Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Pølsestoppere

Med en pølsestopper er det ret nemt at lave sine egne pølser. Når du ikke længere er nødt til at begrænse dig til de smagsvarianter, du kan finde i køledisken, kan du virkelig lade kreativiteten styre. Læs mere nederst på siden.

Pølsestoppere - håndværket vender tilbage

At lave sine egne pølser derhjemme er et håndværk, der engang var næsten lige så selvfølgeligt, at man beherskede, som at man selv stod for at vaske sit tøj eller feje gulvene i huset. Dengang handlede pølsefremstillingen meget om at konservere kødet for at få det til at holde længere, mens det i dag mere er en hobby, noget man gør af lyst.

Det er da også en hobby, der giver belønning, for hjemmelavede pølser overgår som regel pølser købt i supermarkeder. Og med en pølsestopper er det faktisk ikke ret besværligt at lave sine egne pølser.

Så nemt er det at stoppe pølser

På denne side finder du et bredt udvalg af pølsestoppere, der kan møde de flestes behov, store som små. Alle vores pølsestoppere er af meget høj kvalitet, og du kan både finde pølsestoppere med hydraulik og håndkraft. Find også sæt med pølserør i forskellige størrelser og materialer, du kan bruge til at lave alt fra lækre, tynde snackpølser til fyldige spegepølser.

Fælles for de mange pølsestoppere er, at de er nemme at betjene. Det eneste, du skal gøre, er at sætte skindet fast, fylde stopperen med fars og dreje på håndtaget. Så glider farsen let og ubesværet gennem maskinen.

Øvelse gør pølsemester

Det er en god ide at prøve at stoppe pølserne ret hårdt, men i starten af ens karriere som pølsehåndværker, må man regne med enkelte lufthuller i pølserne. Det betyder ikke, at der er noget galt med maskinen, og med tiden vil du lære at forebygge disse.

Eksperimenter med at krydre din fars, og skab spændende smagskombinationer i dine pølser. Når du ikke længere er nødt til at begrænse dig til de smagsvarianter, du kan finde i køledisken, kan du virkelig lade kreativiteten styre.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

Er den på tilbud?

Hvis man ikke er interesseret i at investere de helt store penge, kan det være en fordel at kigge efter køkkenmaskiner blandt alle vores tilbudsvarer. At købe en køkkenmaskine på tilbud giver masser af værdi for pengene - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W.Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>