Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Kødhakkere

Fra det lille kødhakker med håndsving til den kæmpe store produktionskødhakker. Med portioneringapperat eller køl. Vi er leveringsdygtig i alle slags kødhakker. Viste du, at vi sliber maskinsæt?

Kødhakkere

En kødhakker er et uundværligt redskab i køkkener, hvor der bliver tilberedt store mængder kød. Er du typen, der ofte køber halve køer eller halve grise, så vil en kødhakkemaskine eller en gammeldags kødhakker være en god måde for dig at få brugt alt kødet på, så intet går til spilde. 

Hos H. W. Larsen går vi op i at have et bredt udvalg af kødhakkere, så du kan finde den bedste kødhakker til dine behov. Kødhakkere kommer i en masse forskellige former, og du vil også kunne finde flere funktioner for en kødhakker end blot at hakke kød.

Hvad bruges en kødhakkemaskine til?

En kødhakker eller kødhakkemaskine bruges ganske logisk til at lave hakkekød. Du kan både få elektriske og hånddrevne kødhakkere, og de elektriske er typisk dem, som vi kalder kødhakkemaskiner. 

Selve hakke-delen er ikke udskiftelig, men du kan få flere plader til din kødhakker. Disse plader har huller i sig, som giver den kendte overflade og konsistens, som du nok kender fra færdigpakket hakkekød i supermarkederne. Den gennemsnitlige størrelse på disse plader, også kaldet hulskiver, er 4,5 til 5,0 mm, men de kan sagtens fås både større og mindre.

Kødhakker til industri eller gammeldags, manuel kødhakker – vi har det hele!

Ligegyldigt om du behøver en stor kødhakker til industri eller en lille kødhakker til manuelt at lave små portioner fars, kan du finde en ny kødhakker her hos H. W. Larsen. Der er fordele og ulemper ved begge typer, så det vigtigste at gøre, inden du investerer i en kødhakker, er at klargøre dit personlige behov. 

Der er masser af gode modeller af kødhakkere, som er ideelle til industrielt brug, men som kan ende med at samle støv i dit private køkken, fordi den måske er for omfattende til dine behov i hjemmet. 

Hvis du foretrækker en billig kødhakker, er en manuel kødhakker vejen frem. Disse modeller er ikke særligt dyre, og de vil samtidig give dig en følelse af, at du står i bedstemors køkken med en gammeldags kødhakker og er ved at lave karbonader. 

Typisk har kødhakkere, der er manuelle, ikke lige så mange plader at vælge imellem, og de allerbilligste har nok kun en enkelt. Derfor er en manuel, gammeldags kødhakker bedst til de små behov. De dyrere modeller har mere ekstraudstyr, såsom flere størrelser hulskiver. De kan selvfølgelig også hakke hurtigere og mere effektivt. Typisk har disse store kødhakkemaskiner desuden portioneringsapparat, så du altid får den korrekte portion hakkekød. 

Funktioner, som du bør tage hensyn til, når du vil købe en kødhakker, er som følger:

  • Manuel eller elektrisk kødhakning
  • Antal plader, der medfølger
  • Portionering

Du kan også finde ekstraudstyr til din kødhakker her hos H. W. Larsen, så du eksempelvis kan lave dine egne pølser eller benytte din kødhakkemaskine til skaldyr. Der er faktisk masser af måder at bruge din kødhakker på, så længe du husker at rengøre den grundigt mellem brug til forskellige madvarer. Det er for eksempel også muligt at mose bananer eller hakke broccoli med en kødhakker.