Pandekageplade Gas standard Ø40 cm 6000W
Varenummer: MPP40G
.
DKK 3.987,50 / stk
DKK 3.190,00 ekskl. moms
  • Fri fragt over 500.-
  • Returret 365 dage
  • Hurtig levering fra eget lager
  • Køb online - bytnemt i butik
  • 100% sikker nethandel
  • Hjælp og support +45 33 24 11 22
  • Pandekageplade Gas standard Ø40 cm 5000W

    Den professionelle Standard gaspandekagemaskine er velegnet til lejlighedsvis brug. Takket være gasforsyningen er den yderst mobil og den ideelle pandekagemaskine til restauranter såvel som cateringvirksomheder. Maskinens plader har forhøjninger, der fanger varmen så tæt på brænderen som muligt, hvilket sikrer en fremragende varmeoverførsel. Fremstillet på Krampouzs eget værksted sikrer den store 6-grenede stjernebrænder med dobbelt flamme en jævn varmefordeling, hvilket resulterer i enestående tilberedning. Kontrolknapperne, som er specielt udviklet til at være stærke og slidstærke, tillader præcis og tydelig kontrol af flammen fra arbejdsstationen. Tændingen sker ved hjælp af en gnist.

    Krampouz har siden 1949 designet og produceret deres pandekagemaskiner ved at kombinere materialer af høj kvalitet og eksklusive teknologiske processer.

    Inden du begynder at bruge pandekagepladen, skal den smøres (seasoning):

    • Brug kun vegetabilsk olie.
    • Brug en bomuldsklud der ikke afgiver tråde.
    • Seasoningstid: 1 time - 1 time og 30 minutter, eksklusiv forvarmning.

    Indstilling af den professionelle pandekagemaskine:

    • For en elektrisk pandekagemaskine: Forvarm maskinen og drej kontrolknappen til 250°C.
    • For en gas-termostatstyret pandekagemaskine: Drej kontrolknappen til position 6.

    Husk at respektere forvarmningstiden, inden du starter seasoningprocessen.

    Seasoning:

    1. Første trin (gentages 4 gange): Hæld 1 teskefuld vegetabilsk olie på pladen. Fordel olien jævnt ved hjælp af en klud der ikke afgiver tråde eller papir. Varm i 5 til 10 minutter, indtil der ikke er mere røg.
    2. Andet trin (gentages 5 gange): Hæld 1/2 teskefuld vegetabilsk olie på pladen. Fordel olien jævnt ved hjælp af en klud der ikke afgiver tråde eller papir. Varm i 5 til 10 minutter, indtil der ikke er mere røg.
    3. For at afslutte seasoningprocessen skal du køre puden over pladen uden tilsat fedtstof.

    Det endelige resultat skal være en seasoning, der ligner lak og er lysebrun i farven.

    Hvordan udfører du regelmæssig rengøring af professionelle støbejernsplader på en pandekagemaskine?

    • Sluk pandekagemaskinen.
    • Følg følgende trin på en stadig varm plade:
    1. Kør en lavasten i koncentriske bevægelser.
    2. Fjern rester fra lavastenen med et bomuldsklud.
    3. Rengør pladen med en fugtig svamp.
    4. Afslut ved at sprede jævnt 0,5 cl olie på pladen.

    Hvordan fjerner du seasoning fra pladen:

    • Varm pandekagemaskinen op til 250°C.
    • Sluk pandekagemaskinen.
    • Brug en lavasten på en varm plade for at fjerne overskydende fedt. Tøv ikke med at trykke.
    • Fortsæt med et specielt metalsandpapir for at fjerne rester fra støbejernet.
    • Fjern rester med en bomuldsklud.
    • Rengør pladen med en fugtig svamp.
    • Begynd forfra med seasoningprocessen, inden du bruger pladen igen.

     

  • Brand Krampouz
    Serie Standard
    Type Pandekageplade
    Anvendes til Crepes/Pandekager
    Diameter 400
    Mål 400x190 mm
    Materiale Rustfrit stål
    Volt 230
    Watt 6000 Watt
    Returret Bemærk, dette er en bestillingsvarer og derfor ydes der ikke returret på dette produkt
  • mpp40g_doc.pdf 83.00 Kb