Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Citruspressere

At drikke friskpresset juice til morgenmaden er en lille luksus, mange af os ikke tager os tid til i hverdagen. Men det bliver både sjovere, mere velsmagende og sundere at drikke juice, man selv presser. Læs mere nederst på siden.

Citruspressere - til den perfekte morgenmad

Hvordan ser den perfekte morgenmad ud for dig? Mange ville nok sige nybagt brød, vafler eller pandekager, yoghurt eller grød, friske bær og dampende frisklavet kaffe - og selvfølgelig et glas friskpresset juice!

Menneskers smagssans kan opfange fem forskellige smage; salt, sødt, surt, umami og bittert - og det er ofte i balancen mellem disse fem smage, at den bedste smag opstår. Nogle råvarer, som citrusfrugter, kombinerer flere af disse smage og skaber derfor en kompleks smagsoplevelse. Appelsiner, citroner, mandariner, lime og grapefrugt har alle deres unikke balance mellem syre, sødme og bitterhed. Desuden er citrusfrugter jo meget saftige, hvilket gør dem perfekte til juice.

Tag dig tid til den lille luksus i hverdagen

At drikke friskpresset juice til morgenmaden er en lille luksus, man ofte nyder i fulde drag, når man bor på hotel, men som mange af os ikke tager os tid til i hverdagen. Man har naturligvis ikke tid til at lave et komplet morgenbord hver dag, men hvis du sætter stor pris på et glas friskpresset juice til morgenmaden eller i det hele taget, så er en citruspresser guld værd. Det bliver både sjovere, mere velsmagende og sundere at drikke juice, man selv presser. Dels kan du selv styre, hvilke frugter der indgår i juicen, dels kommer der ingen tilsætningsstoffer med. Alt, du skal have udover selve frugten, er en solid citruspresser. 

Er elektriske eller manuelle citruspressere bedst?

Citruspressere er juicepressere særlig udformet til at få så meget saft ud af citrusfrugter som muligt. Det er en smagssag, hvorvidt du skal vælge en elektrisk eller en manuel citruspresser. Selvfølgelig kan en elektrisk presser presse saft uden ret meget håndkraft fra din side, men de manuelle kan sagtens være lige så effektive til at maksimere udbyttet af frugten. Når det kommer til de manuelle, er det let at tro, at en citruspresser af metal er mere solide end en presser af plast - men det er på ingen måde en naturlov - plastpressere kan være præcis lige så effektive. Til gengæld har størrelsen på din nye presser betydning. Uanset om du vil have din citruspresser stående på køkkenbordet, lige til at bruge, eller om du vil opbevare den i et skab, så er det rart, at den ikke er for stor. Alle citruspressere, du finder på denne side, er af pladsbesparende format.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>