Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Blendere/Juicepressere

Vi har blender til både varmt og koldt, kande enten som plast eller glas. Fra Lacor, Ceado, Russel Hobbs til Robot Coupe. Husk vi har prisgaranti på alle vores produkter.

Blendere og juicepressere

En blender er det perfekte redskab, når der skal lavessmoothies, blendes supper og hakkes grøntsager. Der findes imidlertid adskilligemærker og modeller på markedet, og det er derfor ikke helt nemt at gennemskue,hvilke maskiner man trygt kan smide penge efter, og hvilke man skal forsøge at gåudenom.Hos H.W. Larsen forhandler vi et bredt udvalg af blendere,juicepressere og slow juicere fra førende producenter som Hamilton,Lacorog Ceado.Se de forskellige modeller her på siden.

Effekten tæller

Når jagten på den helt rigtige blender går ind, er denbedste begyndelse at overveje, hvilke behov man rent faktisk har. Skal maskinenudelukkende bruges til at blende suppe et par gange om året, er det formentligikke nødvendigt med den kraftigste model på markedet. Men hvad den ikke har imuskler, skal den så måske ha’ i størrelse, så den kan rumme suppe til helefamilien?
Hvis man har planer om, at blenderen skal slås med grove grøntsager ogisterninger på daglig basis, kan det imidlertid være en rigtig god ide atfokusere særligt på netop motorkraft.        En tommelfingerregel i denne sammenhæng er, at skalblenderen bruges til grovere opgaver – som at knuse isterninger, blende grovegrøntsager og lave smoothies af frossen frugt – bør man gå efter en model medmindst 1.000 watt.

Blend i flere tempi

Skal man ha’ maksimalt ud af sin nye blender, bør man vælgeen model med variabel hastighed. Det er nemlig en fordel at kunne starteblenderen ved lav hastighed, så kniven kan få ordentligt fat i ingredienserne,hvorefter man kan skrue op for tempoet. Uden muligheden for at variere hastighedenrisikerer man, at blenderen fra fabrikkens side er indstillet til at køre forhurtigt med det uheldige resultat, at der dannes en luftlomme omkring kniven ogingredienserne blot drejer med rundt klæbende til beholderen.

Vær opmærksom på beholderdesignet

Designet på glas- eller plastikbeholderen er også enovervejelse værd. For at en blender kan fungere optimalt, er ingrediensernenemlig nødt til at møde modstand i beholderen. En cylinderformet beholder kanikke præstere denne modstand, og derfor kommer mange blendere i dag også medfirkantede eller kløverformede beholdere.  

Kniven er vigtig

Endeligt er der kniven. Optimalt set bør den være udstyretmed kun to blade, da den ellers kan have svært ved at få ordentligt fat iingredienserne. Her kan der naturligvis være undtagelser, men somtommelfingerregel er to blade et godt udgangspunkt.

Blender vs. juicepresser

Hos H.W. Larsen oplever vi ofte, at der er en del forvirringom forskellene på en blender og en juicepresser eller -maskine. Men faktisk erdet meget simpelt: En juicepresser eller juicemaskine sorterer frugt- oggrøntsagskødet fra således, at det kun er den rene juice, der kommer ud afmaskinen. En blender tager det hele med. Er man på udkig efter en juicemaskine, skal man imidlertidskelne mellem juicepressere og slow juicere: I juicepresseren slynges saften ad af frugten med 8-12.000omdrejninger i minuttet. I en slow juicer foregår denne proces med 40-80omdrejninger i minuttet. Denne væsentligt nedsatte hastighed betyder, at derikke udvikles nær så meget skum under processen som ved en juicepresser, dailtningen langt fra er den samme. Derfor er resultatet også en væsentlig mereensartet juice, der kan tåle at stå