Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Kogeplader

Her finder du vores traditionelle kogeplader og kogeplader til induktion, der gør livet nemmere i en lang række situationer. Læs mere nederst på siden.

Fritstående kogeplader - mobile hjælpere til hverdag og fest

På denne side finder du praktiske, fritstående kogeplader i traditionelle udformning og til induktion. 

Se også vores udvalg af varmeplader og varmelamper >>

Kogeplader - går ind som vikar for komfuret

Fritstående kogeplader kommer til gavn i både små og store køkkener, der har gang i alle de stationære kogeplader. De er praktiske, da de kan findes frem og pakkes væk efter behov.

Det er nemt at supplere med en ekstra kogeplade, når det kniber med pladsen under madlavningen, og pladerne fås både som dobbelte og enkelte modeller alt efter, hvor stort behovet er.

Men den fritstående kogeplade kan mere end at være et supplement. Specielt dobbeltkogepladen kan fungere som en smart løsning til det lidt mere primitive køkken fx i kolonihavehuset. Her ønsker man ofte at have mulighed for at lave mad, men der er ikke altid plads til at installere et køkken i fuld skala.

Skal det være en traditionel kogeplade eller en med induktion?

Hvis du skal investere i en fritstående kogeplade som et supplement til eksisterende udstyr, så bør du sandsynligvis kun købe en til induktion, hvis det er det, du har i forvejen. Har du keramisk komfur eller komfur til gas, vil en traditionel kogeplade ofte være et mindre kompliceret valg.

Den traditionelle kogeplade

I den traditionelle massekogeplade er varmelegemet indbygget i pladen, hvor gryder og pander stilles. Massekogepladen opvarmer gryder og pander langsommere end en induktionskogeplade, fordi varmelegemet først selv skal opvarmes, inden det kan videregive varmen til en gryde eller pande. Den traditionelle kogeplade har et større energiforbrug sammenlignet med en til induktion. Til gengæld er det en billigere investering.

Kogeplader til induktion

Kogeplader med induktion varmer gryder og pander op ved hjælp af et elektromagnetisk felt. Dine gryder og pander skal derfor have magnetisk bund for at kunne bruges på induktion. Her er det ikke selve kogepladen, der bliver varm, men kun gryden eller panden. Det giver en hurtigere opvarmning, og induktionskogepladen er derfor også både mere effektiv og billigere i strømforbrug. Derudover er den meget rengøringsvenlig.

Hvis ikke du har gryder og pander, der fungerer til induktion, vil du være nødt til at investere i disse til din nye induktionskogeplade. Hvis ikke du ved, om dine gryder og pander klarer induktion, kan du teste dem, ved at føre en magnet mod grydernes og pandernes bunde. Hvis magneten sætter sig fast, vil de fungere til induktion.

Se også vores udstyr til gas >> 

Se vores gryder og pander her >>

Er den på tilbud?

Hvis man ikke er interesseret i at investere de helt store penge, kan det være en fordel at kigge efter køkkenmaskiner blandt alle vores tilbudsvarer. At købe en køkkenmaskine på tilbud giver masser af værdi for pengene - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

H.W.Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W.Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>