Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Varmelamper og varmeplader

Her finder du vores varmelamper, varmebroer og vores glaskeramiske varmeplader samt varmeplader i rustfrit stål til en optimal servering af varm mad. Læs mere nederst på siden.

Varmelamper og varmeplader - holder maden varm, så længe du ønsker

Varmelamper i form af enkelte lamper eller varmebroer hænges op i loftet over den plads, hvor den serverede mad skal stå. Med en varmebro får du yderligere præstation ved serveringen, og ved at kombinere varmelamper eller varmebroer med varmeplader kan du for optimal effekt holde maden varm fra både under- og oversiden.

Hold maden varm - og buffeten, middagen eller festen kørende

Man bruger en varmeplade ved at varme pladen op til den ønskede varme og slukker så for den, hvorefter den vil holde madretterne, der placeres på pladen, lune i omkring en time. Derefter kan man selvfølgelig tænde for varmen igen, hvis der er tale om en længerevarende buffet.

Varmelamper er geniale i buffetrestauranter, på hoteller, ved julefrokoster og i alle mulige andre situationer, hvor mad serveres som buffet for et større antal af gæster. Vælg en varmelampe med spiralledning for nemt at kunne ændre afstanden mellem lampen og maden.

En varmeplade er, udover brugen i professionelle sammenhænge, praktisk at have på receptioner, fødselsdage, jubilæer, bryllupper og konfirmationer. Den er også til stor gavn og glæde ved julebordet eller ved en hvilken som helst middag, hvor I vil kunne blive siddende rundt maden uden at stresse over, om maden bliver kold.

Hvis serveringen finder sted udenfor, kan du også finde terrassevarmere her på siden.

God fornøjelse med den vellykkede servering!

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

Er den på tilbud?

Hvis man ikke er interesseret i at investere de helt store penge, kan det være en fordel at kigge efter køkkenmaskiner blandt alle vores tilbudsvarer. At købe en køkkenmaskine på tilbud giver masser af værdi for pengene - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W.Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>