Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Pålægsmaskiner

Der er selvfølgelig meget, du kan opnå, hvis du bruger knive af høj kvalitet, men hvis du skal producere store voluminer, eller du ikke er professionel, vil en skæremaskine være en god genvej til ensartede resultater. Læs mere nederst på siden.

Pålægsmaskiner - perfekte skiver af en lang række madvarer

En pålægsmaskine er stort set umulig at klare sig uden i storkøkkener, restauranter og cateringvirksomheder. Det er også en fornøjelse at have en pålægsmaskine i det private køkken, hvis du går op i madlavning og stræber efter pålidelige resultater.

Der er selvfølgelig meget, du kan opnå, hvis du bruger knive af høj kvalitet, men en skæremaskine er en god genvej til ensartede resultater, hvis du fx skal producere store voluminer. En pålægsmaskine giver altid et flot resultat og er et genialt værktøj, når du skal lave smørrebrød, salater og flotte sideretter.

Vi fører pålægsmaskiner til professionelle og private

På denne side kan du vælge mellem maskiner, der henvender sig til det professionelle marked, samt billigere maskiner, der også er tiltænkt brug i hjemmet. De fleste af vores pålægsmaskiner er elektriske, men vi har også manuelle maskiner til dig, der foretrækker det.

Perfekte skiver af kød, brød, ost, grøntsager, frugt og kager

Pålægsmaskinen er som navnet indikerer oprindelig designet til at skære pålæg og andet kød i skiver. I dag er der dog mange, der har fået øjnene op for, at en pålægsmaskine kan bruges til meget mere end skinke, pølser og andet kød. Maskinen er nemlig lige så god til at skære alt fra frugt og grøntsager til ost og brød i perfekte skiver.

Også i bagekøkkenet kan du have glæde af en pålægsmaskine; brug maskinen til at skære småkagerne i præcis lige tynde skiver eller til at skære tynde skiver af marcipan til fx kartofelkager.

En pålægsmaskine er en god investering

En god pålægsmaskine er en investering - i mange tilfælde en ret stor investering. Men det er en investering, der kan spare dig penge over tid, fordi du med en pålægsmaskine i dit arsenal, kan holde op med at købe skiveskårne madvarer, der oftest giver dig en dyrere kilopris end hele stykker. Desuden holder dine råvarer i længere tid, når du kan skære tyndere skiver.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

Er den på tilbud?

Hvis man ikke er interesseret i at investere de helt store penge, kan det være en fordel at kigge efter køkkenmaskiner blandt alle vores tilbudsvarer. At købe en køkkenmaskine på tilbud giver masser af værdi for pengene - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W.Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>