Pandekageplade El prof Ø40cm 2stk 2x3600
Varenummer: MPP3600E2
.
DKK 16.112,50 / stk
DKK 12.890,00 ekskl. moms
  • Fri fragt over 500.-
  • Returret 365 dage
  • Hurtig levering fra eget lager
  • Køb online - bytnemt i butik
  • 100% sikker nethandel
  • Hjælp og support +45 33 24 11 22
  • Pandekageplade El prof Ø40cm 2stk 2x3600

    Denne runde elektriske pandekagemaskine er til professionelt brug. Med sit design, der er beregnet til intensivt brug, er den det ideelle apparat til pandekageprofessionelle, såsom pandekageboder, pandekagecatering eller pandekageudsalg.

    Den unikke pladedesign med indsatte snoede varmeelementer sikrer fremragende præcision og ensartet varmefordeling. Kontrolknappen er udviklet til at være robust og modstandsdygtig over for slid, og den er gradueret fra 50 til 300°C for præcis temperaturjustering. Støbejernspladen er meget holdbar og tåler stød uden problemer.

    Krampouz har siden 1949 designet og produceret deres pandekagemaskiner ved at kombinere materialer af høj kvalitet og eksklusive teknologiske processer.

    Inden du begynder at bruge pandekagepladen, skal den smøres (seasoning):

    • Brug kun vegetabilsk olie.
    • Brug en bomuldsklud der ikke afgiver tråde.
    • Seasoningstid: 1 time - 1 time og 30 minutter, eksklusiv forvarmning.

    Indstilling af den professionelle pandekagemaskine:

    • For en elektrisk pandekagemaskine: Forvarm maskinen og drej kontrolknappen til 250°C.
    • For en gas-termostatstyret pandekagemaskine: Drej kontrolknappen til position 6.

    Husk at respektere forvarmningstiden, inden du starter seasoningprocessen.

    Seasoning:

    1. Første trin (gentages 4 gange): Hæld 1 teskefuld vegetabilsk olie på pladen. Fordel olien jævnt ved hjælp af en klud der ikke afgiver tråde eller papir. Varm i 5 til 10 minutter, indtil der ikke er mere røg.
    2. Andet trin (gentages 5 gange): Hæld 1/2 teskefuld vegetabilsk olie på pladen. Fordel olien jævnt ved hjælp af en klud der ikke afgiver tråde eller papir. Varm i 5 til 10 minutter, indtil der ikke er mere røg.
    3. For at afslutte seasoningprocessen skal du køre puden over pladen uden tilsat fedtstof.

    Det endelige resultat skal være en seasoning, der ligner lak og er lysebrun i farven.

    Hvordan udfører du regelmæssig rengøring af professionelle støbejernsplader på en pandekagemaskine?

    • Sluk pandekagemaskinen.
    • Følg følgende trin på en stadig varm plade:
    1. Kør en lavasten i koncentriske bevægelser.
    2. Fjern rester fra lavastenen med et bomuldsklud.
    3. Rengør pladen med en fugtig svamp.
    4. Afslut ved at sprede jævnt 0,5 cl olie på pladen.

    Hvordan fjerner du seasoning fra pladen:

    • Varm pandekagemaskinen op til 250°C.
    • Sluk pandekagemaskinen.
    • Brug en lavasten på en varm plade for at fjerne overskydende fedt. Tøv ikke med at trykke.
    • Fortsæt med et specielt metalsandpapir for at fjerne rester fra støbejernet.
    • Fjern rester med en bomuldsklud.
    • Rengør pladen med en fugtig svamp.
    • Begynd forfra med seasoningprocessen, inden du bruger pladen igen.

     

  • Brand Krampouz
    Type Pandekageplade