Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Slibemaskiner

Med en slibemaskine får du en bred palet af muligheder - dels kan slibemaskinen skære, slibe og polere knive, dels kan den også bruges til andet end knive, fx sakse og økser. Læs mere nederst på siden.

Slibemaskiner - skarpe knive i køkkenet hver dag

Er du vant til at stå i køkkenet, så ved du også alt om, hvor meget det betyder med skarpe og velslebne knive. Det er langt fra en fornøjelse at arbejde med en sløv kniv, hvor du nærmest skal bruge alle dine kræfter for at skære en tomat over.

Sløve knive kan desuden føre til uheld. Når du skal lægge store kræfter i at skære, er der en risiko for, at kniven glider fra dig, og pludselig har du skåret dig en dyb flænge i fingeren eller det, der er værre.

Så selv om det kan lyde ulogisk, så er en skarp kniv faktisk vigtig for din egen sikkerhed. Maden smager desuden bedre, når du arbejder med skarpe knive, fordi saft og kraft bevares og ikke mases ud på skærebrættet. 

Er en slibemaskine det rigtige valg?

Vi anbefaler som udgangspunkt, at du får slebet dine knive professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København, men er du selv frisk på at kaste dig ud i teknikkerne, kan du sørge for at holde dine knive skarpe med en slibemaskine i hverdagen. Vi anbefaler dog, at du stadig får slebet dine knive hos os ca. 1 gang om året.

En slibemaskine til knive er betydeligt mere kraftfuld end det strygestål, mange har liggende i køkkenskuffen, så det er vigtigt at sætte dig ind i, hvordan du bruger din nye slibemaskine, før du tager den i brug. Med en slibemaskine får du en bred palet af muligheder - dels kan slibemaskinen skære, slibe og polere knive, dels kan den også bruges til andet end knive, fx sakse og økser. Alt, der har et blad, kan slibes. 

Vi tilbyder desuden også mange andre produkter til at vedligeholde dine knive.

Se også vores slibesten >>

Se også vores strygestål >>

Se vores mindre knivslibere >>

Hvilken slibemaskine skal du vælge?

Båndslibere, vandslibere, skivepudsere ... Der er mange forskellige slags slibemaskiner at vælge mellem, og du skal også vælge efter din egen erfaring med slibemaskiner. En god tommelfingerregel for at finde en god slibemaskine i forhold til dit erfaringsniveau er at se efter, hvor kraftig motoren er. Jo kraftigere en motor, jo mere kontrol skal du kunne slibe med. Bænkslibere anbefaler vi til de mere erfarne brugere. 

En båndsliber benytter bånd af sandpapir til at slibe kniven. Det er også sandpapir kombineret med vand, der sliber kniven, når du bruger en vandsliber. Men en vandsliber er oftest blidere, og dennes motor kører i et langsommere tempo. En vandsliber er derfor en god begyndermaskine. Du kan selvfølgelig også bruge en skivepudser. Med en skivepudser sliber du på en cirkulær skive, som drejer rundt, hvilket gør det relativt nemt at slibe og polere dine knive. 

Kontakt os, hvis du er i tvivl om dit køb >>

Husk tilbehøret til din nye slibemaskine

Husk at købe tilbehør til din maskine her på siden, så du nemt kan udskifte opslidte slibebånd m.m. i din maskine. Vi forhandler både almindelige slibebånd samt slibebånd til vandslibning. Vi forhandler også filtskiver, diamantskiver (fin eller grov) og polerskiver. Vi forhandler desuden glinsemasse, som benyttes til pudseskiver og giver en flot overflade. 

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

Er den på tilbud?

Hvis man ikke er interesseret i at investere de helt store penge, kan det være en fordel at kigge efter køkkenmaskiner blandt alle vores tilbudsvarer. At købe en køkkenmaskine på tilbud giver masser af værdi for pengene - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W.Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>