Køkkenmaskiner
Nogle er knivnørder, mens andre er blevet fortryllet af Sous Vide. For slet ikke at tale om alle, der helst skal have en grill af hver sort i sit arsenal. Og så er der alle andre, der bare holder af at lave mad i et velfungerende køkken. Læs mere nederst på siden.
Popularitet
Blender 2,5 L 1800 W
Nyhed
MBL1800
 
DKK 2.487,50 /  inkl. moms
DKK 1.990,00 ekskl. moms
Viser 1 til 1 af 1

Køkkenmaskiner – lyden af det moderne køkken

Der er mange lyde forbundet til det moderne køkken. En sagte summen fra køleskabet, en brummende lyd fra mikrobølgeovnen, en diskret fløjten fra kedlen og et klart og tydeligt pling!, når tiden er gået for tilberedningen af maden.

Lydene kommer fra den lange række af køkkenmaskiner, der med tiden er blevet uundværlige i køkkenet. Der er aldrig helt stille i et moderne køkken. For køkkenet er jo hjemmets hjerte og et rum, som indbyder til gode stunder, hygge og dejlig madlavning.

Ville du klare dig uden disse 5 redskaber?

Hvis man er en ægte madentusiast, kan man blive ved med at finde nye redskaber til sine madlavningseksperimenter, så længe man lever. Nogle er knivnørder, mens andre konstant forfiner sin bagekunst ved hjælp af redskaber, der giver perfekte resultater. Og så er der dem, der er blevet fortryllet af den videnskab, Sous Vide er. For slet ikke at tale om alle, der elsker at grille, og helst skal have en grill af hver sort i sit arsenal.

Og så er der alle andre, der bare holder af at lave mad i et velfungerende køkken. Hvordan folk engang klarede sig uden elektricitet, skal vi slet ikke komme ind på - for i dag tager vi strømmen så meget for givet, at vi svært ville kunne leve uden mange af de redskaber, der er afhængige af den.

1) Elkedel

Elkedlen er vel nok den nemmeste måde at få kogende vand i en fart. Også af hensyn til miljøet, skal du koge dit vand i en elkedel. Den giver den gammeldags kedel til komfuret baghjul, både når det kommer til hastighed og økonomi. I elkedlen er det nemlig kun varmelegemet, som skal varmes op, hvor både vandet og selve kedlen skal opvarmes i den gammeldags kedel. Det kræver mere energi og tager længere tid.

2) Stavblender 

En stavblender er i al sin enkelhed genial takket være sin store brugbarhed. Den blender hurtigt en tomatsovs eller varm suppe direkte i gryden. Som en bonus får du ofte ekstratilbehør med, når du køber en stavblender, fx minihakkere, piskeris og et målebæger. Den lille størrelse gør stavblenderen til det perfekte redskab i køkkener, hvor man ikke ønsker at have for mange maskiner eller der skal spares på pladsen. Med en stavblender minimerer du desuden mængden af opvask. 

3) Blender/Foodprocessor

Hvis din blender godt må fylde lidt mere end en stavblender, vil du elske din nye blender eller foodprocessor. Med en blender laver du lynhurtigt en frisk, sund smoothie eller juice. Det er også dejligt nemt at blende en suppe eller dressing i en blender, hvor du lader maskinen lave hele arbejdet for dig.

Lige så nemt er det at snitte grøntsager i en foodprocessor, hvor resultatet oftest bliver bedre og mere ensartet, end hvis du gør arbejdet i hånden. I mange blendere og foodprocessorer får du desuden et lille bæger, der sidder i låget, som kan bruges som målebæger og til at tilføje mere væske, så hele låget på maskinen ikke skal tages af undervejs.

Inden man forsøger sig med varme supper i blenderen, er det en god idé at tjekke, om den er beregnet til varme væsker. Man kan også vente til indholdet er kølet en smule af, så der ikke dannes undertryk inde i maskinen.

4) Røremaskine

Hvis du elsker at bage, vil skiftet fra arbejde i hånden til at bruge en røremaskine være en lille revolution i dit køkken. En røremaskine kan alt fra at piske cremet flødeskum til at ælte dej. Den sparer dig både for ekstra tid i køkkenet og ømme arme. Samtidig kan den gøre din dej ekstra elastisk grundet ensartet æltning, hvilket giver et endnu mere lækkert og luftigt bagværk. Det er derfor en af de klogeste investeringer for dig, der foretrækker hjemmebag.

5) Vægt

En køkkenvægt er godt nok ikke med i gruppen af elektriske redskaber, men den kan ikke udelades i denne top-5, for en vægt er måske den mest uundværlige af de 5 køkkenmaskiner. Det gælder i hvert fald, hvis du er glad for at bage. Som bekendt gør de små forskelle stor forskel, når det kommer til bagværk, og uden en vægt er det svært at vide, om man nu tilsætter 200 eller 225 gram mel i dejen.

De fleste køkkenvægte kan veje helt fra 1 gram til 5 kg. Det er dog muligt at få køkkenvægte, der kan veje helt op til 15 kg, hvis man har behov for det.

Gå på opdagelse i vores store sortiment af disse produkter og mange, mange flere. Vi håber og tror, du finder det, du skal bruge!

Er den på tilbud?

Hvis man ikke er interesseret i at investere de helt store penge, kan det være en fordel at kigge efter køkkenmaskiner blandt alle vores tilbudsvarer. At købe en køkkenmaskine på tilbud giver masser af værdi for pengene - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>