Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Brødristere og toastere

Hvordan smager en toast med smørstegte kantareller, bearnaise eller chili? Opgrader de gamle klassikere, og få dine toasts lidt tættere på gourmetklassen. Her finder du toastere, paninigrill, stående og liggende brødristere samt brødristere med gennemløb. Læs mere nederst på siden.

Brødristere og toastere - fortryllende måltider hele dagen

En brødrister forvandler nemt et ellers ordinært stykke brød og laver det om til en knasende lækker mundfuld. Det hæver nydelsen i morgenstunden, til frokosten eller mellemmåltidet. Nyd ristet brød som bunde i forretter, lav dine egne croutoner eller eksperimenter med nye kombinationer af pålæg i dine toasts. Ved at tilsætte alt fra smørstegte kantareller, chèvre eller soltørrede tomater til knuste valnødder, bearnaise eller chili, kan du hurtigt opgradere de gamle klassikere og få dine toasts op i noget, der ligger lidt tættere på gourmetklassen.

På denne side finder du både stående og liggende brødristere, samt forskellige slags grill og toastere med låg. Til det større og professionelle behov vil en toaster med gennemløb være det rigtige valg.

En god brødrister skal give glæde i mange år. Derfor prioriterer vi kvalitet i konstruktion og materialer i hele vores udvalg af brødristere. Det giver lang levetid – og hvis du holder rist, krummebakke og varmeplader rene, holder de endnu længere.

Stående og liggende brødristere

Stående brødristere varmer brødet på begge sider og rister hurtigt og jævnt på begge sider af brødskiverne, mens de liggende modeller normalt giver plads til lidt flere skiver, men kræver at du vender brødet undervejs.

De moderne brødristere er spækkede med funktioner, der både gør måltidet nemmere og mere velsmagende. Optøningsfunktioner lader dig optø fuldkomment frossent brød på stort set ingen tid, mens en opvarmningsfunktion kan forvandle glemte skiver til sprødt brød igen. Det er også praktisk at have en afbryder-funktion, da den lader dig stoppe ristningen uden at skulle bruge strøm på en tom brødrister.

Toastere og paninigrill

Den traditionelle toaster har to lommer til kvadratiske toastskiver, hvor paninitoasteren/-grillen giver mulighed for at varme de længere paninibrød og sandwiches. Begge modeller giver varme både fra bunden og fra låget, så du får en jævn varme og perfekt grilning af brødet. Når du laver toasts i en toaster, forsegles siderne af de to brødskiver mod hinanden, hvilket betyder, at indholdet, fx osten bliver inde mellem brødskiverne.

En paninigrill har derimod kun en varmeplade for også at give plads til længere brød. Den kan naturligvis også bruges til almindeligt toastbrød, men den lukker ikke brødets kanter til lige så godt som en klassisk toaster. Pladen er rillet, så du får flotte grillstreger på dine sandwiches, der i øvrigt bliver utroligt velsmagende.

Sådan holder du din toaster ren og indbydende

Uanset hvor påpasselig du er, kan du risikere at osten løber ud og snasker toasteren godt og grundigt ind. Heldigvis er der råd for dette, når det kommer til at få den smeltede ost af igen. På nogle toastere er det muligt at fjerne varmepladerne, når de er kølet af. Du kan derfor vaske dem af i hånden med varmt vand og opvaskemiddel og tørre resten af toasteren af med en fugtig klud.

Kan varmepladerne ikke fjernes, er det bedre at forebygge griseriet ved at anvende bagepapir, når du griller dine toasts. Bagepapiret opsamler smeltet ost, der løber ud af toasten. Så slipper du for at bruge tid på at gnubbe den brændte ost af. Da bagepapir er beregnet til bagning ved høje temperaturer, kan det sagtens tåle at komme i en toaster – husk blot at fjerne bagepapiret, når din toast er færdig.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

Er den på tilbud?

Hvis man ikke er interesseret i at investere de helt store penge, kan det være en fordel at kigge efter køkkenmaskiner blandt alle vores tilbudsvarer. At købe en køkkenmaskine på tilbud giver masser af værdi for pengene - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W.Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>