Gratis levering ved DKK 625,-
Prisgaranti på alle produkter
365 dages fuld returret
3324 1122

Mikrobølgeovne

Vi er på bølgelængde! Skal lågen kunne åbne selv - indeholde en hel GN plade eller kunne dække det almindelige husbehov, så har har H.W. Larsen mikrobølgen til det.

Mikrobølgeovne - genvejen til varm mad

Der er ikke mange hjem idag, der ikke har en mikrobølgeovn. De er ualmindeligt praktiske, når der skalvarmes rester fra aftensmaden dagen før. Det er både hurtigt og nemt. Det erdog vigtigt, at man afdækker sit behov inden køb af ny mikrobølgeovn, da manskal huske på, at den er et supplement til resten af køkkenet og således ikkeerstatter komfur og ovn. Derfor kan man spørge sig selv følgende: Hvad skal denkunne, og hvor meget skal den rumme?

Hvad skal man vælge?

Hvor effektiv en mikrobølgeovn erafhænger af, hvor mange Watt den har. Hos os finder du mikrobølgeovne medforskellig effektivitet. Det er dog ikke ensbetydende med, at det er den enesteindstilling, mikrobølgeovnene har – de fleste kan nemlig indstilles mellem forskellige styrker. Dette kan være enfordel alt efter, hvilken type mad der skal opvarmes eller tilberedes.  Vores kundeservicekan hjælpe dig med at svare på spørgsmål og finde den rette mikrobølgeovn tildig blandt vores sortiment. Manskal dog have i mente, at pris og effektivitet ofte hænger sammen. Der erderfor forskel på dyre og billige mikrobølgeovne, og hvad man får for pengene.

Funktioner

  • Grill: Denne funktion gør, at din mikrobølgeovn kan opvarme retter, der ikke mågå hen og blive bløde. Det kunne f.eks. være ved opvarmning af pizza.
          
  • Optøning: Denne funktion kan anvendes, hvis man har glemt at tage kyllingen tilaftensmaden op af fryseren. Optøningsfunktionen hjælper med at optø den frosnemad meget hurtigere, end hvis det lå på køkkenbordet ved almindeligstuetemperatur.

  • Varmluft: Denne funktion gør, at mikrobølgeovnen får egenskaber lidt som en normalovn med varmluft – da den nemlig kan tilføje varmluft til opvarmning af madenog derved give et resultat, der minder om det, man får fra en almindelig ovn.

Men hvordan kan alt dettelade sig gøre? Mikrobølgeovne fungerer ved, at mikrobølger, der erelektromagnetiske svingninger, opvarmer maden på meget kortere tid, end ennormal ovn ville kunne gøre det. Det er ovnens vægge af metal, der kasterbølgerne tilbage således, at maden opvarmes. Dette i kombination med ovennævntefunktioner gør den til et super praktisk redskab i køkkenet i en tid, hvoralting meget gerne må gå hurtigt og være nemt.

Gode råd til anvendelse

Når man bruger enmikrobølgeovn, er det rigtig vigtigt, at varmen fordeles således, at man får etordentligt slutresultat. Det anbefales at opvarme maden på en tallerken eller ien skål, som kan holde til at blive opvarmet i en mikrobølgeovn. Derforuden erdet en god idé at dække maden over med et låg eller andet for at opnå denbedste varmefordeling. Bonus er, at maden, der opvarmes, undgår at tørre ud ikanterne.

Kanterne kan nemlig tørre ud, fordi mikrobølgerne ikke trænger helevejen ind i maden, når den opvarmes. Faktisk trænger mikrobølgerne kun 1-5 cmind. Det er derfor en god idé at lade maden hvile et par minutter efteropvarmning, inden den skal spises. Dette er – i kombination med grundigopvarmning - blandt andet også med til at forhindresygdomsfremkaldende bakterier i maden.