Gratis levering ved DKK 625,-
Prisgaranti på alle produkter
365 dages fuld returret
3324 1122

Pastamaskiner

Hjemmelavet pasta! Kan du lave med disse originale Marcato pastamaskiner, fås manuel eller elektrisk.

Pastamaskine

Frisk pasta er én af de ting, der er svære at glemme igen,når man først har prøvet det. Når opskriften er så uhyre simpel, som den er medpasta, er friskheden noget af dét, der kan løfte dine pastaretter til detuforglemmelige. Der findes et væld af forskellige pastamaskiner på markedet,og det er nemt at finde én, der passer til lige netop dit behov og dinpengepung.

Vi forhandler til gengæld kun én maskine - nemlig den, vi mener erden bedste. Heldigvis står kvaliteten mål med prisen, og med en Imperia SP150har du en pastamaskine, der leverer pasta i særklasse – årti efter årti.Pastamaskinen kommer med udstyret til at kunne lavelasagneplader, fettucine og tagliatelle, og hvis du ønsker andre sorter, findesder er et væld af lækkert ekstraudstyr, så du kan komme hele vejen rundt om denitalienske nationalspise. Vi sælger en udgave med håndsving, en med motor og éntil brug ved store portioner i restauranter.Imperia har lavet pastamaskiner siden 1930’erne, og det erså absolut ét af de førende brands inden for pastamaskiner.

Køkkenfolket elskermærket, og det er dels på grund af maskinernes overbevisende brugervenlighed ogderes fremragende kvalitet. Og ikke mindst den fremragende pasta, der brederglæde ved spiseborde verden over.Er du ikke på udkig efter en pastamaskine, har vi også etfint udvalg af ravioliforme, der gør det nemt at lave flotte ravioli. I dissebagetider er det værd at have med i overvejelserne, at en pastamaskine også erfremragende, hvis du ønsker at rulle marcipan eller fondant pænt og præcist.

Hvad er vigtigt, når du køber pastamaskine?

En billig maskine er ikke billig, hvis den enten går forhurtigt i stykker eller er så frustrerende at bruge, at den bare ender med atoptage plads i skabet. Du bør derfor overveje at ofre lidt på kvaliteten, så duer sikker på, at du får en maskine, du kan og vil bruge i mange år.En elektrisk pastamaskine er både nemmere og hurtigere atbruge, men den er naturligvis også lidt dyrere i anskaffelse.

Det kan godt væresvært at lave pasta én person, når du både skal dreje på håndtaget og køredejen korrekt igennem maskinen, og her er det bare nemmere og hurtigere med enelektrisk. Ulempen ved en elektrisk er, at du tilfører maskinen etelement, der kan gå i stykker. Der er alt andet lige mere, der kan gå galt, nårder er en motor i billedet.

Pas godt på din pastamaskine

Det kan virke mærkeligt, men du kan godt pakke vand og sæbelangt væk, når du skal rengøre din pastamaskine. Det laver nemlig ulykker medapparatet, og du risikerer, at maskinen ruster mellem hænderne på dig. Du bør i stedet bruge en tør klud og en blød børste, når duskal rengøre den. Hvis maskinen står et sted, hvor der kan komme støv i den,kan du eventuelt lave lidt ekstra dej og køre lidt igennem for at fjerne skidtet,inden du kører din spisepasta igennem. 

Opskriften på den klassiske pasta

Pasta er ikke bare pasta, og det er typisk små geografiskeog regionale forskelle i opskrifterne, der gør, at den ene pasta adskiller sigfra den anden – bortset fra formen, naturligvis. Det kan være, at man bytteræggene ud med andeæg, måske er der brugt en anden type mel, tilsætterblæksprutteblæk - eller noget helt fjerde. Den helt basale opskrift på pasta hedder ét æg til 100 grammel.

Det vil sige, at du til fire personer skal regne med:4 æg400 gram hvedemel (Tipo 00)En knivspids saltEn smule olivenolieStart med at sigte melet, der skal være en tipo 00, hvis detskal være rigtig godt. Tipo 00 har et højt indhold af gluten, og det har evnentil at optage vand rigtig godt, så du får en god og elastisk dej. Har du enrøremaskine, kan du lade den køre med mel, æg og salt og lidt olie, til den erglat og elastisk. Har du ingen røremaskine, må du ælte med hænderne, til du nårsamme konsistens.Når dejen er