Mikrobølgeovne
De fleste hjem har i dag en mikrobølgeovn som supplement til øvrige maskiner i køkkenet. Mikroovnen er et super praktisk redskab både i det private og det professionelle køkken i en tid, hvor ting ofte skal gå hurtigt og være nemme. Læs mere nederst på siden.
Popularitet
Mikrobølgeovn  17 ltr 2100 W Menumaster
MOVNDEC21E2
 
DKK 21.125,00 / stk inkl. moms
DKK 16.900,00 ekskl. moms
Mikrobølgeovn PRO 1550  Watt Lacor
MOVN69325
 
DKK 6.248,75 / stk inkl. moms
DKK 4.999,00 ekskl. moms
Mikrobølgeovn 26 ltr 1100 W Samsung - Manuel
MOVN1099
 
DKK 5.500,00 / stk inkl. moms
DKK 4.400,00 ekskl. moms
Mikrobølgeovn 26 ltr 1850 W Samsung
MOVN1929
 
DKK 20.873,75 / stk inkl. moms
DKK 16.699,00 ekskl. moms
Mikrobølgeovn 26 ltr 1100 W Samsung - Digital
MOVN1089
 
DKK 6.125,00 / stk inkl. moms
DKK 4.900,00 ekskl. moms
Mikrobølgeovn 34 ltr 1100 W Menumaster
MOVNRCS511TS
 
DKK 8.710,00 / stk inkl. moms
DKK 6.968,00 ekskl. moms
Microbølgeovn 700w Lacor Hvid
LARSEN PRIS
MOVN69322
 
DKK 999,00 / stk inkl. moms
DKK 799,20 ekskl. moms
Mikrobølgeovn Sort 700 Watt 20 liter
LARSEN PRIS Nyhed
MOVN263892
 
DKK 899,00 / stk inkl. moms
DKK 719,20 ekskl. moms
Mikrobølgeovn 28 ltr 900 W Matfer
MOVN28
 
DKK 4.498,75 / stk inkl. moms
DKK 3.599,00 ekskl. moms
Microbølgeovn 900w Lacor
MOVN69330
 
DKK 3.498,75 / stk inkl. moms
DKK 2.799,00 ekskl. moms
Viser 1 til 10 af 10

Mikrobølgeovnen - et lyn i køkkenet

Mikrobølgeovne er ualmindeligt praktiske, når man skal varme rester, sin mælk til kaffen eller bare lave en hurtig færdigret. Derfor har de fleste hjem i dag en mikrobølgeovn som supplement til øvrige maskiner. På denne side kan du vælge mellem mikroovne i høj kvalitet i forskellige prisklasser, uanset om du har brug for en ny mikrobølgeovn derhjemme eller til det professionelle køkken.

Hvad skal mikrobølgeovnen kunne?

Mikrobølgeovne fungerer, ved at elektromagnetiske svingninger opvarmer maden på meget kortere tid end en normal ovn. Det er ovnens vægge af metal, der kaster bølgerne tilbage for at danne varmen, der opvarmer maden. Dette i kombination med ovnens funktioner gør den til et super praktisk redskab i køkkenet i en tid, hvor ting ofte skal gå hurtigt og være nemme.

Hvor effektiv en mikrobølgeovn er, afhænger af hvor mange Watt den har. På denne side finder du mikrobølgeovne med forskellige niveauer af effektivitet og forskellige opsætninger af funktioner. Som det gælder generelt, hænger pris og effektivitet ofte sammen for mikroovne.

Ovnene kan selvfølgelig indstilles mellem forskellige styrker, så styrken afstemmes til den mad der skal optøs, varmes eller tilberedes, men nogle kan endnu mere end andre. Overvej hvilke funktioner, din mikrobølgeovn skal have forud for dit køb.

Eksempler på funktioner

Optøning: Denne funktion er almindelig i mikroovne og kan anvendes, hvis man fx har glemt at tage kyllingen til aftensmaden ud af fryseren. Optøningsfunktionen hjælper med at optø den frosne mad meget hurtigere end andre metoder.

Grill: En grillfunktion findes hos nogle mikrobølgeovne, men ikke hos alle. Grillfunktionen gør det muligt at opvarme retter, uden at de bliver bløde. Det kunne fx være ved opvarmning af brød og pizza.

Varmluft: Denne funktion giver din mikroovn egenskaber i stil med en almindelig ovn med varmluft, og er en ekstrafunktion hos nogle mikrobølgeovne.

Sådan bliver din mad bedst i en mikrobølgeovn

Når man bruger en mikrobølgeovn, er det rigtig vigtigt, at varmen fordeles jævnt. Maden skal naturligvis opvarmes på en tallerken eller i en skål, som kan holde til at blive opvarmet i en mikrobølgeovn. Og så er det en god idé at dække maden over med et låg eller andet for at opnå den bedste varmefordeling. Så undgår man, at maden tørrer ud i kanterne.

Årsagen til, at maden ellers nemt tørrer ud i kanterne, er at mikrobølgerne ikke trænger hele vejen ind i maden, når den opvarmes, og at man derfor ofte overdriver tilberedningstiden og/eller hvilken styrke man indstiller ovnen til. Mikrobølgerne trænger kun 1-5 cm ind i maden.

Det er derfor en god idé at lade maden hvile et par minutter efter opvarmning for at stabilisere varmen. Dette er, i kombination med grundig opvarmning, også med til at forhindre sygdomsfremkaldende bakterier i maden.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

Er den på tilbud?

Hvis man ikke er interesseret i at investere de helt store penge, kan det være en fordel at kigge efter køkkenmaskiner blandt alle vores tilbudsvarer. At købe en køkkenmaskine på tilbud giver masser af værdi for pengene - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W.Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>