Gratis levering ved DKK 625,-
Prisgaranti på alle produkter
365 dages fuld returret
3324 1122

Sous Vide


Sous Vide – bøffer som på restaurant

En af de sidste nye trends inden for madlavning erSous Vide, der lynhurtigt er blevet en populær tilberedningsmetode. Sous Videhar længe været anvendt på restauranter, men er nu for alvor nået til deprivate køkkener, og det er ikke uden grund. Med en Sous Vide er møre ogsaftige bøffer, der er stegt til perfektion, nemlig intet problem at tilberedei dit eget køkken. Find alt, du skal bruge for at komme i gang med Sous Videher på siden.

Perfekt tilberedt kød

Gode stykker kød er sjældent billige at købe, og det gælder uanset,om du finder dem i supermarkedets køledisk eller får dem hos den lokaleslagter. Der findes derfor næppe noget så nedslående som over- ellerundertilberedte bøffer og især ikke, hvis de er en del af hovedretten til dinegæster. Den helt store udfordring med særligt tilberedning af bøffer, er fordet meste, at det er vanskeligt at ramme den helt rette temperatur. Kødettilberedes ofte ved en alt for høj temperatur på 200 grader og herover, med detresultat at kødets celler ødelægges, og overfladen brankes.

Præcise temperaturer og tid

Hemmeligheden bag Sous Vide er, at maden bliver tilberedtved en meget præcis temperatur. Det foregår langsomt i et vandbad, hvor denmad, du vil tilberede, opvarmes til den ønskede temperatur. Når dine madvarer –herunder bøffer – opvarmes i et varmbad, sikrer du, at tilberedningen bliverensartet. Inden bøfferne lægges i Sous Viden, skal de marineres ogvakuumpakkes. Hvor længe kødet skal have, afhænger af type og udskæring. Det erdesuden et spørgsmål om smag og behag, da det naturligvis er forskelligt fraperson til person, hvordan man bedst kan lide sit kød.Det eneste, som tilberedningen med Sous Vide ikke giver dig,er en lækker og sprød stegeskorpe. Den fås dog hurtigt og nemt med en megetvarm stegepande, hvor bøffen skal have blot ét minut på hver side. Sous Vide-tilberedningener ikke kun velegnet til røde og saftige bøffer, men kan bruges til mangeforskellige typer af madvarer. Det gælder både kød, fisk og grøntsager. Hvis dumangler opskrifter, finder du flere kogebøger med lækre og inspirerende måderat anvende Sous Viden på.

Husk vakuumpakkeren

Når du skal bruge Sous Viden i din madlavning, skal det kød,du skal tilberede, vakuumpakkes. Dette gøres primært for at beskytte kødet modkontakten med vand, men gør også, at den marinering, du har foretaget af kødet,forstærkes. Det betyder derfor, at det er nødvendigt at skaffe sig envakuumpakker, såfremt du endnu ikke har en i dit køkken. Vi har naturligvisogså et stort udvalg af vakuumpakkere på vores hjemmeside. Du finder dem her.
Bestil en Sous Vide her hos H.W. Larsen allerede i dag. Hvisdu er i tvivl om Sous Vide eller dit køb, kan du altid kontakte voreskundeservice – og herudover får du altid 365 dages fuld returret på dit køb,når du handler hos os.