mulighed for at vise frem den mad, der bliver holdt varm til kunderne. Diskene er velegnet til alt fra madbutikker, caféer, restauranter og kantiner.

Med det rigtige udstyr til varmholdning af jeres mad, kan jeres gæster nyde af passende varme retter, fx til brunch, frokost eller buffeter. Se også vores chafing dishes og kantiner til varmholdning ved buffeter >>

Har I spørgsmål om et køb?

Hvis I har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er I velkommen til at kontakte os med jeres spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, I har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, I har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har jeres ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, I finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet til både professionelle og private. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan I få slebet jeres sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>