Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Foodprocessor

Er du på jagt efter en ny foodprocessor? Så kan du heldigvis hos hwl.dk finde et stort udvalg af kraftige foodprocessorer i flotte designs. Lav hurtigt lækker mad i hverdagen og invester i et kvalitetsprodukt her på siden.

Foodprocessorer

Enfoodprocessor kan spare dig både tid og kræfter i køkkenet, hvad end du skalsnitte, hakke, rive, pulverisere, omrøre, kværne eller blende maden. Du kan fåmaskiner i alle størrelser og prisklasser, og det kan godt svare sig at bruge lidtenergi på at finde den rigtige maskine til dig og dit køkken. HosH.W. Larsen forhandler vi et godt udvalg af foodprocessorer – blandt andet framærkerne Robot Coupe, Philips og Magimix. Se deforskellige modeller her på siden. 

Kig på kraft og kvalitet

Deter måske ikke så overraskende, at maskinens kræfter og kvalitet for det mesteer udslagsgivende for prisen. Du kan få maskiner, der koster fra nogle fåhundrede til flere tusinde kroner, og det ene kan være næsten lige så godt somdet andet - afhængigt af dit behov, naturligvis.  Forer dit behov først og fremmest en maskine, der kan hjælpe dig til hurtigt ogflot resultat, når du engang imellem snitter grøntsager, kan du nøjes med enmindre og billigere maskine. Har du til gengæld ambitioner om jævnligt brug ogeksempelvis drøje råvarer som fars og ost, skal du overveje at kaste lidt flerepenge efter en kraftig maskine i god kvalitet.  Oghusk, at en kraftig motor i en maskine af dårlig kvalitet sandsynligvisresulterer i knækket plastik i de koblinger, hvor motorkraften omsættes tilmaskinfunktioner. 

Størrelsen betyder noget

Størrelsenpå foodprocessoren er også værd at have med i dine overvejelser. En for stormaskine vil ikke kunne få ordentligt fat i små portioner, og omvendt er dettræls at skulle lave flere portioner, hvis maskinen er for lille. Entommelfingerregel siger, at en skålstørrelse på 2,6 liter rækker til trepersoner, mens 3 liter rækker til en familie på fire og 3,6 liter til to voksneog tre børn. Dubør også undersøge størrelsen på røret, hvor du putter råvarerne ned imaskinen. Se, om dét, du har brug for at rive/hakke/snitte, kan komme ned tilbladet, uden du skal skære det til inden. Jo mere arbejde, du selv skal udføre,desto mere ryger fidusen ved en foodprocessor.  

En plads i køkkenetgiver plads i hjertet

Enfoodprocessor er en stor maskine, selv hvis du vælger en lille model. Derforbør du også have dit køkken med i overvejelserne, inden du køber nyt grej. Der er nemlig ofte ensammenhæng mellem, hvor langt maskinerne er pakket væk, og hvor tit de bliverbrugt. Mål gerne efter og stil dig selv følgendespørgsmål;  Hvorkan foodprocessoren stå i skabet, og hvor er der plads til den på bordet? Erder plads til, at du kan komme til for overskabene, eller skal du have enlavere model? Kan ekstraudstyret pakkes på en måde, så det ikke fylder formeget?  Tjekogså både foodprocessor, tilbehør og adskillelige dele, så du kan få et indtrykaf, om den er nem at gøre ren. Det kan også være en god idé at undersøge, hvorgodt delene tåler maskinopvask, for en bøvlet maskine bliver også ofte iskabet. 

Tilbehør

Defleste foodprocessorer kommer med tilbehør, så maskinen kan rive, snitte ogblende. Derudover tilbyder mange producenter et utal af andre funktioner ogtilbehør - så som rørefunktion, piskeskive, citruspresser og alt muligt andet.Det kan være rart at have el