Skinkeholdere
En skinkeholder er et godt køkkenredskab for dig, der holder af at have en lufttørret skinke stående fremme, fx ved højtider og festlige lejligheder. Holderen gør det nemmere at skære skinken i skiver og hjælper dig med at få pæne, ensartede skiver. Læs mere nederst på siden.
Popularitet
Skinkeholder Træ
20074
 
DKK 199,00 / stk inkl. moms
DKK 159,20 ekskl. moms
Skinkeholder De luxe m. drejelig RF arm
LARSEN PRIS
20073
 
DKK 1.499,00 / stk inkl. moms
DKK 1.199,20 ekskl. moms
Skinkeholder, 50x28x18,6 cm, Arcos, med bespænding
683300
 
DKK 1.223,75 / stk inkl. moms
DKK 979,00 ekskl. moms
Skinkeholder indstillelig 43x19x5 cm
62359
 
DKK 898,75 / stk inkl. moms
DKK 719,00 ekskl. moms
Viser 1 til 4 af 4

Skinkeholderen - genvejen til de flotteste skiver

At lære at skære en skinke i perfekte skiver kræver både tid og tålmodighed. En professionel skinkeskærer arbejder i mange år på at opnå perfektion. For os andre madelskere er en skinkeholder en god genvej til at opnå gode resultater. Skinkestativet er et godt køkkenredskab for dig, der er glad for italiensk, spansk eller en anden form for lufttørret skinke - og som kan lide at have skinken stående fremme ved højtider, fester eller når som helst.

Brug de rigtige redskaber

Når skinken er placeret stabilt i holderen, skal du blot have en god kniv med et bredt blad samt en smal kniv, fx en filetkniv, for at opnå pæne, smagfulde skiver. Placer din skinke i skinkeholderen, og skær så et snit på tværs af skinken ved skanken med den brede kniv. Den del af skinken, du vil skære i skiver, skal nu frilægges for svær og det yderste fedtlag. Når du har gjort dette, skifter du til den smalle kniv og skærer papirtynde skiver uden at presse din - velslebne - kniv hårdt ned i kødet. Det er vigtigt ikke at skære mere svær og fedt af skinken end fra netop den del, du skal skære i skiver, da den frilagte skinke så vil begynde at udtørre.

Respekt for den gode råvare

Når det kommer til lufttørret skinke, er det ikke en god ide at spare tid ved at skære skinken ud i forvejen. Skinken bør først skæres ud ved servering. Stil heller ikke skinken i køleskabet, hverken hel eller skiveskåret, da den vil miste smag (den bedste smag får skinken, når den er omkring 20 ºC). Stil hellere hele herligheden frem, og server direkte ved spisebordet. Det giver skinken den bedste smag, og så er det jo et flot indslag på bordet.

Lad intet gå til spilde!

Når skinken er ved at være spist, og du ikke længere kan skære skiver af den, så glem ikke, at det sidste kød kan bruges på andre måder. Små stykker kan skæres i tern og fx bruges i en suppe eller salat. Gør også dig selv den tjeneste at bruge benet i madlavningen. Benet kan deles op i mindre dele og bruges som en smagsgivende base i en god fond, gryderet, sauce eller suppe.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>