Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Brødrister

Lækkert design med krummer i! Toaster med plads til 1, 4 eller 6 skiver brød.

Brødristere

Sprødt og nemt – brødristeren serverer morgen, middag ogaften. Nyd ristet brød som bund i forretter, byd på hjemmelavede brødcroutonereller start dagen til duften af lunt bagværk. En brødrister i køkkenet erperfekt til lette mellemmåltider og som alternativ til brød på pande og i ovn. Find brødristeren hos H.W. Larsen og lad de ristede skiver sættegang i inspirationen til nye retter. Mange modeller fås med optønings- oggenopvarmningsfunktioner, der gør det nemt og lækkert at puste nyt liv idaggammelt brød.

Tænk på dine behov

I bund og grund skal en brødrister vel bare kunne riste brødjævnt uden brændte eller rå områder – og det er også rigtigt nok, men hos noglebrødristere går det op ad bakke, allerede inden brødristeren tændes. Derfor harvi gjort det nemt og overskueligt for dig at se her på siden, hvad der definereren god brødrister, så du kan få den rigtige med hjem.En god brødrister skal give glæde i mange år, og hos H.W.Larsen er der prioriteret kvalitet i konstruktion og materialer i hele voresudvalg af brødristere. Det giver lang levetid, og holdes rist og krummebakkeren bliver den endnu længere.

Flere størrelser

Det forventede forbrug har overvejende indflydelse på,hvilken brødrister der egner sig bedst til dine behov, og det lønner sig attage højde for brødristerens kapacitet og risteniveauer. Modellerne fås istående- og liggende stillinger, og begge fordeler varme effektivt udenvarmezoner med for høj intensitet. Stående brødristere varmer brødet på beggesider, hvorpå brødet ristes hurtigt og jævnt på begge sider, mens de liggendemodeller normalt giver plads til lidt flere skiver, da den i stedet rister énside ad gangen. Jo flere Watt, desto bedre risteevne har brødristeren. Enhøj strømstyrke giver hurtigt ristede skiver, men den stærke ydeevne levererdet flotteste resultat, når den kombineres med en jævn varmefordeler. En godindikator på brødristerens samlede risteevne er, hvor tæt varmeristene sidderpå hinanden. Er der for langt mellem dem, risikerer brødet nemlig at blivevarieret i sprødhed.

Hvilken type passer til dig?

Det giver sig selv, at køkkener med mangel på plads vil kunnenøjes med en stående brødrister med et mindre vingefang. Samtidigt vil en stor husholdningselvfølgeligt have mest gavn af en liggende brødrister med større rummelighed.I stedet skal de afgørende forskelle findes i brødristerens ekstrafunktioner.Måske smager brødet bedst allerede efter et par sekunder ivarmen, eller måske er det den knasende sprødhed fra en længere ristetid, derlokker. Med risteniveauer på brødristeren ristes brødet, præcis som du kan lidedet, og du behøver ikke selv at holde øje med hverken tid eller varmestyrke – deter gjort for dig. De moderne brødristere er spækkede med funktioner, der bådegør måltidet nemmere og mere velsmagende. Optøningsfunktioner lader dig optøfuldkomment frossent brød på stort set ingen tid, mens genopvarmefunktionerforvandler glemte skiver til sprødt brød igen. Skulle lysten til ristet brødforsvinde, er afbryder-funktioner særligt praktiske, da de lader dig stopperistningen, uden at skulle bruge strøm på en tom brødrister. Se hvilkefunktioner udvalget har her på siden, og find en model der passer til dinebehov.

Vejledning

Brødristeren er oplagt som fast inventar på køkkenbordetderhjemme, i sommerhuset eller let tilgængeligt fra skabet. De kræver sjældentvedligeholdelse, har enorm brugervenlighed og leverer lækre måltider på ingentid. Sæt tænderne i udvalget fra H.W. Larsen – i voreskundeservice kan du få gode råd og vejledning til din nye brødrister – besøgvores kundeservice her.