Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Kaffekværne og kaffebryggere

Der findes overordnet set to slags kaffekværne. Den ene kværner kaffen med knive, den anden med blade. En kværn, der kværner med blade kaldes også "Burr", mens en kværn, der kværner med knive forvirrende nok kaldes "Blade". Et eksempel på Burr-kværne er vores højtydende kaffekværne fra DeLonghi. Her på siden finder du også et lille udvalg af kaffebryggere. Læs mere nederst på siden.

Kaffekværne - friskmalet kaffe giver den bedste smag

Formalet kaffe er vel nok det valg, de fleste tager, når de køber deres kaffe. Det er jo nemmere og et fornuftigt valg, hvis det giver en tilfredsstillende kaffeoplevelse. Da du er fundet frem til denne side, har du sandsynligvis dog et andet syn på, hvordan din kaffe smager bedst, nemlig når du selv maler kaffebønnerne lige før, du brygger din kaffe.

Bønnerne må også gerne være nyristede for at give din kaffe en optimal smag fuld af nuancer. Men hvad skal man tænke over, når man køber en kaffekværn?

Kaffekværne med blade eller knive

Der findes overordnet set to slags kaffekværne. Den ene kværner kaffen med knive, den anden med blade. En kværn, der kværner med blade kaldes også "Burr", mens en kværn, der kværner med knive forvirrende nok kaldes "Blade". Et eksempel på Burr-kværne er vores højtydende kaffekværne fra DeLonghi.

Forskellen er, at en kværn med knive slår eller skærer bønnerne over, mens en kværn med blade kvaser bønnerne mellem to blade, hvilket giver en mere jævn maling af kaffen. Billigere kværne har oftest knive, mens man må være parat til at betale lidt mere for en kaffekværn med blade. Men så får man også et bedre resultat i sin kop, når kaffen er malet og brygget.

Hvor mange indstillinger har du brug for?

Nogle kaffekværne har faste indstillinger, mens andre er trinløse. Med faste indstillinger bestemmes malingsgraden ud fra nogle trin, der fra fabrikantens side er givet på forhånd. Har kværnen derimod trinløs justering, kan du selv fifle dig frem til præcis den finhed, du vurderer, dine bønner skal males ved. Kaffe-aficinados vil netop derfor ofte være gladest for en kværn med trinløs justering.

Hvor meget skal kværnen kunne rumme?

Eftersom du får den bedste kaffe, ved at kværne bønnerne lige inden kaffen brygges, er det ikke nødvendigvis afgørende, at kværnen kan rumme en stor mængde bønner. Men kapaciteten kan naturligvis være en overvejelse værd, hvis du jævnligt laver kaffe til mange mennesker på en gang. Til brug i mere professionel retning tilbyder vi kaffemøllen fra Malykke. Møllen monteres på en væg og gør det nemt at male kaffen direkte ned i poser, så kaffen udsættes for så lidt luft som muligt, eller fx direkte ned i en stempelkande.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

Er den på tilbud?

Hvis man ikke er interesseret i at investere de helt store penge, kan det være en fordel at kigge efter køkkenmaskiner blandt alle vores tilbudsvarer. At købe en køkkenmaskine på tilbud giver masser af værdi for pengene - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W.Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>