Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Køkkenvægte

Alle vores køkkenvægte er nøje udvalgt ud fra brugervenlighed og kvalitet, og de fleste er digitale. Det giver dels et mere præcist, dels et mere letlæseligt resultat. Med en digital køkkenvægt kan du veje ingredienser ned til få gram. Læs mere nederst på siden.

Køkkenvægte - pålidelige resultater hver gang

Man kan komme langt ved at bruge øjemål, når man står i køkkenet - særlig hvis man laver eller bager noget, man har gjort mange gange før. Men når man skal lave eller bage noget nyt, fejler øjemålet ofte. Særlig når man bager, kan resultatet nemt blive helt forkert, hvis man ikke lykkes med forholdet mellem ingredienserne.

Hvis man skal være sikker på, at resultatet bliver præcis, som en opskrift angiver, og ens hver gang, er man nødt til at gøre brug af en køkkenvægt.

Hvad skal din køkkenvægt kunne?

Det virker måske overflødigt at spekulere over, hvilke krav du har på en køkkenvægt. Den skal jo bare kunne veje de ingredienser, du bruger i køkkenet. Men helt så enkelt er det ikke.

1) En køkkenvægt skal først og fremmest kunne veje mere eller mindre eksakt, eller mister den sit formål.

2) Vægten skal være nem at bruge og indstille.

3) Bruger du opskrifter fra udlandet, har du sandsynligvis brug for en vægt, der - udover at kunne veje i vores nationale mål - også kan veje i fx amerikanske mål.

4) Sidst men ikke mindst skal vægten være holdbar. Den skal kunne holde til flittig brug og rengøring - og gerne være solid nok til at ende på gulvet, hvis uheldet er ude.

Hvor store mængder har du brug for at veje?

Alle vores køkkenvægte er nøje udvalgt ud fra brugervenlighed og kvalitet, og de fleste er digitale. Det giver dels et mere præcist, dels et mere letlæseligt resultat. Med en digital køkkenvægt kan du veje ingredienser ned til få gram.

Vi har et bredt sortiment af vægte for at møde behov både i professionelle køkkener og i husholdninger. Vægte til private køkkener har ofte en makskapacitet på 5 kg, mens vores vægte til professionelle køkkener klarer op til 30 kg.

Tip: Hvis du vejer ingredienser i skåle, kan du nulstille vægten for at radere skålens vægt. Så slipper du for at have skålens vægt med i regnestykket.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

Er den på tilbud?

Hvis man ikke er interesseret i at investere de helt store penge, kan det være en fordel at kigge efter køkkenmaskiner blandt alle vores tilbudsvarer. At købe en køkkenmaskine på tilbud giver masser af værdi for pengene - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W.Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>