Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Køle- og fryseløsninger

Gå på opdagelse blandt vores skabe, diske og brønde til industrikøkkener. Her finder I også vores displaykøleskabe, blæstkølere, impulskølere samt salatbarer. Filtrer efter produkttype for kun at se den eller de produkter, I er interesseret i.

Kølere og frysere til alle behov

På denne side viser vi vores brede sortiment af udstyr til professionel nedkøling og nedfrysning - fra opbevaring til tilberedning og servering. Vi har det kølige overblik, når det gælder udstyr til kantiner, caféer og restauranter.

Gå på opdagelse blandt vores skabe, diske og brønde til industrikøkkener. Her har vi også samlet vores displaykøleskabe, blæstkølere, impulskølere samt salatbarer. Vi håber I finder det, I søger!

Følger I disse 5 gode rutiner i køkkenet?

Der er mange regler at leve op til og mange ting, der kan gå galt hver dag. De fleste problemer kan dog forhindres ved at sørge for, at køkkenet indrettes smart - og at køkkenets regler efterleves til punkt og prikke. Sådan bliver køkkenarbejdet til en endnu mere positiv oplevelse.

1) Organiser opbevaringen: Forskellige grupper af fødevarer opbevares bedst hver for sig. Organiser de følgende madvarer hver for sig: Mælk og mejeriprodukter, kødvarer, fisk, grøntsager samt kartofler og andre rodfrugter. Hold de forskellige varer adskilt i forskellige bokse, skabe eller hylder. Så forebygger I, at de forurener hinanden og forringer holdbarheden.

2) Mærk maden: Jeres madvarer og madretter skal mærkes med både indhold og holdbarhed. Så bliver det nemt for alle medarbejdere at identificere den mad, de skal arbejde med og hurtigt se det, når en vare er udløbet. Mad, der er købt med mærkning, kan naturligvis opbevares, som den er - det vigtige er at have rutiner for mærkning af mad, der er pakket ud og for madretter, der opbevares efter tilberedning.

3) Opbevar aldrig fødevarer på gulvet: Gulvet skal betragtes som en uren overflade. Det er ikke et egnet sted at stille madvarer fra sig, hverken i længere eller kortere tid. Opbevar heller ikke snavset emballage i kølere eller frysere.

4) Vent med vandet: Madvarer, der skal vaskes før brug, fx grøntsager, frugt og bær, skal ikke vaskes forud for opbevaring i køleskab. Så bliver holdbarheden forringet. Vask dem derfor først lige før brug. 

5) Luk til: Madvarer bør opbevares i kølere, frysere (og alle andre steder) i overdækkede beholdere eller indpakket i film. Beholdere kan overdækkes både med låg og film. Det vigtige er at lukke af for udefrakommende luft for at derved forlænge holdbarheden.

Har I spørgsmål om et køb?

Hvis I har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er I velkommen til at kontakte os med jeres spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, I har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, I har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har jeres ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, I finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet til både professionelle og private. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan I få slebet jeres sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>