Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Vægte

Gode råvarer er deres vægt værd i guld. Og med en af vores mange vægte er det muligt at finde den helt rigtige værdi.

Vej dig til succes i køkkenet med enkøkkenvægt

Mennesker har altid haftbehov for at kunne veje og måle ting. I dag er ingen undtagelse. Selv ikøkkenet er man afhængig af at kunne måle og veje de forskellige ingredienserfor at opnå de helt perfekte smagskombinationer. Man kan komme langt ved attage ting på øjemål, men ved øjemål opnår man aldrig et helt ensartet resultat.Det bliver pludseligt svært at følge opskrifter i kogebøger, hvis alt erangivet på øjemål. Derfor er køkkenvægten et uundværligt redskab for alle, derbare går en lille smule op i madlavning.

Krav til din køkkenvægt

Det virker måskemærkeligt at spekulere over, hvilke krav du bør stille til din køkkenvægt. Forhvad andet skal den kunne end at veje alle de lækre sager, du bruger ikøkkenet. Men der er mening med galskaben, og her kan du læse, hvilke krav dinkøkkenvægt bør leve op til:

  1. Nøjagtighed: Den skal kunne veje præcist, ellers er der ingen grund til at bruge enkøkkenvægt.
  2. Brugervenlighed: Den skal være nem at bruge og nem at indstille i forhold til enheder,f.eks. om den skal måle i gram, ounce eller milliliter.
  3. Holdbarhed: Den skal være solid og kunne holde til at blive brugt flittigt. Det vil absolutvære en fordel, hvis den kan klare en tur på gulvet, hvis uheldet er ude.

Køkkenvægten følger med det 21.århundrede

De første vægte kanspores helt tilbage til før f.v.t. og var i starten meget primitive og ikkespecielt præcise. Gennem tiden er der blevet udviklet forskellige typer vægte,og de er langsomt blevet mere og mere præcise. I dag er den mest almindeligevægt blevet digital ligesom så meget andet. Fordelen ved den digitale køkkenvægter, at den er nem at aflæse. Man får med digitaltal på et lille display vist,hvor meget de genstande man har puttet på vægten vejer. Den digitale vægt harpå mange måder revolutioneret madlavningen, da den lader dig veje ingredienser nedtil det mindste gram. Vejer du ting i skåle, kan detvære en fordel at nulstille vægten, så den ikke vejer skålen med – på den mådeslipper du også for at skulle have gang i hovedregningen.

Fordele ved den digitale køkkenvægt

Den digitale køkkenvægtkan ofte skifte mellem, hvilke enheder der skal måles i. De fylder ikkespecielt meget i køkkenskabet eller -skuffen og er nemme at aflæse - desudenfås de i alverdens designs. Vægte til den almindelige husholdning kan typiskveje ting op til 5 kg, hvor køkkenvægte til brug i professionelle køkkener kan klareen del mere – nogle helt op til 30 kg. Hos H.W. Larsen kan du finde køkkenvægteaf bedste kvalitet i flere forskellige prislejer. Vi forhandler blandt andetsoehnle køkkenvægte og mange flere. Har du brug for at finde den rigtige vægttil dit behov, kan du kontakte vores kundeservice team,der altid er klar til at hjælpe.