Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Stavblender

Mangler du en stavblender, så har vi hos hwl.dk heldigvis et stort og bredt sortiment af netop dette. Du finder både stavblendere i simple udgaver og nogle mere avancerede modeller. Klik derfor her og vælg den, du står og mangler.

Stavblendere

Stavblenderen er blevet uundværlig i mange køkkener, og det er et redskab, der på få sekunderkan forvandle råvarer til alt fra suppe, puré, væske, mos, skum og mayonaise.  Modsat de større blendere er stavblenderen altid lige ved hånden, og det er både let og hurtigt at stikke staven direkte i skålen eller gryden med dét, du vil have blendet. Der er dog stor forskel på stavblendere, både hvad angår pris,kvalitet og tilbehør, og det kan godt svare sig at bruge lidt tid på at finde frem til netop dén, der vil tjene dig bedst. Hos H.W.Larsen A/S finder du et stort udvalg, og du kan se de forskellige modeller her på siden. 

Find frem til dit behov, så du ikke begår fejlkøb

Du kan få stavblendere til småpenge, og du kan få stavblendere, hvor prisskiltet fremkalder en vantro mine hos de fleste. Som så ofte er der også medstavblendere en sammenhæng mellem pris og kvalitet. Udover kvaliteten er det oftest motorstørrelsen, der dikterer prisen på din stavblender. Hvis dit behov er at blende en suppe og piske en mayonaise et par gange om året, ville det være at skyde gråspurve med kanoner at anskaffe dig en dyr og kraftfuld stavblender. Omvendt bliver du hurtigt træt af din besparelse, hvis du ofte laver smoothies eller babymos med en for lille maskine i dårlig kvalitet. Du kan også få trådløse stavblendere, som er rigtig praktiske, hvis du eksempelvis er i udekøkkenet eller ikke har strømudtag ved komfuret. Til gengæld er batterier altid en potentiel akilleshæl, så det er også en afvejning, du må foretage. 

Har du brug for tilbehør?

Hvis du nu har køkkenskabet fyldt godt op med grej i forvejen, er der ingen grundtil at købe en stavblender med masser af udstyr. Brug hellere pengene på en større motor eller bedre kvalitet i stedet. Er pladsen i køkkenet derimod for trang til en foodprocessor, eller er du ny i køkkengrejets forunderlige verden, kan du med fordel købe en stavblender, der kommer med minihakker, blenderskål, piskeris eller foodprocessorenssnittefunktion. Tænk igen over, hvad dit behov og budget er, for nogle af de billigere blenderes plastiktilbehør er ikke lavet til drøjt brug. Tilgengæld bliver du glad for en blenderskål, hvad end den medfølger, eller du selv anskaffer én. Det cylinderformede bæger, som ofte følger med din stavblender, er nemlig rigtig god at have til de små og hurtige opgaver, som mayonaise, dressinger, mos og den slags.


Stir dig ikke blind på watt

Duburde være godt kørende til jævnligt brug med en motor på mindst 200 watt. Mendu skal være forsigtig med at sætte lighedstegn mellem watt og kræfter, for demange watt skal jo omsættes til vellykkede resultater, før du er i mål. Du vilderfor ofte opleve, at en 200 watts stavblender fra øverste hylde vil værelangt mere kraftfuld end en ringere med 800 watt.   Detkan være svært at vurdere kvaliteten over internettet, og hos H.W. Larsenhjælper vi dig gerne med gode råd og vejledning, hvis du er på udkig efter enstavblender.

 

Derfor skal du vælge en Bamixstavblender

 

Hvorfor er de fleste anmeldere enige om, at en Bamix stavblender bare altid er blandt de bedste på markedet? Kort sagt handler det om kvalitet, rengøring. alsidighedog gennemtænkt design. En Bamix stavblender har en solid byggekvalitet, og den er altid håndsamlet og kvalitetssikret i deres egen fabrik i Schweiz. Samtidig er der kælet ekstra meget for designet, den er tung og robust og ligger godt i hånden.

Desuden har den f.eks. stav i rustfrit stål og håndtag i nylon, og så er stavblenderen bare nem at gøre helt ren igen, hvilket jo er et stort plus, især når man tænker på alt det udstyr, der tit følger med. Udstyret gør stavblenderen god til flere formål, og det samme gør udvalget af forskellige hastigheder og ikke mindst den kraftige motor, som især kan hjælpe dig, hvis du har hang til de mere eksotiske retter,hvor der virkelig skal snittes og hakkes.

Mere sikkert med en Bamixstavblender

 

En af de store fordele ved en Bamix stavblender er, at den på trods at sin store styrke ikke suger sig fast til bunden af gryder, bægre og skåle, når du bruger den. Det er væsentligt, hvis du vil tilberede f.eks. smoothies, puréer og shakes. Bruger du stavblender i en varm gryde, kan det ligefrem være lidt farligt, hvis den suger sig fast i bunden, fordi du så skal have den vippet eller vristet fri, og kan komme til at sprøjte fx varm suppe ud i køkkenet. Det sker ikke med en Bamix. Desuden får du heller ikke indhold, der hvirvles rundt i beholderen, mens du blender.