Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Espressomaskiner og tilbehør

Hos os kan du finde et stort udvalg af espressomaskiner fra mange gode brands. Klik derfor ind på siden og tjek de mange designs og funktioner ud, og glæd dig til at lave kaffe i topkvalitet. Køb i dag og få leveret i løbet af få dage.

Espressomaskiner – til dig, der elsker god kaffe

Der er kaffe, og så er der espresso. For dem, der ikkeligefrem er kaffenørder, kan det ofte være hip som hap, om der er det ene ellerdet andet i koppen, men for dem, der har deres helt klare præferencer, er detto vidt forskellige drikke. Når man laver espresso, er udgangspunktet som regel enhøjere kvalitet kaffe end den, vi typisk kender fra gammeldags filterkaffe.Herfra fortsætter processen med tryk og damp, og slutresultatet er en fyldig ogmeget intens drik, der uanset om den optræder som Macchiato, Cappuccino, Latteeller blot espresso shot, tilfredsstiller de fleste kaffe-aficionados.  Hører du selv til flokken, og har du endnu ikke erhvervetdig en espressomaskine, er der nogle overvejsler, der er værd at gøre sig,inden du køber den første og bedste maskine i butikken:

Hvilken type espressomaskine?

Det første, du skal tænke over, er, om maskinen skal væremanuel, semiautomatisk eller fuldautomatisk. Med en manuel espressomaskinepresser man selv vandet gennem den kværnede kaffe, mensbåde den semiautomatiske og fuldautomatiske klarer den proces selv.
Generelt kan man sige, at er du ude efter en god kop kaffe uden nogen formerfor anstrengelse, er en fuldautomatisk det rigtige valg. Tænder du derimod påkværnegrader, ekstraktion og andre kuriositeter, kan en semiautomatisk værevejen at gå.      

Hvor nem er den at gøre rent?

Der er stor forskel på, hvor meget tid man skal bruge pårengøringen af en espressomaskine. Alt afhængigt af mærket – og ikke mindstfunktioner og features – varierer tidsforbruget, så undersøg grundigt, hvordanmaskinen er opbygget, inden du slår til.

Hvor meget skal den koste?

Priserne på espressomaskiner varierer som det meste andet.Ofte er der en sammenhæng mellem pris, holdbarhed og kvalitet, mens det i andretilfælde er brugervenlighed og features, der afgør prisen. Er man helt grøn påområdet, kan det være svært at finde ud af, hvor meget man bør spendere – stårdu i den situation, er du meget velkommen til at kontakte voreskundeservice, der altid sidder klar til at hjælpe dig med rådgivning oggode råd. 

Hvilke kaffe-drikke skal du lave på den?

Kunne du aldrig finde på at drikke andet end fyldigeespresso shots, er det ikke nødvendigt med en maskine, der både kan varme ogskumme mælk. Er du derimod fan af Latte og Cappuccino, bør du sikre dig, atespressomaskinen også kan håndtere mælken. Valg af maskine bør altså i høj gradafhænge af, hvad den skal bruges til. 

Hvor stor skal maskinen være?

Har du verdens mindste køkken, er der formentlig ikke pladstil de store espressomaskiner – i hvert fald ikke uden at skulle finde nyepladser til samtlige af dine øvrige køkkenmaskiner. Har du mulighed, og behov,for det, kan en stor maskine være det rigtige valg – særligt hvis du har ønskerom at kunne lave flere kaffe-drikke på én gang. Er du presset på overskydendeplads, og kan du nøjes med én kaffe ad gangen, er en mindre maskine det oplagtevalg.  

Hvilke ekstra features er værd at få med?

Er du vild med lir, vil du formentlig også være vild medindbygget kaffekværn, vandfilter, kopvarmer og muligheden for selv atprogrammere maskinen efter egne præferencer. Hvor meget der skal med i densamlede pakke, er i høj grad et spørgsmål om temperament.  Hos H.W. Larsen forhandler vi et bredt udvalg afespressomaskiner fra blandt andre Fiammaog

Er den på tilbud?

Hvis man ikke er interesseret i at investere de helt store penge, kan det være en fordel at kigge efter køkkenmaskiner blandt alle vores tilbudsvarer. At købe en køkkenmaskine på tilbud giver masser af værdi for pengene - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

H.W.Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W.Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>