Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Vakuumpakkere og vakuumposer

Gå på opdagelse i vores udvalg af vakuumpakkere til private. Brug din vakuumpakker til Sous Vide eller til at give din mad længere holdbarhed. Læs mere nederst på siden.

Vakuumpakkere - til den ekstra gode madlavning og madopbevaring

Her på siden finder du vores brede udvalg af vakuumpakkere til private hjem. Brug din vakuumpakker, hvis du vil lave mad med Sous Vide-metoden derhjemme eller til at give din mad længere holdbarhed.

Find også poser til vakuumpakning på denne side. Vakuumposer er meget tykkere end almindelige fryseposer - og det er ikke en mulighed at erstatte dem med andre poser. Til gengæld kan poserne også bruges til tilberedning med yderst gode resultater - på lav temperatur i ovn eller i vandbad/sous vide. 

Se vores Sous Vide-udstyr her >>

Så effektivt er det at vakuumpakke opbevaret mad

Mad, der fx bliver lagt i fryseren i en almindelig frysepose bliver naturligt frosset ned sammen med en smule luft, hvilket betyder, at mikroorganismer kan udvikle sig og danne bakterier, mug og gær i posen.

En vakuumpakker fjerner først den eksisterende ilt fra indpakningen ved at suge luften ud, efter at maden er placeret i vakuumposen. Derefter laver man en helt tæt lukning af vakuumposen, som vakuumpakkeren laver ved hjælp af varme. Den tætte lukning sørger for, at der ikke kan komme ny ilt ind i posen. På den måde øges holdbarheden for vakuumpakket mad med op til 5 gange sammenlignet med mad, der opbevares uden vakuumpakning.

Vakuumopbevaring giver din mad bedre kvalitet

Desuden vil madvaren, der har ligget vakuumpakket i fryseren bedre bevare kvaliteten. Faktisk vil fx en bøf, der er frosset ned i vakuumpose have fuldstændig den samme samme kvalitet, når man tøer den op, som den havde den dag, man lagde den i fryseren - helt uden frostskader i form af tørre partier og fedt, der er blevet harsk. 

Ledte du efter vakuumpakkere til restauranter og storkøkkener?

Se vores store udvalg af vakuumpakkere til professionelle her >>

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

Er den på tilbud?

Hvis man ikke er interesseret i at investere de helt store penge, kan det være en fordel at kigge efter køkkenmaskiner blandt alle vores tilbudsvarer. At købe en køkkenmaskine på tilbud giver masser af værdi for pengene - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W.Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>