Gratis levering ved DKK 625,-
Prisgaranti på alle produkter
365 dages fuld returret
3324 1122

Stavblender

Mangler du en stavblender, så har vi hos hwl.dk heldigvis et stort og bredt sortiment af netop dette. Du finder både stavblendere i simple udgaver og nogle mere avancerede modeller. Klik derfor her og vælg den, du står og mangler.

Stavblendere

Stavblenderener blevet uundværlig i mange køkkener, og det er et redskab, der på få sekunderkan forvandle råvarer til alt fra suppe, puré, væske, mos, skum og mayonaise.  Modsatde større blendere er stavblenderen altid lige ved hånden, og det er både letog hurtigt at stikke staven direkte i skålen eller gryden med dét, du vil haveblendet. Der er dog stor forskel på stavblendere, både hvad angår pris,kvalitet og tilbehør, og det kan godt svare sig at bruge lidt tid på at findefrem til netop dén, der vil tjene dig bedst. HosH.W. Larsen forhandler vi et bredt udvalg af stavblendere fra producenter som Robot Coupe, Dynamic og Kenwood. Se deforskellige modeller her på siden. 

Find frem til dit behov, så du ikke begår fejlkøb

Dukan få stavblendere til småpenge, og du kan få stavblendere, hvor prisskiltetfremkalder en vantro mine hos de fleste. Som så ofte er der også medstavblendere en sammenhæng mellem pris og kvalitet.  Udoverkvaliteten er det oftest motorstørrelsen, der dikterer prisen på dinstavblender. Hvis dit behov er at blende en suppe og piske en mayonaise et pargange om året, ville det være at skyde gråspurve med kanoner at anskaffe dig endyr og kraftfuld stavblender. Omvendt bliver du hurtigt træt af din besparelse,hvis du ofte laver smoothies eller babymos med en for lille maskine i dårligkvalitet.  Dukan også få trådløse stavblendere, som er rigtig praktiske, hvis du eksempelviser i udekøkkenet eller ikke har strømudtag ved komfuret. Til gengæld erbatterier altid en potentiel akilleshæl, så det er også en afvejning, du måforetage. 

Har du brug for tilbehør?

Hvisdu nu har køkkenskabet fyldt godt op med grej i forvejen, er der ingen grundtil at købe en stavblender med masser af udstyr. Brug hellere pengene på enstørre motor eller bedre kvalitet i stedet.  Erpladsen i køkkenet derimod for trang til en foodprocessor, eller er du ny ikøkkengrejets forunderlige verden, kan du med fordel købe en stavblender, derkommer med minihakker, blenderskål, piskeris eller foodprocessorenssnittefunktion. Tænk igen over, hvad dit behov og budget er, for nogle af debilligere blenderes plastiktilbehør er ikke lavet til drøjt brug. Tilgengæld bliver du glad for en blenderskål, hvad end den medfølger, eller duselv anskaffer én. Det cylinderformede bæger, som ofte følger med dinstavblender, er nemlig rigtig god at have til de små og hurtige opgaver, sommayonaise, dressinger, mos og den slags.


Stir dig ikke blind på watt

Duburde være godt kørende til jævnligt brug med en motor på mindst 200 watt. Mendu skal være forsigtig med at sætte lighedstegn mellem watt og kræfter, for demange watt skal jo omsættes til vellykkede resultater, før du er i mål. Du vilderfor ofte opleve, at en 200 watts stavblender fra øverste hylde vil værelangt mere kraftfuld end en ringere med 800 watt.   Detkan være svært at vurdere kvaliteten over internettet, og hos H.W. Larsenhjælper vi dig gerne med gode råd og vejledning, hvis du er på udkig efter enstavblender.