Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Dekorationsjern

Gør arbejdet med at forberede grøntsager og frugt til en sand leg - og serveringen til en mesterlig præsentation. Læs mere nederst på siden.

Dekorationsjern - genvejen til de flotteste resultater

På denne side finder du et hav af redskaber, der nemt kan gå hen og gøre dig til vennekredsens mest beundrede hjemmekok. De forskellige dekorationsjern gør dit arbejde med at forberede grøntsager og frugt til en sand leg - og serveringen til en mesterlig præsentation.

Parisiennejernet laver kugler

Parisiennejernet eller kuglejernet er det perfekte redskab til at lave kugler af frugt, grøntsager, smør og chokoladetrøffel. Det er meget populært at bruge et parisiennejern til at forme kugler af melon og kiwi for så at fryse frugtkuglerne og bruge dem som isterninger i drinks. Kugler af frugt kan også være et flot indslag i frugtsalater og andre desserter med frugt.

Juliennekniven laver strimler

Juliennekniven bruger du til at mejsle tynde strimler af frugtskræl, fx af appelsin og citron - uden at få det hvide, bitre inderskræl med. De små, runde huller i en juliennekniv giver yderst smukke strimler, der både kan bruges til bagning, madlavning og i baren. 

Cannellerjernet og udstikkerjernet laver lange fordybninger

Cannellerjernet eller kanalkniven bruges til at lave brede, flade kanaler i frugt og grøntsager, ofte forud for videre udskæring med kniv eller spiralizer. Cannellerjernet kan naturligvis også bruges til at udskære perfekte, brede strimler af fx citrusskal til dekoration af drinks og andet.

Udstikkerjernet bruges som cannellerjernet, men skærer omvendt fra cannellerjernet dybe og smalle fordybninger i et emne.

Grøntsagsspidseren - til de flotteste skiver

Grøntsagsspidseren har et noget ydmygt navn. De grøntsager, der bliver formet af en grøntsagsspidser ender godt nok som helt spidse, men det er de flotte, tynde skiver, der barberes af roden, der er det endelige produkt. Du kan derefter forme de tynde, fleksible skiver af rodfrugter og andre lange grøntsager på dekorativ vis, fx som roser.

Slip kreativiteten løs med en spiralizer, et chartreusejern og en kartoffelspiral

Her på siderne kan du også finde en del specifikke jern til tomater, asparges og grapefrugt. Vi har også en spiralizer, så du kan lave din egen, sunde grøntsagsspaghetti, en smørruller til flot oplægning af smør - eller hvad med et chartreusejern? Med den bølgede kniv i mini-format kan du hakke grøntsager og frugt i bølgede skiver, fx gulerødder, kartofler, agurker og æbler.

Kartoffelspiralen bruges sidst men ikke mindst til at lave spiralkartofler. Spiralkartofler er en anderledes og festlig måde at servere kartofler på. Kartoflerne serveres i lange spiraler på spyd - noget, der garanteret giver dine gæster et smil på læben.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>