Elkedler
Er det vigtigt for dig, at vandet koger så hurtigt som muligt, klarer du dig ikke uden en elkedel i køkkenet. Vi fører kedler fra mærker som Russell-Hobbs, Stelton og Philips. En elkedel er den mest miljøvenlige og økonomiske måde at koge vand på. Læs mere nederst på siden.
Popularitet
Elkedel Stelton EMMA  1,2 ltr mørkblå
LARSEN PRIS
112107
 
DKK 1.090,00 / stk inkl. moms
DKK 872,00 ekskl. moms
Elkedel Stelton EM77  1,5 ltr sort
LARSEN PRIS
11890
 
DKK 799,00 / stk inkl. moms
DKK 639,20 ekskl. moms
Elkedel Stelton EMMA  1,2 ltr sort
LARSEN PRIS
112102
 
DKK 1.090,00 / stk inkl. moms
DKK 872,00 ekskl. moms
Elkedel Philips hvid 1,7 ltr.
MKK4646
 
DKK 536,25 / stk inkl. moms
DKK 429,00 ekskl. moms
Elkedel 1,7 L Kenwood K-Mix Rød
MEKKM740R
 
DKK 899,00 / stk inkl. moms
DKK 719,20 ekskl. moms
Elkedel 1,7 L Kenwood K-Mix Hvid
MEKKM740H
 
DKK 899,00 / stk inkl. moms
DKK 719,20 ekskl. moms
Kedel Rustfri m/fløjte
2007026
 
DKK 173,75 / stk inkl. moms
DKK 139,00 ekskl. moms
Elkedel Gooseneck 1 L Sort Bodum
LARSEN PRIS
MELK1194001
 
DKK 739,00 / stk inkl. moms
DKK 591,20 ekskl. moms
Elkedel, Russell Hobbs, Textures Plus So
2259170
 
DKK 448,75 / stk inkl. moms
DKK 359,00 ekskl. moms
Viser 1 til 9 af 9

Elkedler - når vandet skal koge ASAP

Ingen metoder er så effektive som elkedlen, når du skal koge vand til din te eller kaffe, når kartoflerne skal op at koge hurtigt, til modermælkserstatningen og meget mere, men det er langt fra ligegyldigt, hvilken model du bruger. På denne side kan du finde elkedler fra blandt andre Russell-Hobbs, Stelton, Philips og Kenwood, der i årtier har bevist deres værd i køkkener verden over.

Kan du bedre lide den klassiske kedel?

Langt de fleste kedler på markedet er i dag elektriske, men der er stadig nogle, der sværger til den gode, gammeldags kedel til komfuret, så den tilbyder vi også. Den klassiske model der fløjter, når vandet koger, er det rigtige valg, hvis man er man typen, der værdsætter, at ting tager sin tid, og som finder tilfredsstillelse i det manuelle, rolige arbejde. Den traditionelle kedel vil selvfølgelig også være det rigtige valg, hvis du vil kunne tage din kedel med ud i naturen, på fisketuren eller lignende, da den kan bruges ude i det fri, over åben ild.

Går man derimod mest op i, at vandet hjemme i køkkenet koger så hurtigt som muligt, og er man i øvrigt ligeglad med den charme, en fløjtende elkedel trods alt besidder, er en elektrisk model formentlig det rigtige valg. En elkedel er takket være sin hurtighed også både mere miljøvenlig og økonomisk.

Størrelsen er vigtig

Hvis du sandsynligvis kun kommer til at koge vand til te eller en hurtig kaffe, vil en 1-liters eller 1,2-liters ofte være tilstrækkeligt. Samtidig får du så en elkedel, der ikke fylder for meget på køkkenbordet og er nem at løfte, også når den er fuld.

Hvis du skal koge vand til lidt flere personer samtidig, eller du vil kunne bruge kedlen til at koge vand til fx kartoffelgryden og lignende, vil det være mere belejligt at vælge en model til 1,5 eller 1,7 liter.

Har du brug for en temperaturregulator?

Ja, måske har du det. Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvilken temperatur vandet har, når du hælder det over dine teblade eller kaffen i din stempelkande. En for høj temperatur kan ødelægge visse af indholdsstofferne, hvilket fx kan resultere i en bitter smag.

Nogle elkedler giver mulighed for at varme vand til andet end 100 grader. Det er smart, hvis du er glad for grøn eller hvid te, der ikke tåler varmere vand end ca. 70-80 grader. Kaffe skal helst ikke udsættes for vand, der er varmere end ca 95 grader. Det er ikke alle producenter og modeller, der tilbyder denne funktion, så hvis du vil vide mere, er du velkommen til at spørge os om det.

Hastighed er konge

Hvor hurtigt en elkedel koger vandet op, er det, de fleste bedømmer dens brugbarhed efter. Det er kW-tallet, der kan fortælle, hvor hurtigt en elkedel vil koge dit vand for dig – i Danmark kommer de fleste elkedler med mellem 2 og 3 kW. En større elkedel vil i udgangspunktet bruge mere elektricitet end en mindre, hvilket er en god grund til ikke at købe en større vandkoger, end du har brug for. Når man sammenligner elkedler i samme størrelse gælder det, at jo flere kW du køber, jo hurtigere vil dit kogende vand være klart. Spørg os, hvis du er i tvivl >>

Tænk i øvrigt på miljøet, når du bruger din nye elkedel ved kun at koge det vand, der skal bruges. Meget ofte bruger man kun to tredjedele af det vand, man har sat over, hvilket er spild af ressourcer.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

Er den på tilbud?

Hvis man ikke er interesseret i at investere de helt store penge, kan det være en fordel at kigge efter køkkenmaskiner blandt alle vores tilbudsvarer. At købe en køkkenmaskine på tilbud giver masser af værdi for pengene - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W.Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>