Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Pastamaskiner

Den mest friske pasta får du naturligvis ved at lave den selv, fra bunden. Kom godt i gang med dit pastaeventyr med en af vores pastamaskiner. Her finder du også ravioliforme med forskellige motiver. Læs mere nederst på siden.

Pastamaskiner – den bedste pasta er den, du selv laver

Det italienske køkken handler om respekt for det enkle og om råvarer af høj kvalitet. Når man bruger kvalitetsråvarer, behøver man ikke blande alle mulige ingredienser sammen eller overdænge maden med en masse krydderier for at få den til at smage af noget. Man viser stolt op, at råvarernes naturlige smag er så god, at den kan stå for sig selv. Det gælder i høj grad også for et af Italiens allerstørste internationale mad-hits, pastaen. Den helt basale opskrift på pasta hedder ét æg til 100 gram mel per person, lidt olivenolie, en smule salt og vand, til du opnår den rigtige konsistens.

Når opskriften er så simpel, er friskheden et parameter, der tæller, hvis du vil løfte dine pastaretter fra almindelige til uforglemmelige. Og den mest friske pasta får du selvfølgelig ved selv at stå for processen. På denne side finder du vores udvalg af solide pastamaskiner, så du kan komme godt i gang med dit pastaeventyr. En pastamaskine er desuden fremragende at have, når du skal rulle marcipan eller fondant pænt og præcist.

Pastamaskiner, der præsterer, er nemme at bruge og bare holder

Vi mener, at Imperia laver de bedste pastamaskiner, og at kvaliteten står mål med prisen. Imperia har lavet pastamaskiner siden 1930’erne og er ét af de førende brands inden for pastamaskiner. Imperias pastamaskiner overbeviser både, når det kommer til brugervenlighed og kvalitet. Vi tilbyder modeller med håndsving eller motor og pastamaskiner til professionel brug.

Med en Imperia SP150 har du en pastamaskine, der leverer pasta i særklasse – årti efter årti. Pastamaskinen kommer med udstyr til at kunne lave lasagneplader, fettucine og tagliatelle. Hvis du ønsker andre sorters pasta, findes der er et væld af lækkert ekstraudstyr som tilkøb.

Gå også på opdagelse blandt vores udvalg af ravioliforme med alt fra klassiske modeller til hjerteforme, halvmåner og trekanter.

Er elektrisk bedre end manuel?

En elektrisk pastamaskine er både nemmere og hurtigere at bruge, men den er naturligvis også lidt dyrere i anskaffelse. Afhængig af, hvor meget du planlægger at bruge din pastamaskine, er det måske alligevel værd at investere lidt i din maskine. En billig maskine er ikke en god investering, hvis den er frustrerende for dig at bruge. Så ender maskinen nemt som et museumsobjekt i et af dine køkkenskabe.

Brug det mel, der gør arbejdet nemmest

I Italien er pasta er ikke præcis det samme, uanset hvem du spørger - og særlig ikke uanset hvor, den du spørger, kommer fra. Der er typisk regionale forskelle i opskrifterne, der gør, at den ene pasta adskiller sig fra den anden – bortset fra formen, naturligvis.

Det ligger dog temmelig fast, er at melet helst skal være Tipo 00. Det særlige ved Tipo 00 er det høje indhold af gluten, som giver en elastisk dej og giver god vandabsorbering. Sigt melet for et optimalt resultat, og brug gerne en røremaskine, så du får en god og elastisk dej, der holder uden at knække, mens du kører den gennem pastamaskinen.

Pastamaskine + vand = Aldrig

Du bør rengøre din pastamaskine med en tør klud og en blød børste. Det kan virke mærkeligt, men vand og sæbe skal holdes langt væk fra din pastamaskine, da du ellers risikerer, at maskinen ruster mellem hænderne på dig.

Hvis maskinen står et sted, hvor der kan komme støv i den, kan du eventuelt lave lidt ekstra basis-dej til rengøring og køre dejen gennem maskinen for at rengøre alle dele, pastaen kommer i kontakt med, inden du kører din spisepasta igennem.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

Er den på tilbud?

Hvis man ikke er interesseret i at investere de helt store penge, kan det være en fordel at kigge efter køkkenmaskiner blandt alle vores tilbudsvarer. At købe en køkkenmaskine på tilbud giver masser af værdi for pengene - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W.Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>