Pandekageplader
Her finder du vores elektriske pandekageplader, så du nemt kan lave verdens bedste pandekager, uanset om du bare vil have de allerbedste forudsætninger derhjemme, eller du arbejder med mad professionelt. Læs mere nederst på siden.
Popularitet
Pandekageplade EL 3 KW Ø 35 cm
69196
 
DKK 4.873,75 / stk inkl. moms
DKK 3.899,00 ekskl. moms
Pandekageplade Gas standard Ø40 cm 6000W
MPP40G
 
DKK 5.373,75 / stk inkl. moms
DKK 4.299,00 ekskl. moms
Pandekageplade Gas prof Ø40 cm 6000W
MPP6000G
 
DKK 6.873,75 / stk inkl. moms
DKK 5.499,00 ekskl. moms
Pandekageplade Ø30 cm 1000 W Crepes
69122
 
DKK 623,75 / stk inkl. moms
DKK 499,00 ekskl. moms
Pandekageplade El standard Ø35 cm 2500W
MPP35E
 
DKK 4.811,25 / stk inkl. moms
DKK 3.849,00 ekskl. moms
Pandekageplade El prof Ø40 cm 3600W
MPP3600E
 
DKK 10.248,75 / stk inkl. moms
DKK 8.199,00 ekskl. moms
Pandekageplade El prof Ø35 cm 3000W
MPP3000E
 
DKK 9.498,75 / stk inkl. moms
DKK 7.599,00 ekskl. moms
Pandekageplade El standard Ø40 cm 3000W
MPP40E
 
DKK 5.998,75 / stk inkl. moms
DKK 4.799,00 ekskl. moms
Viser 1 til 8 af 8

Pandekageplader til proffer og til hjemmet

Ægget er vel nok den madvare, der bedst fortjener betegnelsen "magisk". Få andre ingredienser har så mange anvendelsesmuligheder og kan indgå i så mange retter som ægget, i det salte såvel som det søde køkken. Og få af disse retter er lige så højt elskede som pandekagerne. I mange familier er der kærlig konkurrence i, hvem det egentlig er, der laver de absolut mest uimodståelige pandekager. Og det er da også et godt punkt at konkurrere på - for det giver jo grund til at lave pandekager ofte.

På denne side finder du vores pandekageplader til el eller gas, så du nemt kan lave verdens bedste pandekager, uanset om du bare vil have de allerbedste forudsætninger derhjemme, eller du arbejder med mad professionelt. Pandekagepladerne er naturligvis præcis lige så gode til omeletter, galetter og crêpes, som de er til pandekager.

Se også vores dejspredere til crêpes og pandekager her >>

Se vores pandekagepander her >>

5 tips til endnu bedre pandekager

Hvis du vil have en konkurrencefordel eller stiler efter æren i at være elsket for dine pandekager, er der en række ting, du kan gøre for at få den absolut bedste pandekagedej.

1) Dejen skal røres sammen, til den netop er blandet. Hvis man pisker dejen hårdt, vil der dannes glutentråde i dejen, hvilket giver pandekagerne en mere sej konsistens.

2) Brug en smule mindre mælk end du plejer, og erstat den med boblevand. Så får du et mere luftigt og sprødt resultat. Et alternativ er at bruge øl i stedet for mineralvand, for en mere voksen smag. Dette tips kan i øvrigt også bruges, hvis du skal lave vafler.

3) Kan du lide noter af smeltet smør i dine pandekager? Så kan du med fordel smelte smørret, lade det køle lidt af og så blande det med æggene, før du tilsætter melet og mælken. Når du blander æggene med smørret før mælken, blandes smørret langt bedre med resten af dejen - i stedet for at lægge sig på pandekagernes overflade som fedtperler.

4) Giv dejen smag. Eksperiment med alt fra vaniljesukker og kakao til kardemomme og ristede mandelflager, alt afhængig smag og behag.

5) Stil dejen til side, og lad den hvile i ca. 30 minutter før brug. Det giver en endnu bedre konsistens.

Derfor skal du vælge Krampouz

De fleste af vores pandekageplader kommer fra det franske mærke Krampouz. Krampouz kan prale af at være opfinderne til den traditionelle crêpeplade (til gas), så du kan roligt regne med høj præstation både til hjemmet og til restauranten, konditoriet eller caféen. Med en pandekageplade fra Krampouz får du et ekstremt holdbart og robust produkt, der præsterer pålideligt, varmer hurtigt op og er nemt at rengøre efter brug.

På siden finder du også en pandekageplade fra Lacor med indbygget ovn, så du kan holde færdige pandekager varme, mens du steger resten af dejen.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

Er den på tilbud?

Hvis man ikke er interesseret i at investere de helt store penge, kan det være en fordel at kigge efter køkkenmaskiner blandt alle vores tilbudsvarer. At købe en køkkenmaskine på tilbud giver masser af værdi for pengene - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W.Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>