Dehydratorer
Ved at bruge en elektrisk tørreovn bevarer du både madens næringsstoffer og smage bedre end ved alle andre metoder. Brug din dehydrator til alt fra friske bær, frugter og grøntsager til kød, fisk og ost. Læs mere nederst på siden.
Popularitet
Dehydrator EXCALIBUR 5 niveauer sort/kla
LARSEN PRIS
MDH4526K
 
DKK 4.362,50 / stk inkl. moms
DKK 3.490,00 ekskl. moms
Dehydrator EXCALIBUR 9 niveauer, sort/klar - Manuel
LARSEN PRIS
MDH4926K
 
DKK 5.862,50 / stk inkl. moms
DKK 4.690,00 ekskl. moms
Dehydrator EXCALIBUR 5 niveauer,sort
LARSEN PRIS
MDH4526S
 
DKK 4.362,50 / stk inkl. moms
DKK 3.490,00 ekskl. moms
Dehydrator EXCALIBUR 9 niveauer, sort/klar - Digital
LARSEN PRIS
MDH4948K
 
DKK 12.487,50 / stk inkl. moms
DKK 9.990,00 ekskl. moms
Dehydrator 6 bakker RF
LARSEN PRIS
MDH229033
 
DKK 2.399,00 / stk inkl. moms
DKK 1.919,20 ekskl. moms
Dehydrator Lacor 6 niveauer 600 W
69523
 
DKK 1.998,75 / stk inkl. moms
DKK 1.599,00 ekskl. moms
Dehydrator 35-70 grader Hâws
LARSEN PRIS Nyhed
MDH30125
 
DKK 399,00 / stk inkl. moms
DKK 319,20 ekskl. moms
Dehydrator Lacor 13,5 lt 220-240V
69123
 
DKK 761,25 / stk inkl. moms
DKK 609,00 ekskl. moms
Dehydrator EXCALIBUR 9 niveauer, sort
MDH4926S
 
DKK 8.112,50 / stk inkl. moms
DKK 6.490,00 ekskl. moms
Viser 1 til 9 af 9

Dehydratorer - tørret mad fuld af smag og næring

Tørret mad er praktisk, hvis du dyrker friluftslivet og holder af at fiske, jage eller bare trives med at være meget ude i naturen. Men også mange, der bare elsker at eksperimentere med madlavning, har fået øjnene op for, hvor sjovt og effektivt det er at tørre mad. På denne side kan du vælge mellem dehydratorer til professionel brug og mindre dehydratorer til at tørre madvarer derhjemme.

Tørrede bær, frugter, grøntsager, svampe og meget mere

Med en dehydrator kan du tørre en lang række madvarer - fra friske bær og frugter, mange slags svampe, løg, tomater, gulerødder og andre grøntsager til kød, fisk og ost. Du kan også lave dit eget bærpulver ved at tørre fx friske blåbær og så lave et pulver af de helt tørre bær. Eller hvad med at tørre en puré lavet på frugt og bær eller grøntsager og så lave dine egne stænger til mellemmåltidet?

Tørret kød og tørrede grøntsager er geniale at have med som snack eller til at blødlægge og tilberede over bålet fx på campingturen. Tørrede bær og frugter er gode som daglige mellemmåltider, og selvom de ikke skal erstatte friske bær og frugter, er de et virkelig smart alternativ, takket være den lange holdbarhed og at de er nemmere at have med i tasken.

At tørre din mad i en tørreovn er også en god måde at øge holdbarheden på, hvis du fx står med en stor mængde af en madvare, du vil kunne bruge løbende. Det kunne fx være i et godt svampeår eller hvis du bare har købt stort ind. På den måde kan en dehydrator være en smart investering målt i penge såvel som tid.

Derfor skal du bruge en særlig ovn til at tørre din mad

Man kan naturligvis tørre madvarer ved at lægge dem i solen. Sådan har mennesker jo tørret mad i fortiden. Soltørret mad kræver dog et vejr, der er ualmindeligt på de danske breddegrader. Alternativet er at tørre maden i en almindelig ovn. Men en almindelig ovn er ikke en ressourcemæssigt smart måde at tørre maden på, og den giver heller ikke de bedste resultater.

Ingen metoder er bedre end at bruge en specialdesignet dehydrator. Ved at bruge en elektrisk tørreovn bevarer du både madens næringsstoffer og smage bedre end ved alle andre metoder. Årsagen er, at en dehydrator har en bedre luftgennemstrømning og transporterer fugten væk fra madvarerne mere effektivt, hvorfor maden hurtigere bliver tørret. Selv våde madvarer som fx meloner, puré og honning kan derfor tørres effektivt i mange tørreovne.

Dehydratorer med termostat er ofte bedre til at holde temperaturen jævnt end en almindelig ovn er i stand til. Med en termostat kan du tilpasse temperaturen perfekt til de forskellige madvarer, hvilket yderligere sparer på strømmen.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

Er den på tilbud?

Hvis man ikke er interesseret i at investere de helt store penge, kan det være en fordel at kigge efter køkkenmaskiner blandt alle vores tilbudsvarer. At købe en køkkenmaskine på tilbud giver masser af værdi for pengene - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W.Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>