Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Ismaskiner

Der er noget, der som intet andet kan samle både store og små. Nemlig lysten til, behovet for, ja for nogle trangen til is. Med en ismaskine er det muligt at dække selv det største behov.

Ismaskiner

Er du vild med at eksperimentere med madlavningsprojekter ikøkkenet, og har du måske samtidig en sød tand, så er du nødt til at prøvekræfter med en ismaskine. For hvis du tror, at is kun hører sig til omsommeren, så tager du fejl – især, hvis du har små børn i huset. Is er altid ethit, ikke mindst, hvis det er hjemmelavet, og med din egen ismaskine kan duhelt selv sammensætte smagen og dermed lave is, som hele familien kan lide.Selvom hjemmelavet is naturligvis ikke nødvendigvis er sundere end det is, dukøber i supermarkederne, så er det måske alligevel lidt.

Du kan nemlig vælge atlave sukkerfri is, eller udelade alle former for tilsætningsstoffer. Med enismaskine kan du lave alverdens former for sorbetis, flødeis, eller yoghurtis,til stor begejstring for dig selv, resten af familien samt de venner, du får påbesøg. Imponer dine gæster med hjemmelavet is i forskellige smagsvariationer.De vil elske det. Ismaskinen er designet således, at den selv kan nedkøle isenpå rekordtid. Så behøver du ikke gå og vente på, at fryseren skal gøre arbejdetalt imens, du går og bliver vældig utålmodig.

De fleste ismaskiner er indrettetmed en stor åbning, der tillader dig løbende at tilføje ingredienser igennemprocessen. Vi har dem i forskellige modeller alt efter, hvad dit behov er, såtjek dem ud i dag og find din favorit.

Køb en ismaskine og imponer gæsterne

En ismaskine er utroligt nem at betjene. Du skal blottilføje de ingredienser, du mener, vil udgøre en udsøgt smag til din is, og såklarer ismaskinen stort set resten selv. Ismaskinerne har meget brugervenligeopsætninger, og når alle ingredienserne er godt blandet, så skal du bare ventepå, at isen bliver frossen og klar til at spise. Det bliver ikke meget nemmere.

Hos H.W. Larsen har vi ismaskiner fra forskellige brands, der alle tilbyder demi smarte og flotte designs. Du kan læse om modellernes forskellige funktionerog kapaciteter ved at klikke ind på produktet. Men inden du kaster dig over enismaskine her fra siden, så bør du overveje, hvad dine behov er. Hvor mangeliter is, vil du gerne kunne lave ad gangen? Har du brug for et indbyggetkøleelement, eller må den gerne være ekstern?

Er I en stor familie, eller fårdu alle vennerne på besøg i weekenden, og vil du derfor gerne kunne lave enstor portion is, så bør du vælge en ismaskine med indbyggede elementer. Der eringen tvivl om, at dine gæster vil blive vildt imponerede, når du disker op meden lækker, hjemmelavet is lørdag aften.

Bliv en haj i køkkenet med de rette maskiner

Hvis du synes, det er spændende at lave mad, så har dusikkert allerede en masse køkkenudstyr til rådighed. Men har du også enismaskine? Hvis ikke, så kan det kun gå for langsomt med at få den købt hjem,så du kan nyde din is præcis, som du foretrækker den. Her i vores webshop kanvi glæde dig med, at vi har et stort udvalg af diverse køkkenmaskiner.

Ud over ismaskiner finder du derfor også alt lige fra vaffeljern ogfoodprocessorer til stavblendere, pastamaskiner og toastere. Er du vild medmadlavning, så gælder det altså om at have adgang til alle de bedste maskiner,så madlavningen bliver sjov og spændende. Køber du din nye ismaskine her hosH.W. Larsen, kan du se frem til at modtage den i løbet af kun 2-5 hverdage.

Visender den til dig med GLS fra kun 29 kr., og vidste du desuden, at vi tilbyderprisgaranti? Prisgaranti betyder, at du kan regne med at få din nye ismaskinetil markedets bedste pris, også selvom du købte den for 14 dage siden. Hold digderfor ikke tilbage, men klik alt det hjem, du mangler her fra vores webshop idag. Vi glæder os til at tage imod din ordre.