Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Kødhakkere

En kødhakker er et uundværligt redskab i alle køkkener, professionelle såvel som private, hvor der bliver tilberedt større mængder kød. Uanset om du behøver en stor kødhakker til industri eller en lille kødhakker til at lave mindre portioner fars, kan du finde din nye kødhakker her. Læs mere nederst på siden.

Kødhakkere - til private og professionelle

Hvis du arbejder med kød, giver investeringen i en kødhakker sig selv, men også private kan have stor glæde af en kødhakker.

Er du fx typen, der gerne køber halve køer eller grise hjem, så er en kødhakker en klog investering for at sørge for, at du får brugt alt kødet, så intet går til spilde. Eller måske vil du bare vide præcis, hvad der indgår i dit hakkede kød til hjemmelavede pølser eller tartar? 

Brug ikke kun din kødhakker til det klassiske

Der er faktisk masser af måder at bruge din kødhakker på, så længe du husker at rengøre den grundigt mellem brugen til forskellige madvarer. Det er endda muligt at mose bananer eller hakke broccoli med en kødhakker. Du kan finde ekstraudstyr til din kødhakker hos os, så du eksempelvis kan bruge din kødhakker til pølser eller skaldyr. 

Skal din kødhakker være elektrisk?

Kødhakkere kommer i forskellige former, og nogle modeller har flere funktioner udover at hakke kød. Du kan vælge mellem elektriske og gammeldags, hånddrevne kødhakkere, hvor de elektriske naturligvis er hurtigere og mere effektive til at producere hakket kød, mens de hånddrevne af nogle opleves som mere behagelige at arbejde med, da de er stille, og man selv er mere i kontakt med den manuelle proces.

Uanset om du behøver en stor kødhakker til industri eller en lille kødhakker til at lave mindre portioner fars, kan du finde din nye kødhakker på denne side. Så overvej, hvilke behov du har forud for dit køb.

Hvor meget ekstratilbehør har du brug for?

Typisk har manuelle kødhakkere ikke lige så mange plader at vælge imellem, og de allerbilligste har ofte kun en enkelt. Derfor er en manuel, gammeldags kødhakker ikke et oplagt valg, når behovet overstiger hobbyniveauet.

De mere avancerede modeller har mere ekstraudstyr, herunder hulskiver i flere størrelser. De kan selvfølgelig også hakke meget hurtigere og langt mere effektivt. Typisk har disse store kødhakkemaskiner desuden en portioneringsfunktion, så du altid får den korrekte portion hakkekød.

Køb kun det, du har brug for

Der er elektriske, større maskiner, som takket være deres ydeevne er optimale til industriel brug, men som nemt ender med at samle støv i det private køkken, fordi de er for omfattende, tunge og klodsede til dine behov i hjemmet.

Hvis du ikke har brug for en professionel ydeevne og ikke har tænkt dig at lave en decideret investering, men vil have en kødhakker, der ikke laver huller i tegnebogen, skal du med stor sandsynlighed vælge en manuel kødhakker.

De manuelle modeller er relativt billige, og så har de jo den kærkomne bonus, at de som intet andet kan skabe en stemning af, at man står i sin bedstemors køkken og er ved at forberede en fars til de bedste hjemmelavede karbonader, frikadeller eller måske en forloren hare.

Er den på tilbud?

Hvis man ikke er interesseret i at investere de helt store penge, kan det være en fordel at kigge efter køkkenmaskiner blandt alle vores tilbudsvarer. At købe en køkkenmaskine på tilbud giver masser af værdi for pengene - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

H.W.Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W.Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>