Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Slibemaskiner

Slibemaskiner gør sløve knive og andre skærende artikler skarpe på ingen tid! Se også vores udvalg af slibebånd, filtskive og glinsemasse.

Slibemaskiner til knive

En slibemaskine til knive gør det nemmere og hurtigere for dig at få skåret kød, grønt, og hvad du ellers har at skære i køkkenet. Gør madlavningen til en leg med en effektiv slibemaskine til dine knive. Her hos H. W. Larsen tilbyder vi flere forskellige typer slibemaskiner til knive, og du kan også finde andre spændende dele inden for dette område i vores udvalg. 

Vi tilbyder flere modeller af båndslibere til knive, og vi har et udvalg, der både henvender sig til private og professionelle. Vi forhandler desuden glinsemasse, som benyttes til pudseskiver og giver en flot overflade. Du har altså mulighed for at finde alt til dine behov indenfor slibning og polering lige her hos os.

Vælg den rette slibemaskine til dine knive

Mange af vores slibemaskiner til knive kan også bruges til flere redskaber end blot knive. 

Helt grundlæggende kan en slibemaskine eller båndsliber til knive:

  • Polere
  • Slibe
  • Skære

 

En slibemaskine til knive er betydeligt mere kraftfuld end det velkendte strygestål, som mange muligvis har liggende i køkkenskuffen. En slibemaskine til knive forefindes typisk i et storkøkken, hos en slagter eller lignende steder, hvor skarpe knive er alfa og omega for driften og det rette snit i kødet.

Her hos H. W. Larsen forhandler vi slibemaskiner til knive af høj kvalitet, og vi har varer til flere forskellige budgetter. Derfor kan du for eksempel finde slibemaskiner til knive, der har flere forskellige skiver, så du både kan slibe, polere og skære. 

Du kan selvfølgelig også finde mere simple slibemaskiner til knive, der også nok skal få jobbet gjort. Vi tilbyder desuden slibemaskiner til knive, der har indbygget polering. Når du først har slebet kniven, kan en polering hjælpe med at gøre æggen blank og glat. 

Slibemaskine eller båndsliber kan også bruges til andet end knive

En slibemaskine til knive kan også bruges til andre skarpe genstande såsom sakse og økser. På denne måde kan en slibemaskine til knive også hjælpe til andet brug end i et køkken, som gør maskinen fleksibel. Så længe genstanden har et blad, kan den slibes. En båndsliber til knive er en type slibemaskine til knive, som benytter et bånd til at slibe kniven. 

Slibebåndet kan også være anvendeligt til en vandsliber til knive. En vandsliber er oftest blidere, og dennes motor kører i et langsommere tempo. Derved bliver det nemmere for begyndere at benytte denne type slibemaskine til knive.

Du kan selvfølgelig også bruge en skivepudser. En skivepudser er en helt cirkulær skive, som kører rundt, så du nemt kan slibe og polere dine knive. Hos H. W. Larsen har vi flere slibemaskiner til knive, som har både slibe- og skivepudser. Opsummeret kan du finde følgende hos os:

  • Slibemaskiner
  • Båndslibere
  • Vandslibere
  • Skivepudsere

Derudover har vi forskelligt ekstraudstyr til slibemaskiner, som du kan læse mere om herunder.

Ekstraudstyr til din slibemaskine til knive

Her hos H. W. Larsen kan du selvfølgelig også finde flere typer udstyr og ekstraudstyr til din båndsliber eller slibemaskine til knive. Her forhandler vi for eksempel filtskiver, diamantskiver og polerskiver. Tykke skiver, såsom filtskiver og polerskiver, er typisk skrå, så de er nemmere at bruge. Diamantskiver kan købes i både fin og grov alt efter behov og ønske. 

Til båndslibere til knive kan du også tilkøbe slibebånd, så du nemt kan udskifte opslidte slibebånd. Vi forhandler både almindelige slibebånd samt slibebånd til vandslibning her hos H. W. Larsen.

Skarpe knive til den skarpe hjerne

Når du har en slibemaskine til knive, kan du minimere risikoen for skader og overanstrengelse ved længerevarende arbejde med knive. Sløve knive kræver flere kræfter at benytte, og en sløv kniv kan typisk efterlade flossede ender eller skæve snit. Ved at slibe din kniv jævnligt med eksempelvis en båndsliber til knive får du et perfekt snit fra din kniv hver gang. Din kniv er et vigtigt værktøj, så pas godt på den med en slibemaskine til knive, så den kan holde længere og fungere bedre.

Der er mange forskellige slags slibemaskiner til knive, og du skal også sætte din egen erfaring med slibemaskiner til knive in mente. Eksempelvis anbefales bænkslibere til mere erfarne brugere. 

En god tommelfingerregel til at finde en god slibemaskine til knive til dit niveau af erfaring er at se efter, hvor kraftig motoren er. Jo kraftigere en motor, jo mere kontrol skal du selvfølgelig kunne have over slibemaskinen til dine knive.