Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Pastakogere

En pastakoger egner sig til store såvel som små portioner og behøver bestemt ikke udelukkende bruges til pasta. Når I køber en pastakoger hos os, er I sikret et kvalitetsprodukt, som holder i mange år fremover og yder med høj effektivitet.

Pastakogere - få kontrol over kogningen

Pastakogere bruges i det moderne storkøkken af alle, der vil tilbyde de mange spisende gæster en frisk, varm portion pasta hver gang. I kan også nemt tilberede enkelte portioner i maskinens kogende vand ved at bruge pastakurve. Vores pastakurve sælges separat som tilbehør. 

Til meget mere end pasta

En pastakoger egner sig til store såvel som små portioner og behøver bestemt ikke udelukkende bruges til pasta - alle former for nudler kan med fordel koges i en pastakoger for maksimal kontrol over processen. Desuden er en pastakoger god til alt fra ris og grøntsager til suppe, æg og dumplings med mere.

Vores pastakogere kommer fra Zanussi

Samtlige af pastakogerne, vi fører, kommer fra det italienske mærke Zanussi, der i over hundrede år har produceret hvidevarer og husholdningsmaskiner i den bedste kvalitet. Når I køber en pastakoger hos os, er I sikret et kvalitetsprodukt, som holder i mange år fremover og yder med høj effektivitet.

I vores sortiment kan I vælge mellem pastakogere af gulvmodel i forskellige størrelser, for at imødekomme jeres behov i storkøkkenet, restauranten eller på take away-stedet. Overvej hvilken kapacitet, I har brug for, og vælg efter pastakogerens og bassinernes størrelse, samt hvilket antal kurve, I skal bruge. Takket være pastakogernes indbyggede termostat, er der ikke det store behov for at holde øje med, hvornår vandet kommer op at koge. Lad udstyret lave arbejdet for jer.

Har I spørgsmål om et køb?

Hvis I har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er I velkommen til at kontakte os med jeres spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, I har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, I har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har jeres ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, I finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet til både professionelle og private. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan I få slebet jeres sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>