Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Røremaskiner

Hvis du er først begyndt at bage ved hjælp af en røremaskine, så tør vi godt påstå, du vil blive ved med det. En røremaskine kan alt fra at piske æggehvider til en lækker luftig marengs til at ælte dej i en uendelighed. Så bliver det både nemmere og sjovere at bage selv. Læs mere nederst på siden.

Røremaskiner - måske bagerens allerbedste assistent

Der var engang for ikke så længe siden, hvor man havde tid til at stå i køkkenet og bage i halve og hele dage, mens verden snurrede forbi udenfor. På bagedagene kørte ovnene i de levende, travle køkkener i timevis, alle borde i køkkenet var dækket af bageplader, fade og tallerkener fyldte til randen med hjemmelavet bagværk, der sendte sine uimodståelige og hyggelige dufte ud gennem vinduerne og ud på køkkentrapper og opgange.

Selvom vi i dag lever ganske andre liv og ikke har den samme tid til at stå i køkkenet, så er mange i de seneste år kommet efter hjemmebagningen igen. Det er nu bare mere hyggeligt at servere og spise sit bagværk nybagt - og ikke mindst at sætte hele sit hjem i den rette stemning med duften af nybagt rugbrød, hjemmelavet surdejsbrød og boller i alle afskygninger. Og heldigvis er det jo langt nemmere at bage derhjemme i dag, da vi har så meget udstyr til vores hjælp, fx under de mere rutineprægede dele af arbejdet.

En røremaskine giver en bedre dej

Det er helt sikkert sådan, at hvis du er begyndt at bage ved hjælp af en røremaskine, så går du helst ikke tilbage til at lave arbejdet i hånden. Røremaskinen er simpelthen en genial opfindelse, der letter arbejdsgangen under bagningen præcis, sådan som fortidens bagere må have ønsket sig det mest; ved at tage det tunge og langtrukne arbejde med at ælte dejen for dig.

En røremaskine kan alt fra at piske æggehvider til en lækker luftig marengs til at ælte dej i en uendelighed. I mellemtiden kan du hvile armmusklerne eller gå i gang med en anden del af bagningen vel vidende, at maskinen gør arbejdet til UG. Faktisk ælter røremaskinen dejen mere elastisk og lækker end æltning med de bare næver.

Vi tilbyder røremaskiner i mange prisklasser til både private og professionelle, blandt andet fra Kenwood, der er ikoniske på markedet for røremaskiner. Kenwood har helt siden 50'erne stået for opfindsomhed og godt design af røremaskiner, og deres røremaskiner er fulgt med tiden. I dag kan de bare endnu mere. 

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

Er den på tilbud?

Hvis man ikke er interesseret i at investere de helt store penge, kan det være en fordel at kigge efter køkkenmaskiner blandt alle vores tilbudsvarer. At købe en køkkenmaskine på tilbud giver masser af værdi for pengene - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W.Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>