Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Røremaskiner

Stort udvalg i røremaskiner. Find røremaskiner fra alle de bedste Brands som Kenwood, Teddy, Bjørn, Dito og Filino online her hos H.W.Larsen. Garantipriser på alle røremaskiner.

Røremaskine

Der er ikke noget bedre,end når duften af nybagt brød og kage langsomt spreder sig i køkkenet. Røremaskinenen genial opfindelse, der letter arbejdsgangen under bagningen – den kan nemligdet hele. Den kan piske æggehvider til en lækker luftig marengs og ælte dej ien uendelighed. I mellemtiden kan du hvile armmusklerne velvidende, atrøremaskinen gør al arbejdet for dig. Ja, faktisk ælter røremaskinen dejen sådan,at den bliver endnu mere elastisk og lækker sammenlignet med god gammeldagsæltning med de bare næver. Den kan nemlig ælte dejen ved samme hastighed,indtil du selv siger stop. Mens røremaskinen gør alt arbejdet, kan man med fordelbruge tiden på at rydde op i køkkenet eller forberede det næste, der skallaves. Den sparer dig altså ikke kun for ømme arme og et køkkenbord klistretind i dej. Den sparer dig også for en masse ekstra tid i køkkenet samtidig med,at den gør det let som en leg at bage. 

Det bør du overveje ved køb af enrøremaskine

Der er nogle forskelligeting, man bør overveje, inden man investerer i en røremaskine. Først ogfremmest skal man gøre sig det klart, hvad ens behov er. Skal røremaskinenkunne ælte og røre tungere deje? Eller skal den blot bruges til at røre letterekagedeje sammen og piske flødeskum? Det er en god idé at overveje, hvor storskål man har brug for, og hvor kraftig motoren skal være på køkkenmaskinen.  

  1. Motor: Hvorkraftig motoren er, bliver opgjort i Watt. Det er dog ikke nødvendigvisensbetydende med, at en køkkenmaskine med mange Watt er bedre end en med færreWatt. Det kommer helt an på dit behov. Du kan altid søge vejledning hosprofessionelle, hvis du er i tvivl.  
  2. Kapacitet: Hvormeget dej, der kan laves i en enkelt portion på en røremaskine, afhænger, udoverhvor kraftig maskinen er, af, hvor stor skålen er. Skålene fås ofte iforskellige standard-størrelser alt efter, hvilken type røremaskine der er taleom. Man kan få dem i alt fra 1,5 liter til svimlende 40 liter til industri-brug.Til dagligdagsbrug i hjemmet vil en 5 liters skål være passende, da der i dennebåde kan laves større og mindre portioner efter behov. 
  3. Vægt: Maskinensvægt spiller en rolle i forhold til, hvor stabil den er, når den er i brug. Deter derfor ikke en ulempe med en tung røremaskine.

Den ikoniske Kenwood røremaskine

Kenwood udmærker sig påmarkedet inden for køkken- og røremaskiner og har en lang historie bag sig.Kenwood røremaskinen har nemlig rødder helt tilbage til 1950’erne, hvor den varlige så populær blandt tidens husmødre, som den er i det moderne køkken i dag.Populariteten skyldes, at den både er arbejds- og tidsbesparende – og det kanman jo godt forstå var en succes. Røremaskinen fra Kenwood er derfor lige såaktuel i dag, som den var i 1950’erne, og udmærker sig ved både at væremålrettet den professionelle og amatørkokken. Vi har derfor et flot udvalg afKenwood røremaskiner. Hvis det ikke er en Kenwood, du har stående derhjemme,kan du hos os også finde lækkert tilbehør til de populære Electroluxrøremaskiner. Man bør nemlig aldrig gå ned på udstyr til køkkenet.