Gratis levering ved DKK 625,-
Prisgaranti på alle produkter
365 dages fuld returret
3324 1122

Slibning

Hvordan foregår det? Du kan vælge at komme ind i butikken i Kødbyen hvor vi sliber imens du venter - mod et mergebyr. Ellers kan du aflevere dem i butikken og afhente dem 2 arbejdsdage senere. Du kan bestille og betale online - følg anvisning under "Sliberiet". Vi sliber i hele butikkens åbningstider, også om lørdagen. Du skal ikke bestille tid til slibning.

Slibning af knive

Er du vant til at stå i køkkenet, så ved du også alt om,hvor meget det betyder med skarpe og velslebne knive. Der er ikke noget værreend en sløv kniv, hvor du nærmest skal lægge alle dine kræfter i, for at skæreen tomat over. Det kan desuden også være mere eller mindre farligt, for lige såsnart du skal bruge kræfter for at skære, så er der også en risiko for, atkniven glider fra dig, og pludselig har du skåret dig en dyb flænge i fingeren.

Så selvom det lyder ulogisk, så er en skarp kniv faktisk vigtig for din egensikkerhed.Derudover er madlavningen bare noget sjovere og nogetnemmere med skarpe knive. Følelsen af kniven, der bare glider igennemgrønsagerne helt uden, at du behøver anstrenge dig, det er altså en fantastisk følelse,og det gør madlavningen til en sand fornøjelse.

Lad os slibe dine knive for dig

Der findes naturligvis flere muligheder for selv at slibesine knive, men medmindre du er ekspert på området, så anbefaler vi dig, at dufår os til at gøre det. Det kan godt være lidt svært at slibe knive, og hvisikke du har helt styr på det, så kan du faktisk risikere at ødelægge dineknive. Vi er specialister, når det kommer til at slibe knive – vi ved præcis,hvordan det skal gøres, og vi garanterer dig, at vi ikke gør skade på dineknive, men at du til gengæld får dem tilbage som var de helt nye. Når du har fået slebet dine knive helt skarpe hos os, så erder nogle ting, du selv kan gøre, for at vedligeholde skarpheden.

For detførste bør du aldrig putte dine skarpe knive i opvaskemaskinen. Vask dem op ihånden, og tør dem altid af med et viskestykke bagefter for at undgå rust. Laddem derfor heller aldrig ligge i blød. Brug altid et skærebræt, hvad end duskærer kød, grønsager mm. Ved et forkert underlag (fx marmor eller aluminium),er der garanti for, at dine knive med tiden vil tage skade. Brug kun dine knivetil det, de oprindeligt egner sig til – dvs. ikke plast, ben og frostvarer.

Bestil slibning og betal her på siden

Nu er det nemmere end nogensinde før at få dine knive slebetprofessionelt. Hos H.W. Larsen kan du bestille og betale for slibning direkteher i vores webshop. Pak dine knive godt og forsvarligt ind og send dem til os,så klarer vi det for dig.

Du er naturligvis også velkommen til at dukke op ivores fysiske butik i Kødbyen. Her sliber vi dine knive, imens du venter. Dogskal du være opmærksom på, at det koster et mergebyr. Mangler du stadig svar pået par enkelte spørgsmål omkring vores sliberi, så klik her og blivklogere.