Vaffeljern
Få ting er så sommerlige som at servere vafler direkte fra jernet ude i solen eller til indendørs hygge, hvis vejret er i det humør. På denne side kan du vælge mellem klassiske vaffeljern, jern til belgiske vafler og jern til norske krumkager. Læs mere nederst på siden.
Popularitet
Krumkagejern
LARSEN PRIS
602727
 
DKK 399,00 / stk inkl. moms
DKK 319,20 ekskl. moms
Isvaffeljern 230x230 mm
LARSEN PRIS
MV3
 
DKK 10.862,50 / stk inkl. moms
DKK 8.690,00 ekskl. moms
Vaffeljern prof Bruxelles 4x6
LARSEN PRIS
MV1
 
DKK 8.112,50 / stk inkl. moms
DKK 6.490,00 ekskl. moms
Vaffeljern prof Liege 4x6
LARSEN PRIS
MV2
 
DKK 8.112,50 / stk inkl. moms
DKK 6.490,00 ekskl. moms
Vaffeljern bubble vendbart
Spar 50%
MVWECAUA
Før DKK 9.498,75
DKK 4.749,38 / stk inkl. moms
DKK 3.799,50 ekskl. moms
Vaffeljern prof Bubble
LARSEN PRIS Nyhed
MV6
 
DKK 9.112,50 / stk inkl. moms
DKK 7.290,00 ekskl. moms
Vaffeljern prof Bruxelles 4x6 180-åbning
LARSEN PRIS Nyhed
MV5
 
DKK 9.112,50 / stk inkl. moms
DKK 7.290,00 ekskl. moms
Vaffeljern til el vaffelhjerter 1000 W
LARSEN PRIS
MVJ1000
 
DKK 299,00 / stk inkl. moms
DKK 239,20 ekskl. moms
Vaffeljern til el belgiske vafler
3606
 
DKK 499,00 / stk inkl. moms
DKK 399,20 ekskl. moms
Vaffeljern prof 4x mini vaffel Pop
Nyhed
MV7
 
DKK 9.112,50 / stk inkl. moms
DKK 7.290,00 ekskl. moms
Vaffeljern Hjerte Dobbelt Clatronic
MBVWA3745
 
DKK 499,00 / stk inkl. moms
DKK 399,20 ekskl. moms
Viser 1 til 11 af 11

Vaffeljern - til klassiske og belgiske vafler og til krumkager

Hvis du kan lide desserter, kan du sikkert lide vafler. Få ting er så sommerlige som at servere nybagte vafler direkte fra vaffeljernet ude i haven eller på altanen, når solen skinner - eller til indendørs hygge, hvis sommerregnen siler ned over vinduerne.

Slip kreativiteten fri

Den klassiske dessertvaffel bliver ofte serveret med bær eller syltetøj og flødeskum eller vanilleis, og det jo en klassiker, fordi det smager så lækkert. Man kan dog virkelig variere vafler ved at tænke en smule kreativt. Intet forhindrer dig i at lave vafler med lige præcis det, du bedst kan lide. Det kan for eksempel være chokoladeis, blommekompot og knuste hasselnødder, mascarpone, lemon curd og krokant eller creme fraiche, henkogte pærer og ristede mandelflager og meget mere.

Vafler uden alt det søde

Vafler er desuden meget mere end en lækker dessert. De er også lækre som bund i forretter eller sideretter, hvor bærrene og isen skiftes ud med alt fra creme fraiche, rødløg og kaviar til avokado, krebsehaler og aioli - eller hvad med en Eggs Benedict på en nybagt vaffel med pocheret æg og en cremet hollandaise? 

På denne side finder du vores velsorterede udvalg af vaffeljern - uanset om du vil lave klassiske vafler til dessert eller måske en forret, de tykkere belgiske vafler eller norske krumkager.

Hvad er en krumkage?

Krumkager er en norsk spise, som også mange danskere er blevet glade for at lave derhjemme. De særdeles flotte ruller ligner egentlig mere pandekager end vafler, men de tilberedes i et jern med låg, der er med til at give det sirlige mønster, der kendetegner en krumkage. Man ruller krumkagen, når den er nybagt og stadig blød, og kommer fyldet i lige før servering.

Det er almindeligt at bruge kardemomme i dejen, da krumkager er en almindelig dessert i juletiden. Men ellers gælder det samme som for vafler, at krumkager kan fyldes med alt fra flødeskum, is eller mascarpone og forskellige bær, nødder eller marcipan til fx creme fraiche og skinke, kaviar eller laks.

Vi ønsker dig al mulig held og lykke med dine kreationer!

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

Er den på tilbud?

Hvis man ikke er interesseret i at investere de helt store penge, kan det være en fordel at kigge efter køkkenmaskiner blandt alle vores tilbudsvarer. At købe en køkkenmaskine på tilbud giver masser af værdi for pengene - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W.Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>