Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Slibning

Bestil slibning i dag ved at lægge den type produkt, du vil have slebet, i indkøbskurven. Du finder alle produkter, du kan få slebet hos os, her på siden. Du betaler, når du bestiller, hvorefter du sender knivene til vores værksted sammen med ordrebekræftelsen, se detaljer på denne side, under produktkategorierne. Hvis du er usikker på, om vi kan klare opgaven for dig, så tøv ikke med at kontakte sliberiet på 5060 9625 eller på vaerk@hwl.dk. Det koster intet at spørge.

Bestil slibning og betal her på siden

  1. Bestil slibning af det produkt, du ønsker.
  2. Print din ordrebekræftelse, når din betaling er gennemført.
  3. Pak det, du har bestilt slibning af, godt og forsvarligt ind og vedlæg ordrebekræftelsen. Køb evt. en fragtkasse her.
  4. Send pakken til: H.W.Larsen A/S, att. Værkstedet, Slagterboderne 15, 1716 København.

Vi sender dit/dine nyslebne redskaber retur til dig inden for 3 hverdage. Transporten hjem til dig indgår i prisen.

Aflever dine knive eller andre skærende redskaber personligt

Du er naturligvis også velkommen til at møde op i vores fysiske butik i Kødbyen, København. Her sliber vi mod et gebyr dine knive eller andre skærende redskaber, mens du venter - eller uden gebyr, hvis du kan vente på dine knive to hverdage. Du kan også aflevere i butikken i Brøndby, dog uden mulighed for Drop in-slibning.

Kan hvem som helst slibe knive?

Der findes naturligvis flere muligheder for selv at slibe sine knive, men med mindre du er ekspert på området, så anbefaler vi dig, at du får os til at gøre det. Det kan godt være lidt svært at slibe knive, og hvis ikke du har helt styr på det, så risikerer du at ødelægge dine knive.

Vi er specialister på at slibe knive, vi ved præcis, hvordan det skal gøres. Vi garanterer dig, at vi ikke gør skade på dine knive, og at du får dem tilbage, som var de helt nye.

Vigtigt at vide, når vi har slebet dine knive

Når du har fået slebet dine knive helt skarpe hos os, så er der nogle ting, du selv kan gøre for at vedligeholde skarpheden.

  1. For det første bør du aldrig putte dine skarpe knive i opvaskemaskinen. Vask dem op i hånden, og tør dem altid af med et viskestykke bagefter for at undgå rust. Lad dem derfor heller aldrig ligge i blød.
  2. Brug altid et skærebræt, hvad end du skærer. Skærer du på et meget hårdt underlag (fx marmor eller aluminium), så er det uundgåeligt, at dine knive med tiden vil tage skade.
  3. Brug kun dine knive til det, de oprindeligt egner sig til – dvs. ikke plast, ben og frostvarer.

Skarpe knive - for sikkerheds skyld

Er du vant til at stå i køkkenet, så ved du også alt om, hvor meget det betyder med skarpe og velslebne knive. Det er langt fra en nydelse at arbejde med en sløv kniv, hvor du nærmest skal bruge alle dine kræfter for at skære en tomat over.

Sløve knive kan desuden føre til uheld. Når du skal lægge store kræfter i at skære, er der en risiko for, at kniven glider fra dig, og pludselig har du skåret dig en dyb flænge i fingeren eller det, der er værre. Så selv om det kan lyde ulogisk, så er en skarp kniv faktisk vigtig for din egen sikkerhed.

- og for nydelsens skyld

Derudover er madlavningen bare noget sjovere og noget nemmere med skarpe knive. Følelsen af en kniv der bare glider igennem grøntsagerne, helt uden at du behøver anstrenge dig, er simpelthen fantastisk, og det gør madlavningen til en sand fornøjelse.