Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Pølsestoppere

Lykken er! Hjemmelavet spegepølse! Vi garantere ikke, at du undgår lufthuller, men vi garantere de bedste pølserstopper, hvad enten det skal være med hydraulik eller håndkraft.

Find din nye pølsestopper hos H. W. Larsen

Det er bestemt ikke alle danskere, der forsøger sig med hjemmelavede pølser. Derfor er en pølsestopper heller ikke fast inventar i de danske hjem, og det er nok et produkt, der falder i kategorien ”niche”. Vi kan dog ikke komme udenom, at hjemmelavede pølser som regel vinder over supermarkedsvarianten i kvalitetstest. Og med en pølsestopper er det faktisk ikke ret besværligt at lave sine egne pølser, den er nemlig meget nem at have med at gøre.

Pølsestopperen fungerer således, at du kommer fars ned i beholderen. Farsen presses så sammen til den rigtige aflange form. Så hvis du elsker at eksperimentere med god mad i køkkenet og forkæle familie og venner, så vil pølsestopperen være et sikkert hit. Med den ved hånden kan du lave lækre, velsmagende pølser i forskellige varianter til enhver lejlighed. Lad dig inspirere ved at browse lidt rundt mellem de forskellige typer.

Fra pølserør til de helt avancerede udgaver

Hos H. W. Larsen fører vi et bredt udvalg af pølsestoppere. Er æstetikken vigtig for dig, kan du vælge en model i rustfrit stål. Er størrelsen afgørende, har vi også modeller til ethvert behov. Du kan desuden finde sæt af pølserør i forskellige størrelser og materialer, som du kan bruge til at lave alt fra lækre, tynde snackpølser til fyldige spegepølser.

Fælles for de mange pølsestoppere i vores sortiment er, at de er lette at bruge – det eneste, du skal gøre, er blot at dreje på håndtaget og se din fars glide let og ubesværet gennem maskinen. Kun fantasien sætter grænser, når du skal krydre din fars og skabe spændende smagskombinationer i dine pølser. Du behøver ikke længere lade dig begrænse af de få smagsvarianter, som du kan finde i køledisken.

Pølsestopperen er især god, hvis du vil lave hjemmelavede pølsehorn, som er et sikkert hit i de fleste familier. Og så er den ret let at anvende, så alle kan være med. Især i en tid, hvor det er blevet hipt på ny at udfolde sig i køkkenet og lave ting fra bunden, er pølsestopperen en god attribut til det veludstyrede køkken. Det vil garanteret også være et hit hos børnene – både selve produktionen, men også det endelige produkt. Ting smager jo bare bedre, når man selv har været med til at lave dem.

Mange modeller at vælge imellem

Her hos H. W. Larsen har vi et bredt udvalg af pølsestoppere fra forskellige førende forhandlere. Så du kan uden tvivl finde den model, der passer til dig i udtryk, størrelse og funktion. Hvad end du er til den aflange og oprejste pølsestopper eller den frække røde version, der ligger ned, så kan du finde den her.

Du finder både pølsestoppere med hydraulik og håndkraft på vores hjemmeside. Alle pølsestoppere er af meget høj kvalitet – dog kan du selvfølgelig altid opleve, at der kommer enkelte lufthuller. Du vil dog opleve, at du hurtigt lærer at mestre pølsestopperen og kan gå i gang med at lave et hav af nye opskrifter fra bunden.

Vi har en fremragende vurdering på Trustpilot, fordi vores kunder hos H. W. Larsen giver os rigtig god feedback. Derfor kan du trygt købe din pølsestopper her, og skulle du have spørgsmål til modeller eller levering, er du altid velkommen til at kontakte os over chat eksempelvis. Her svarer vi altid hurtigt.